Gość: kasia IP: *.radom.vectranet.pl 26.06.10, 14:43 leci ktoś do tego holelu 18.08 z triady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alisroma Re: apartholel fereniki complex IP: 77.79.236.* 27.06.10, 19:27 Ja lecę z Katowic ale 4.o8.Jestem ciekawa jak będzie.Miniemy sie ja wylatuje do Polski 18.08.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiak Re: apartholel fereniki complex IP: 91.123.217.* 28.06.10, 20:24 lecę z KATOWIC 18.08 Odpowiedz Link Zgłoś
gona31 Re: apartholel fereniki complex 15.07.10, 11:01 a czy ktoś może napisać wrażenia po pobycie w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.pio Re: apartholel fereniki complex 17.07.10, 15:39 My byliśmy przeszło 2 lata temu - cała opinia jest na holidaycheck. Odpowiedz Link Zgłoś
gona31 Re: apartholel fereniki complex 24.07.10, 10:25 czy jest ktoś kto był w nim w tym sezonie? zależy mi na "świeżych" informacjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: apartholel fereniki complex IP: *.chello.pl 07.08.10, 23:31 Ja byłam w zeszłym sezonie. Jestem osobą młodą, niewymagającą i mi się hotel bardzo podobał. Mieszkałam w części "Manolis", pokoje w porządku, obsługa także, jedzenie przepyszne i w dużych ilościach, baseny fajne ale... jeden bardzo śmierdzący, gdyż nieopodal znajduje się szambo. Ogólnie miejscowość bardzo spokojna ale to dobry punkt wypadowy do zwiedzania. Plaża, jak na Kretę, całkiem całkiem. Warto się wybrać do pobliskiego jeziora Kournas - śliczne (z centrum Georgioupoli jedzie tam kolejka). Odpowiedz Link Zgłoś
norwich_city Re: apartholel fereniki complex 10.08.10, 16:06 Proszę mi powiedzieć w jakiej odległości znajduje się ta ładna plaża z niebieską flagą? A drugie pytanie brzmi - czy jest jakaś różnica jeśli chodzi o biuro podróży które organizuje wycieczkę do tego hotelu? Widziałem oferty 7island, skarpy i triady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: apartholel fereniki complex IP: *.chello.pl 10.08.10, 17:35 Niezabardzo kojarzę o co chodzi z plażą z niebieską flagą... Nie wiem czym się różnią oferty ale ja byłam z 7islands i nie miałam organizatorom nic do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: apartholel fereniki complex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.10, 14:11 My bylismy z biurem Skarpa (loty z Katowic) i bylismy zadowoleni. Mieszkaliśmy w części Foundulis. Bardzo ładna plażazaczyna się ok 200-300 m od hotelu za kawiarnia Tropicana i strumieniem wpadajacym do morza -jest tam duzo plażowych barów które posiadaja własne leżaki z parasolami płatne 4-5 eur za dzień Odpowiedz Link Zgłoś
gona31 Re: apartholel fereniki complex 11.08.10, 20:43 naoglądałam się zdjęć na holidaycheck....zdjęcia na których widać łazienki i pokoje przerażają mnie.powiedzcie czy można nie zgodzić się na zakwaterowanie w oferowanym pokoju i żądać innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: apartholel fereniki complex IP: 94.42.115.* 12.08.10, 08:08 powielam pytanie poprzedniczki, zdjecia tych lazienek sa straszne. raczej nie zwracam uwage na wysoki standard jako ze w pokoju tylko sypiam, ale to juz jest lekka przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: apartholel fereniki complex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 09:33 W hotelu Foundoulis w którym mieszkaliśmy pokoje i łazienki były urzadzone skromnie ale funkcjonalnie. Łazieniki bez rewelacji umywalka, wanna. Byliśmy w 3 osoby i zakwaterowani zostaliśmy zdaje się w studio, bo oprócz pokoju było jeszcze jedno pomieszczenie z dodatkowym łózkiem, ławą, telewizorem, lodówką i wyposażoną kuchnią elektryczną. Balkony sa bardzo ładne - my mielismy piękny widok na góry a pod balkonem pasły się kozy (bardzo nam się to podobało) Pokoje oczywiście z klimą sprzatane co 2 dni o ile pamiętam. Jeżeli ktoś spodziewa się luksusów będzie zawiedziony, ale osoby nastawione na spędzenie fajnych wakacji w pięknym miejscu za rozsadną kwotę będą zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
ro_bb fereniki - relacja z hotelu 14.08.10, 21:00 Zamieszkuję w tym hotelu od kilku dni i mogę się podzielić swoimi opiniami na żywo. Fereniki, jak wszystkim wiadomo, jest to kompleks złożony z kilku hoteli - i takie jest podejście do problemu w recepcji. Pokój można dostać w dowolnym budynku, niezależnie od tego jaką się ma rezerwację. Standard hoteli jest raczej porównywalny i w każdym budynku są lepsze i gorsze pokoje, jak coś za bardzo nie pasuje, to można zmienić, ale raczej dopiero następnego dnia. Plaża bardzo fajna znajduje się około 300 metrów w prawo, można z własnym parasolem (do kupienia na miejscu za 4,50E). W miasteczku kilka wypożyczalni samochodów, ceny bardzo zróżnicowane, raczej nie ma problemów z rezerwacją. Ja mam Hundai Getz na 6 dni za 166E z wypożyczalni Ethon znajdującej sie w samym ryneczku. Gdyby ppojawiły się jakieś szczegółowe pytania to odpowiem za kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś