p28piotr 03.03.10, 20:24 pod koniec czerwca wybieram się na wyspę Kos proszę o informacje co można tam zwiedzic jakie są plaże ceny knajpki itd z góry dziękuję za informacje pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebiak Re: Wyspa Kos 04.03.10, 12:46 Cześć, ja na Kos byłam już kilka lat temu stąd nie podpowiem o cenach, knajpkach itp (choć miałam taką świetna w mieście - tam mieszkałam), w plażach też się nie rozeznaję bo nie umiem pływać i jestem z tzw szwędających się ale mimo to myślę, że w temacie co obejrzeć wiele się nie zmieniło na wyspie stąd może jeśli nikt nic nie dopisze zerknij na to co o Kos napisałam na mojej betaki.freehost.pl -taka moja amatorska stronka o moich wędrówkach po Grecji. Pozdrawiam serdecznie. B. Odpowiedz Link Zgłoś
daleka_droga Re: Wyspa Kos 05.03.10, 12:04 wątek swego czasu był rzeczywiście detalicznie przedstawiony na forum. Zapraszam też na bloga pod zakładkę Kos.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubalski Re: Wyspa Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 18:55 Ja w kwestiach knajpek Podam kilka naj naj U Makiego rybna w Mastichari Kolejna rybna w mieście Kos u Larego chyba Averof lodziarnia bajeczna obok Hotelu H2O , włoska Avanti,rewelacja,za portem w kierunku Psalidi Najlepsze steki u More na tyłach Hotelu Konstantin przy Veneziolu chyba ale ciężko znależć, Turecka bo jest tam dzielnica Turecka,jadąc do Asklepionu po lewo w Platani no i Brodway w samym centrum, Odpowiedz Link Zgłoś