Dodaj do ulubionych

ADM 2000 administrator

12.10.04, 14:40
Czy jestescie zadowoleni z tego administratora??? jak czesto spotyka sie z
mieszkancami na waszym osiedlu?
Obserwuj wątek
    • mesjasz_2 Re: ADM 2000 administrator 24.10.04, 22:07
      NIE!
      Jak bedziesz miala szczescie to raz na tydzien spotkasz go na osiedlu na
      dyzurze.
      W ciagu pierwszych dwoch miesiecy bylo kilka spotkan, ale z racji przejecia
      administracji przez ADM2000. Pozniej raczej nie bylo zadnego spotkania, a juz
      na pewno nie z jego inicjatywy!.
      Fakt, zmniejszyl sie czynsz, ale cos kosztem czegos.
      • madzia.witkowska Re: ADM 2000 administrator 25.10.04, 10:25
        Z jakiego jesteś osiedla?? Bo na moim raczej nie ma dyzurów, albo nic o nich
        nie wiem. A na spotkanie z p. Aszklarem czekam od lipca ...... i nic.
        A zdradzisz mi jaki macie czynsz? (tak z ciekawosci i dla porownania - glownie
        interesuje mnie woda)
        • mesjasz_2 Re: ADM 2000 administrator 25.10.04, 10:50
          WNJ (Zorzy Polarnej)
          Aszklar, tak jak pisalem, pojawial sie czasami na osiedlu.
          Sa wyznaczone godziny i praktycznie co dzien jest ktos z ADM na dyzurze. Ale
          ostatnio pojawil sie jakis koles, ktory praktycznie nic nie wie, tylko ew.
          przekazuje dalej.
          Czynsz ok 190 PLN za 45m2.
          Woda jest platna odzielnie (licznik)
          • madzia.witkowska Re: ADM 2000 administrator 26.10.04, 09:57
            a macie zaliczke na wode w czynszu, czy rozliczacie sie z tego ile zuzyjecie??
    • bjs12 Re: ADM 2000 administrator 25.10.04, 23:28
      Witam
      Dyzury w WNJ sa, a p. Aszklara wywolalem telefoniczie jak byl mi potrzebny i
      sie zjawil.
      Woda z licznika - u mnie dla 2 osob 60-70/mies
      Pozdrawiam
      • martinez28 Re: ADM 2000 administrator 04.11.04, 19:24
        ja tez tu mieszkam i mam pytanie - czy nie mozna zmienic administratora?
        przeciez to chyba wspolnota mieszkaniowa ustala takie rzeczy? moze przynajmniej
        postawic im warunek poprawy na 3 miesiace, a jak nic z tego nie bedzie to wypad!
    • sz.kasia Re: ADM 2000 administrator 01.11.04, 16:25
      Jestem z Willa Nowa J. - odkad zmienilismy Administratora(ADM 2000) na osiedlu
      jest bajzel, ludzie zapomnieli o obowiazujacym nas regulaminie podpisywanym
      przy zakupie mieszkania, balkony przeplecione sa obciachowymi "plastyczanymi"
      oslonkami lub ze slomianych matek (niegdys sciennych),powstaly chamskie
      drewniane ploty okalajace ogrodki, do mieszkan wchodza koty gdyz ich
      wlasciciele nie potrafia utrzymac ich w domu a Pan A. jakos tez nie potrafi
      zwrocic im uwagi, po osiedlu chodza ekipy budowlane, samochody parkuja gdzie
      chca... ZA CO MY MU PLACIMY ??? Poprzednia adinistracja byla znacznie lepsza.
      • bjs12 Re: ADM 2000 administrator 18.11.04, 23:22
        Owszem, mozna zmienic, po ta mamy wspolnote i zarzad. Moze warto spotkac sie -
        zarzad ma dyzury, wiec mozna podyskutowac. Ja mieszkam tu krotko wiec nie mam
        porowanaia z poprzednia adm. Ale niektore przytoczone przyklady tez widze i
        podzielam zastrzezenia.
        pozdrawiam
        bjs
        • sz.kasia Re: ADM 2000 administrator 22.11.04, 17:14
          Najbliższe zebranie w grudniu (chyba jedyne w tym roku). Najgorsze ze obecnie
          Zarząd tez sobie kiepsko radzi (oczywiscie w porownaniu z poprzednim zarzadem).
          Juz sie martwie kto bedzie w nowym bo komu by się chciało uzerac z ludźmi i
          tylko robic sobie wrogow - w dodatku za darmo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka