Gość: piter01
IP: *.internetdsl.tpnet.pl
13.11.10, 09:19
Witam forumowiczów. Zwracam się z prośbą o informacje od osób które wypoczywały w Apartamentach Pela Mare w Agia Pelagia na Krecie. W tegorocznej ofercie Triady wypoczynek w ww. miejscu oferowany jest w wersji bez wyżywienia oraz ze śniadaniami. Dla mnie to kuszącą propozycja, mam zamiar podczas pobytu wynająć na 12 - 14 dni samochód i objechać kilka zakątków wyspy. Balos z Gramvousą , Falasarna, Vai, Agios Nikolaos i Spinaloga, Chania, Rethymnon, Ierapetra z rejsem na Chrissi, Knossos połączony z wizytą w Cretaqurium, wąwóz Samaria i oczywiście dwudniowy wypad na Santorini, Iraklion. Program zaplanowany bardzo bogaty :-), lecz będzie to raczej pierwsza i na długie lata ostatnia wyprawa na Kretę. Dlatego też kusząca dla nas jest opcja bez wyżywienia, mamy zamiar stołować się w tawernach, taką opcje wybraliśmy podczas 15 dniowego pobytu na Rodos 2 lata temu i byliśmy bardzo zadowoleni, te przebogate smaki. Jednak dla mnie kuszące są śniadania, prośba o informacje czy po prostu warto, jak z ich obfitością i z czego się składają. Pomimo gorąca na Rodos apetyt mi dopisywał :-). Prośba jeszcze raz napiszcie jak najwięcej informacji o tym miejscu.