Dodaj do ulubionych

Zakynthos komunikacja miejska

IP: 193.43.230.* 06.01.11, 10:34
Jadę z mężem i dwójką dzieci ( 9i 12) lat do Argassi. Z tego co wiem nie ma tam ładnych plaż i chętnie byśmy podjechali na inne leżące w pobliżu np Gerakos. Czy był tam ktoś i może mi powiedzieć czy jest to możliwe komunikacją miejską? BUs który wozi na plaże obok trochę odpada bo wyjeżdża o 10 i wraca o 17 więc dosyć za długi czas by przebywać cały czas na słońcu.
Dziękuję z góry za informacje
Obserwuj wątek
    • levack.levack Re: Zakynthos komunikacja miejska 06.01.11, 11:16
      Gość portalu: Aga napisał(a):

> Jadę z mężem i dwójką dzieci ( 9i 12) lat do Argassi. Z tego co wiem nie ma ta
      > m ładnych plaż i chętnie byśmy podjechali na inne leżące w pobliżu np Gerakos.
      > Czy był tam ktoś i może mi powiedzieć czy jest to możliwe komunikacją miejską?
      > BUs który wozi na plaże obok trochę odpada bo wyjeżdża o 10 i wraca o 17 więc d
      > osyć za długi czas by przebywać cały czas na słońcu.
      > Dziękuję z góry za informacje

Zobacz na stronę KTELa tamtejszego:
      www.ktel-zakynthos.gr/en-local-routes.html
    • Gość: Azetka Re: Zakynthos komunikacja miejska IP: *.kalisz.mm.pl 06.01.11, 22:28
      Byłam na Zante i wybrałabym do podróżowania po wyspie wypożyczone auto. Bilety na komunikację miejską będą pewnie trochę tańsze,ale człowiek jest uwiązany godzinami odjazdów, oczekiwaniem na autobus w upale itp.
      Gorąco polecam poleniuchować, poopalać się i pokąpać oraz bardzo smacznie zjeść na plaży Dafne, do której prowadzi kręta i niebezpieczna, ale za to z przepięknymi krajobrazami, szosowa droga. Tam żaden autobus nie dojedzie, na nogach zbyt daleko, tylko małe auto da sobie radę, bo jeszcze pod górę wrócić trzeba.
      Dafne to piękna plaża, gdzie każdy znajdzie miejsce dla siebie, nie ma tylu turystów co na Gerakas.
      My pojechaliśmy tam na chwilę a zostaliśmy do późnego popołudnia :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka