Dodaj do ulubionych

apartament na krecie

14.01.11, 20:43
prosze o podanie namiarow na apartamenty na krecie dziekuje
Obserwuj wątek
    • grekan Re: apartament na krecie 15.01.11, 00:10
      Dobre apartamenty wraz z rezerwacja i zakupem znajdziesz na str. intern.: holidaylettings.co.uk
      • neronka Re: apartament na krecie 16.01.11, 13:02
        hotele i apartamenty na krecie
      • mrukmrukmruk Re: apartament na krecie 17.01.11, 12:42
        Jak chcesz znaleźć odpowiedni hotel czy apartament, to polecam stronę hotels-globally.com, ogromna baza hoteli, funkcjonalna i prosta w obsłudze wyszukiwarka, czyli szybko i bezproblemowo znajdujesz nocleg.
    • Gość: globtroter Re: apartament na krecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.11, 23:15
      kilkadziesiat propozycji ma sz tutaj -> Noclegi na krecie i co jest b. wazne nie placisz zaliczek na rezerwacje, a dziala - sam sprawdzalem i nie tylko w Grecji !!!
    • malka200 Re: apartament na krecie 10.02.11, 15:30
      z ciekawości chciałam zapytać- jak tam dotrzesz? bo z Polski tylko loty czarterowe, może masz jakieś ciekawe lotnicze- względnie tanie-połączenie?
      • jacek1f no, czarterem wlasnie - od 750 zl do 1000 zl.n/t 10.02.11, 16:59
        • malka200 Re: no, czarterem wlasnie - od 750 zl do 1000 zl. 10.02.11, 19:53
          jak się dowiadywałam zawsze brak miejsc :(
          tylko z wycieczkami. Ale kocham to miejsce, więc byłam z wycieczkami....
          • jacek1f Maika - nie ma co sie dowiadywac, 10.02.11, 21:16
            na Ecco i chyba Alfa Star sa bez laski oferty samych lotow.

Zawsze na TUI, Neck i wymienionych mozesz kupic sam lot. Byly juz po 750 i 800, teraz zaleznie od termnow sa po 1000 zl bez laski, ale im blizej termonow tym pojawiaja sie czyste loty w ofercie.

Musze ze smutkiem przyznac, ze po raz pierwszy od dobrych 12 lat... oferta biur jest tak tania, ze wolny wyjazd ma sens przy 4-6 osobach dopiero, ale dla 2 i 3 raczej nie.

Bo 30-40 euro za noc za apartament fajny i przelot za 800-1000 zl ma dopiero sens jak wiecej osob w tym apartamancie jest.
            Ale teraz przy 1400 zl lub 1600 zl za 2 tygodnie od osoby.... z biura - ciezko porownywac.

Rok temu w desperacji pojechalismy/polecielismy za 800 zl na 10 dni... i bylo to super miejsce. Przelot i 10 noclegow.... Lecielismy z nastawieniem, ze jak syf wyjdzie, to pojedziemy zaraz do swoich prywatnych miejsc. Ale bylo super, a nawet przybylo jedno koljene fajne prwatne:-)

Podkreslam, ze caly czas mowie o apartamentach w malenkich miejscach a nie pokjach hotelowych z all itp molochach.

pozdrawiam

• malka200 Re: Maika - nie ma co sie dowiadywac, 11.02.11, 12:50
              dzięki za info. Porozglądamy się. Uwielbiam Kretę, co roku tam wracamy i nie nudzi mi się.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka