Dodaj do ulubionych

Grecos Holiday - oferta na 2010

IP: *.chello.pl 30.11.09, 22:38
Grecos powoli otwiera swoje "tajemnice" - ale chyba jest na "dotarciu".
Pierwsze wrażenia to, to, że z Jego oferty (jak na razie )"zginęła" Majorka,
Turcja i Egipt, które mięli w ofercie na 2009r.
A może przestawili na wyłącznie grecką specjalizację ?
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 IP: *.net.stream.pl 30.11.09, 23:27
      Maja Majorkę i Turcję
      • Gość: mig36 Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 IP: *.chello.pl 30.11.09, 23:56
        Wczoraj jeszcze nie mięli. "Docierają" się i stąd te przerwy na ich serwerze.
        • Gość: scpanda Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 IP: 193.138.241.* 01.12.09, 09:00
          ich katalogi były w biurach już tydzień temu
          • Gość: mig36 Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 IP: *.chello.pl 01.12.09, 19:18
            To dla czego (jeszcze wczoraj), w internecie nie było kompletnej oferty?. Ten
            fakt i przerwy w dostępie do strony Grecosa świadczą o tym, że w katalogu, który
            ponoć jest już dostępny w BP będą nieścisłości.
            Ale - "nic to" jak mawiał Wołodyjowski.
            P.S. Zaraz sprawdzę czy mają już w internecie Egipt.
            • Gość: mig36 Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 IP: *.chello.pl 01.12.09, 19:32
              Ktoś tu (delikatnie mówiąc) mija się z prawdą.
              Na dziś w internecie brak oferty; Majorki,Turcji i Egiptu.
              Do dziś nie otrzymałem zamówionego miesiąc temu katalogu.
              Jutro sprawdzę u regionalnych przedstawicieli Grecosa co z tym katalogiem. Na
              razie to nie jest krytyka Grecosa, ale konfrontacja obiektywnych wypowiedzi
              zamieszczanych na forum.
    • Gość: JJ Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 IP: *.net.stream.pl 01.12.09, 19:48
      Egiptu brak , Turcja i Majorka jest , własnie analizowałam
      dane i ceny hotelu Eurocalas. Nowa oferta to Kos.
      • Gość: iss2009 Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 IP: *.chello.pl 01.12.09, 20:23
        Na głównej stronie Grecosa nie ma tych kierunków. Może to to błąd
        "konstruowanych" aktualizacji. Pożywiom, uwidim.
        • kalanitka Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 01.12.09, 20:32
          Jak nie ma jak są. Popatrz dobrze ;)
          Szukam czegoś akurat dla rodziców tu i tam.
          • Gość: mig36 Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 IP: *.chello.pl 01.12.09, 21:25
            Droga <kalamitko> proszę podaj precyzyjny link do strony oferty.
            • kalanitka Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 01.12.09, 22:02
              Nie żartuj że nie umiesz korzystać z wyszukiwarki. Widzę Turcję i
              Majorkę i 5 greckich kierunków. Może masz jakąś blokadę na tę
              stronkę hahaha
              • Gość: mig36 Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 IP: *.chello.pl 02.12.09, 01:21
                <Kalamitka> - czytaj "ze zrozumieniem".
                Jesteś daltonistka - hahahahaha,
                bo Egiptu wciąż nie ma !!
                • kalanitka Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 02.12.09, 08:58
                  >Gość portalu: mig36 napisał(a):
                  >Ktoś tu (delikatnie mówiąc) mija się z prawdą.
                  >Na dziś w internecie brak oferty; Majorki,Turcji i Egiptu.

Fakt przyznaję Egiptu nie było (napisał już o tym JJ), lecz
                  pozostałe dwa akurat tak :)
                  Jeżeli bardzo, bardzo zależy Ci na Egipcie to może zaglądnij do
                  innych biur :) Może na forum Egipt podpowiedzą z którego biura się
                  wybrać. Chyba że masz "słabość" do Grecosa to czekaj nadal.

Jeśli chodzi o daltonizm (jak bym miała byłabym wyjątkowa, bo
                  głównie występuje u mężczyzn :)))) - pomyliły Ci się pojęcia, lecz
                  nie przejmuj się, człowiek ma prawo do błędów.

Pozdrawiam i życzę znalezienia wymarzonego miejsca na wakacje :)
                  może w Grecji np.
                • grekan Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 02.12.09, 10:36
                  Co ma wspolnego daltonizm z umiejetnoscia czytania ze zrozumieniem?
                  Uzywasz pojecia, ktorego znaczenia nie rozumiesz.
                  • Gość: mig36 Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 IP: *.chello.pl 05.12.09, 18:16
                    Jedno i drugie sprowadza się do tego samego - tzn szukania "dziury w całym".
                    Okazało się tak jak przypuszczałem (i dobrze), że Grecos zrezygnował z Egiptu.
                  • Gość: warmiak2 Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 IP: *.stat.gov.pl 07.12.09, 12:28
                    GRECOS ma dwie "strony startowe" :
                    www.latowgrecji.pl/index.html
                    www.grecos.pl/
                    o rózniących sie ofertach (?!!!) ale prawdziwa jest chyba ta druga.
                    A do tego ich katalog (przesłany mi do domu) jest pomieszaniem obu.
                    Pozdrawiam,
                    BN

• Gość: gonia Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.12.09, 21:52
                      popieram !!!!!!!!!!!!!!!
                      z Itaką byłam i w Egipcie i w Turcji , tera zarezerwowałam Kretę Grecos hm katalog przysłali mi po 2 miesiącach ( wczoraj) hm ...
    • Gość: grzesiek Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.09, 20:28
      np.,że Itaka za dziecko ma 1650..Grecos 1150
      hotele ALL -tyle samo * około 5 stów wiecej
      dla rodziny 2+1 na 8 dni róznica 1500 zeta albo i wiecej..
      • Gość: GrzeH Re: Grecos Holiday - oferta na 2010 IP: *.silesnet.net 09.12.09, 21:25
        W nowym katalogu Itaki- zniżka dla dziecka to 1090, a więc tak jak w Grecosie, a z 35% rabatem wychodzi nawet taniej niż Grecos. Z Itaką byłem już w Turcji i byłem zadowolony, a sama rezerwacja internetowa Grecosa - to kubeł zmnej wody na początek :(
        • parking-obok-lotniska.pl Re: Grecos Holiday - odlatujący z Okęcia 28.06.10, 00:00
          Miło nam poinformować wszystkich śledzących fora internetowe, że biuro podróży Grecos Holiday zdecydowało się na współpracę z naszym parkingiem tym samym zagwarantowało swoim turystom rabat na świadczone przez nas usługi parkingowe .
          Zapraszamy turystów odlatujących z Okęcia.

www.parking-obok-lotniska.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka