Dodaj do ulubionych

Hotel ADMIRAL Grecja/Zakynthos 05.08.2011

06.01.11, 10:17
Witam serdecznie forumowiczów. Może ktoś wybiera sie w owym terminie do tego hotelu ???
Ja lecę z żoną i dwójką dzieci 16 i 7 lat.Mam pytanie czy warto tam jechać, jakie jedzenie, czy w pokojach sa szklanki by napić sie swojej kawy. Czy jest internet wi-fi za darmo czy trzeba za niego płacić.Acha może ktoś jeszcze mi powie bo wiem ze nie ma tam plazy ale powiedziano mi że trzeba pójść za jakiś mostek i tam jest plaża ale nie wiem czy jest płatna czy darmowa i czy można na niej rozłożyć ręcznik za free. Co warto zwiedzić ???? CZy pokoje w owym hotelu są czyste , czy nie ma w nich robactwa ??? Jak z tv czy są polskie programy i jakie??? Jak coś jeszcze sobie przypomnę to będę pytał. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kasian00 Re: Hotel ADMIRAL Grecja/Zakynthos 05.08.2011 21.02.11, 15:46
      Ale o jaki admiral ci chodzi? Czy o Admiral Tsilivi w Tsilivi czy Hotel Admiral Captains Complex w Argassi?
      • xrafal Re: Hotel ADMIRAL Grecja/Zakynthos 05.08.2011 09.07.11, 15:35
        kasian00 napisała:

> Ale o jaki admiral ci chodzi? Czy o Admiral Tsilivi w Tsilivi czy Hotel Admiral
        > Captains Complex w Argassi?

Admiral Tsiliv
        • mak470 Re: Hotel ADMIRAL Grecja/Zakynthos 05.08.2011 03.03.12, 16:17
          Ja jade w tym roku do tego hotelu i tez chetnie sie dowiem czegos wiecej...

W ub roku bylam w Tsilivi tyle, ze w innym hotelu... wiem gdzie sie miesci ten hotel wiec tyle o ile moge cos naskrobac i podpowiedziec. A wiec, hotel nie miesci sie nad sama plaza ale nie jest do niej daleko.. Co prawda... plaza niedaleko tego hotelu nie zachwyca.. jest troche kamieniasta i bardzo waska... ale jak przejdziesz dalej w prawa strone dojdziesz do bardzo ladnej, szerokiej i piaszczystej plazy... (tuz za portem)...

Z tego co juz sie naczytalam i zdazylam zorientowac to podobno w hotelu sa Polacy wiec z jezykiem nie problem dla kogos kto nie zna j. ang...

Tyle wiem :) Reszte sama chetnie sie dowiem :)

Acha... co do recznika... to oczywiscie, ze mozesz sie rozlozyc z nim na plazy - bez problemu... ale tez mozesz wynajac sobie lezaki (koszt cos ok 6-7Eur/dzien/osoba)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka