Dodaj do ulubionych

Lilly Villa - Tolo Assini

IP: *.com 21.01.10, 11:22
czy ktoś tam był ? czy może coś więcej opisać ?
Obserwuj wątek
    • Gość: adeb Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 21:56
      Nie byliśmy, ale wybieramy się z polecenia znajomego. Był w ubiegłym roku i
      generalnie był bardzo zadowolony.
      • Gość: wczasowicz Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: *.com 03.02.10, 11:49
        my jedziemy w II połowie lipca, a Wy ?
        • Gość: adeb Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: 193.111.166.* 05.02.10, 16:06
          My praktycznie też od 12-25.07.
          Skąd jedziecie? Z dziećmi czy sami?
          • Gość: gość Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 23:34
            A gdzie rezerwujecie,z jakiego biura lub portalu i ile płacicie,my
            też o nim myslimy,tylko w sierpniu.
            • Gość: adeb Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 16:54
              Ja dogadałam się bezpośrednio z właścicielami - mailowo. Kontakt nawiązałam
              przez ich stronę wysyłając zapytanie o dostępność.
              • Gość: wczasowicz Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: *.rev.inds.pl 10.02.10, 17:44
                My też dogadaliśmy się telefonicznie i mailowo.
                jesteśmy tam od 17 lipca - trzy pełne rodziny z dzieciakami, dokładnie 6
                dorosłych i 6 dzieciaków - 3 samochody,
                a wyjeżdżamy z Częstochowy.

wooow, to widzę że będzie "POLSKI GRILL" na miejscu, bo terminy się nachodzą :D

• Gość: adeb Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: 193.111.166.* 11.02.10, 12:33
                  My też jedziemy z dzieciakami (2 chłopaków 15 latków i 9-letnia
                  dziewczynka). Na grill oczywiscie się piszemy:) Jedziemy z Lublina.
                  Być może że razem z nami, ale do innej kwatery w Tolo wybiorą się
                  nasi znajomi - ale tutaj jeszcze się sprawa waży.
                  Muszę pochwalić naszych gospodarzy za uczciwość: bo ja dość długo z
                  nimi korespondowałam, wreszcie lojalnie poprosili mnie o decyzję
                  ponieważ dostali zapytanie na 3 apartamenty - pewnie od Was. W
                  pierwszej chwili pomyslałam, że stracili do mnie cierpliwość (i się
                  im nie dziwię), ale teraz widzę, że grecki spokój jest nie do
                  zburzenia:):) Z polską niecierpliwością czekam na tą cudowną, grecką
                  atmosferę.
                  • Gość: wczasowicz Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: *.rev.inds.pl 12.02.10, 08:10
                    hehe.
                    chłopak 17lat
                    dziewczyna 15 lat !!!:D
                    dziewczynka i chłopak 8 lat !!!:D
                    dziewczynka 7 lat
                    chłopak 4 latka.

kontakt do nas :
                    fistach @ bankier.pl

• Gość: adeb Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: 193.111.166.* 17.02.10, 12:35
                      Odpisałam na prv. Ponieważ nie ma odpowiedzi(może nie doszło?)
                      podaję swój: agadebowa@gmail.com.
                      • Gość: wczasowicz Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: *.rev.inds.pl 13.03.10, 20:58
                        dopiero teraz znalazłem chwilkę i odpisałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka