madzia.witkowska 12.10.04, 14:40 Czy jestescie zadowoleni z tego administratora??? jak czesto spotyka sie z mieszkancami na waszym osiedlu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mesjasz_2 Re: ADM 2000 administrator 24.10.04, 22:07 NIE! Jak bedziesz miala szczescie to raz na tydzien spotkasz go na osiedlu na dyzurze. W ciagu pierwszych dwoch miesiecy bylo kilka spotkan, ale z racji przejecia administracji przez ADM2000. Pozniej raczej nie bylo zadnego spotkania, a juz na pewno nie z jego inicjatywy!. Fakt, zmniejszyl sie czynsz, ale cos kosztem czegos. Odpowiedz Link
madzia.witkowska Re: ADM 2000 administrator 25.10.04, 10:25 Z jakiego jesteś osiedla?? Bo na moim raczej nie ma dyzurów, albo nic o nich nie wiem. A na spotkanie z p. Aszklarem czekam od lipca ...... i nic. A zdradzisz mi jaki macie czynsz? (tak z ciekawosci i dla porownania - glownie interesuje mnie woda) Odpowiedz Link
mesjasz_2 Re: ADM 2000 administrator 25.10.04, 10:50 WNJ (Zorzy Polarnej) Aszklar, tak jak pisalem, pojawial sie czasami na osiedlu. Sa wyznaczone godziny i praktycznie co dzien jest ktos z ADM na dyzurze. Ale ostatnio pojawil sie jakis koles, ktory praktycznie nic nie wie, tylko ew. przekazuje dalej. Czynsz ok 190 PLN za 45m2. Woda jest platna odzielnie (licznik) Odpowiedz Link
madzia.witkowska Re: ADM 2000 administrator 26.10.04, 09:57 a macie zaliczke na wode w czynszu, czy rozliczacie sie z tego ile zuzyjecie?? Odpowiedz Link
bjs12 Re: ADM 2000 administrator 25.10.04, 23:28 Witam Dyzury w WNJ sa, a p. Aszklara wywolalem telefoniczie jak byl mi potrzebny i sie zjawil. Woda z licznika - u mnie dla 2 osob 60-70/mies Pozdrawiam Odpowiedz Link
martinez28 Re: ADM 2000 administrator 04.11.04, 19:24 ja tez tu mieszkam i mam pytanie - czy nie mozna zmienic administratora? przeciez to chyba wspolnota mieszkaniowa ustala takie rzeczy? moze przynajmniej postawic im warunek poprawy na 3 miesiace, a jak nic z tego nie bedzie to wypad! Odpowiedz Link
sz.kasia Re: ADM 2000 administrator 01.11.04, 16:25 Jestem z Willa Nowa J. - odkad zmienilismy Administratora(ADM 2000) na osiedlu jest bajzel, ludzie zapomnieli o obowiazujacym nas regulaminie podpisywanym przy zakupie mieszkania, balkony przeplecione sa obciachowymi "plastyczanymi" oslonkami lub ze slomianych matek (niegdys sciennych),powstaly chamskie drewniane ploty okalajace ogrodki, do mieszkan wchodza koty gdyz ich wlasciciele nie potrafia utrzymac ich w domu a Pan A. jakos tez nie potrafi zwrocic im uwagi, po osiedlu chodza ekipy budowlane, samochody parkuja gdzie chca... ZA CO MY MU PLACIMY ??? Poprzednia adinistracja byla znacznie lepsza. Odpowiedz Link
bjs12 Re: ADM 2000 administrator 18.11.04, 23:22 Owszem, mozna zmienic, po ta mamy wspolnote i zarzad. Moze warto spotkac sie - zarzad ma dyzury, wiec mozna podyskutowac. Ja mieszkam tu krotko wiec nie mam porowanaia z poprzednia adm. Ale niektore przytoczone przyklady tez widze i podzielam zastrzezenia. pozdrawiam bjs Odpowiedz Link
sz.kasia Re: ADM 2000 administrator 22.11.04, 17:14 Najbliższe zebranie w grudniu (chyba jedyne w tym roku). Najgorsze ze obecnie Zarząd tez sobie kiepsko radzi (oczywiscie w porownaniu z poprzednim zarzadem). Juz sie martwie kto bedzie w nowym bo komu by się chciało uzerac z ludźmi i tylko robic sobie wrogow - w dodatku za darmo. Odpowiedz Link