dc22 05.09.05, 09:22 widac ze wakacje sie skonczyly... dzis kolo 8 korek zaczynal sie daaaaaaaaaaaaaleko od swiatel :) witamy wypoczetych urlopowiczow :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty69 Re: Geodetów 05.09.05, 15:37 niedlugo bedziemy mieszkac w okolicy, dokladnie WNJ. mam pytanie czy przed 8 sa korki, tak mniej wiecej ok godz. 7.30? pozdrawiam b. Odpowiedz Link
alter50 Re: Geodetów 06.09.05, 00:06 jeeeeeeeeeessssssssssssss ,korków nie ma o 6 rano,albo o 10 rano.Macie jeszcze czas sie zastanowić,bo upiorne to............... Odpowiedz Link
betty69 Re: Geodetów 06.09.05, 14:52 nie mamy czasu na zmiany, mieszkanie juz kupione. trudno... jakos damy rade z tymi korkami, na szczescie wracam z pracy ok. 14 to chociaz spowrotem nie bedzie sajgonu Odpowiedz Link
alter50 Re: Geodetów 06.09.05, 00:05 Tak ,tak ,skończyły sie wakacje i upiornych korków nadszedł czas.Hi Hi ,ja zawsze wyjeżdżam około 10,przykro mi i współczuję,ale przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia ,że przyczyniam się do tych koreczków,swoja drogą po jaka cholerę jeździcie do tej roboty,zostańcie w domu,zrobimy imprezę w promieniach słońca Odpowiedz Link
kasia2003 Re: Geodetów 06.09.05, 07:47 Alter 50, to gdzie ta impreza... ja chętnie zrezygnuje z jazdy.. Tym bardziej ze nie moge się wogóle włączyc do ruchu z mojej ulicy w tą głupią Geodetów O 8.000 to juz całkowita kaplica Odpowiedz Link
dc22 Re: Geodetów 06.09.05, 09:07 no dobra. geodetow to kaplica ale ja nie jade w strone wawy tylko do gory kalwarii. wiec wybralam opcje geodetow-julianowska-chyliczkowska.. i wiecie co? i jest jeszcze gorzej:) gdzie ta impreza???? :) Odpowiedz Link
don.pedro33 Re: Geodetów 06.09.05, 09:18 witam jest jeszcze inna droga niż Geodetów, może ciut dłuższa, ale za to bez korków (oprócz Puławskiej- bo i tak na Puławską trzeba wyjechać). Wystarczy przestudiować mapę, albo na niedzielny spacerek pospacerować, lub na rowerze pojeździć Naszymi "drogami" pozdrawiam Odpowiedz Link
dc22 Re: Geodetów 06.09.05, 09:24 :) dzieki,niestety nie dysponuje szczegolowa mapa wiec chyba pozostaje mi ten rowerek albo.... mail od Ciebie z info :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
don.pedro33 Re: Geodetów 06.09.05, 11:49 ok już mówię można pojechać w stronę lasu do ulicy Działkowej, z Wilanowskiej będzie w lewo z 600metrów piachu i już zaraz równiutki asfalt, potem wyjeźdzamy ulicą Jagielską na Puławską na wysokości kładki dla pieszych może tak ??..... Odpowiedz Link
dc22 Re: Geodetów 06.09.05, 15:48 acha, pod warunkiem ze nie jedzie sie w strone gory kalwarii :) a ja tak wlasnie dojezdzam do pracy... no nic - pomysl z rowerkiem spodobal mi sie tak czy siak i z niego skorzystam:) i pomyslec ze narzekalam na czasy gdy dojezdzalam do pracy na zoliborz - przez konstancin (gdy jeszcze nie stanely te "glupie" swiatla...) Pozdrowionka :) Odpowiedz Link
sch0 Re: Geodetów 13.09.05, 09:02 tylko jak już bedziesz tak jechał to prośba od mieszkańców nieutwardzonej wilanowskiej - nie wiecej jak 20-30km/h....popatrz do lusterka a zobaczysz o czym mówie...niestety są idioci którzy potrafią tu jechać ponad 80...jak na jakims pi...... OSie. zycze rozwagi. Odpowiedz Link
alter50 Re: Geodetów 10.09.05, 00:25 Kasia,rzeknij tylko słowo,a stanie sie wola Twoja Odpowiedz Link
dc22 Re: Geodetów 08.09.05, 08:58 cofam moje psioczenie na geodetow :) to trasa szybkiego ruchu w porownaniu z tym co sie dzis dzialo na drodze do gory kalwarii w zwiazku z wypadkiem w piasecznie.. potem tylko jeszcze wloklam sie za traktorem, stalam w korku w gorze kalwarii 15 minut i siup - juz jestem w pracce :) wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
papryca Re: Geodetów 08.09.05, 14:55 boszsz no jechałam dzisiaj prawie półtorej godziny wrrrrrr i to ze wszystkimi znanymi sobie bocznymi dróżkami... Zbieram na śmigłowiec. Odpowiedz Link
dc22 Re: Geodetów 08.09.05, 15:56 dorzuce sie jak mnie bedziecie do otwocka podrzucali :) Odpowiedz Link
papryca Re: Geodetów 09.09.05, 21:59 jako prosta humanista zapytuję: a jaka jest róznica? Odpowiedz Link
papryca Re: Geodetów 09.09.05, 22:02 może ktoś z Was zna rozwiązanie następującej zagadki: gdzie są te wszystkie samochody, które robiły tłok od wtorku do czwartku? Dziasiaj na Puławskiej luz, jazda swobodna, jak za pięknych wakacyjnych czasów. Zastanawiam się przez cały dzień - czy już we czwartek ludzie wyjeżdżają za miasto, czy w piątki jeżdżą autobusem do pracy? Pojęcia nie mam. W sumie jest to temat na interesującą pracę badawczą :)) Odpowiedz Link
dc22 Re: Geodetów 12.09.05, 08:43 ci co nie jada w piatek - szykuja sily na poniedzialek... :) taka jest moja teoria po dzisiejszym wyruszeniu do pracy :) Odpowiedz Link
papryca Re: Geodetów 12.09.05, 17:54 aż boję się co będzie jutro dzisiaj było jeszcze możliwie z wyjątkiem rzymowskiego... ciekawe, ile czasu tam ludki stały... Odpowiedz Link