Gość: wczasowicz IP: *.com 21.01.10, 11:22 czy ktoś tam był ? czy może coś więcej opisać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adeb Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 21:56 Nie byliśmy, ale wybieramy się z polecenia znajomego. Był w ubiegłym roku i generalnie był bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: *.com 03.02.10, 11:49 my jedziemy w II połowie lipca, a Wy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adeb Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: 193.111.166.* 05.02.10, 16:06 My praktycznie też od 12-25.07. Skąd jedziecie? Z dziećmi czy sami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 23:34 A gdzie rezerwujecie,z jakiego biura lub portalu i ile płacicie,my też o nim myslimy,tylko w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adeb Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 16:54 Ja dogadałam się bezpośrednio z właścicielami - mailowo. Kontakt nawiązałam przez ich stronę wysyłając zapytanie o dostępność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: *.rev.inds.pl 10.02.10, 17:44 My też dogadaliśmy się telefonicznie i mailowo. jesteśmy tam od 17 lipca - trzy pełne rodziny z dzieciakami, dokładnie 6 dorosłych i 6 dzieciaków - 3 samochody, a wyjeżdżamy z Częstochowy. wooow, to widzę że będzie "POLSKI GRILL" na miejscu, bo terminy się nachodzą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adeb Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: 193.111.166.* 11.02.10, 12:33 My też jedziemy z dzieciakami (2 chłopaków 15 latków i 9-letnia dziewczynka). Na grill oczywiscie się piszemy:) Jedziemy z Lublina. Być może że razem z nami, ale do innej kwatery w Tolo wybiorą się nasi znajomi - ale tutaj jeszcze się sprawa waży. Muszę pochwalić naszych gospodarzy za uczciwość: bo ja dość długo z nimi korespondowałam, wreszcie lojalnie poprosili mnie o decyzję ponieważ dostali zapytanie na 3 apartamenty - pewnie od Was. W pierwszej chwili pomyslałam, że stracili do mnie cierpliwość (i się im nie dziwię), ale teraz widzę, że grecki spokój jest nie do zburzenia:):) Z polską niecierpliwością czekam na tą cudowną, grecką atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: *.rev.inds.pl 12.02.10, 08:10 hehe. chłopak 17lat dziewczyna 15 lat !!!:D dziewczynka i chłopak 8 lat !!!:D dziewczynka 7 lat chłopak 4 latka. kontakt do nas : fistach @ bankier.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adeb Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: 193.111.166.* 17.02.10, 12:35 Odpisałam na prv. Ponieważ nie ma odpowiedzi(może nie doszło?) podaję swój: agadebowa@gmail.com. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: Lilly Villa - Tolo Assini IP: *.rev.inds.pl 13.03.10, 20:58 dopiero teraz znalazłem chwilkę i odpisałem. Odpowiedz Link Zgłoś