Gość: Kreta IP: *.aster.pl 06.01.10, 20:52 Witajcie zastanaiwam sie nad tym hotelem na wakacje, \czy ktos moze byl i moze cos powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martyna Re: Sentido anthoussa resort & Spa \kreta IP: *.aster.pl 06.01.10, 20:58 A co chcesz wiedzieć? Byłam w zeszłym roku. Hotel nowoczesny, czysty, dobre jedzenie. Plaża przy samym hotelu piaszczysto- skalista, jej przedłużenie już nie należące do hotelu - piaszczyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreta Re: Sentido anthoussa resort & Spa \kreta IP: *.aster.pl 06.01.10, 21:33 \Dziekuje ! Juz prawie wszystko mi napisalas :) chodzilo mi glownie o plaze czy jest piasek, jade z 2 letnim dzieckiem i zalezy mi na ladnej plazy i czy to faktycznie 4 gwiazdki czy raczej takie "naciagane". A moze znasz jeszcze inny hotel na Krcie godny polecenia - lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Sentido anthoussa resort & Spa \kreta IP: 194.59.172.* 07.01.10, 16:13 Grecja ma ogólnie zaniżone standardy hoteli, ale ten wg mnie zasługuje na te 4 gwiazdki. Na Krecie byłam w jeszcze tylko jednym hotelu, ale gorszym, więc nic Ci niestety nie polecę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreta Re: Sentido anthoussa resort & Spa \kreta IP: *.aster.pl 08.01.10, 22:33 Dziekuje bardzo za informacje. Juz kupilam na czerwiec, maja teraz w neckermanie 25% znizki. Jeszcze raz dziekuje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś