kasinska 04.02.11, 18:30 Witam, czy ktos był może w tym hotelu? Podobno przez 2 ostatnie sezony był zamknięty a teraz ma go w swojej ofecie Rainbow. Warto tam jechać z dziećmi? Pozdr k. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mf80 Re: Karda Garden **** - Kos 03.05.11, 14:49 witam, ja także wybieram sie do tego hotelu.2 lipca,więc sama jestem ciekawa jak tam jest.z tego co wiem pierwsi goście maja sie tam pojawic w maju,wiec moze pod koniec miesiaca bedzie wiadomo cos wiecej na temat tego hotelu.wiec jesli ktos ma juz jakiesinfo to prosze pisac Odpowiedz Link Zgłoś
sqbii Re: Karda Garden **** - Kos 21.05.11, 15:38 Witam, ja jeszcze nie wykupiłem wycieczki bo zastanawiam się czy ta przebudowa hotelu się pomyślnie zakończyłą ;) czekam więc na pierwsze recenzje- poprosiłem również bezpośrednio do hotelu o zdjęcia- jeśli odpowiedzą to napiszę. Na oficjalnej stronie hotelu nie ma słowa o przebudowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasinska Re: Karda Garden **** - Kos 23.05.11, 12:51 Witam, dostałam informacje od rainbow że all inclusive jest tylko do godziny 22.00. Troche chyba późno na tego typu zmiany.... Sqbii, czy masz moze zdjęcia z hotelu? Pozdr K. Odpowiedz Link Zgłoś
sqbii Re: Karda Garden **** - Kos 23.05.11, 13:59 Nie, niestety jeszcze nic mi nie odpisali (dziwie się że biuro nie ma takich zdjęć)- co do all in. to info na stronie jest że do 22.00- było innaczej? A nie wiecie może czy lodówka jest w pokoju?? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kasinska Re: Karda Garden **** - Kos 24.05.11, 08:16 Było do 23.00, lody były od 10.00 do 18.00 - teraz 2 godziny, no i zniknęły późne śniadania do 11.00. Być może spowodowane jest małą ilością wykupionych wczasów w tym hotelu, ale to troche nie fair... Mam nadzieje że rainbow zaproponuje jakieś zadość uczynienie... Z niecierpliwością czekam na opinie kogoś kto tam właśnie przebywa. Odpowiedz Link Zgłoś
sqbii Re: Karda Garden **** - Kos 27.05.11, 13:26 Podaję link do zdjęć które otrzymałem, picasaweb.google.com/104806555809411475774/KardaGarden?authkey=Gv1sRgCOHJqLb3iJyaRw&feat=directlink - niby po przebudowie, niby wszytko gra choć mało widać na tych zdjęciach. Ja już podjołem decyzję i na początku września jadę własnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasinska Re: Karda Garden **** - Kos 28.05.11, 11:24 Dzieki za udostepnienie zdjęc - wyglada rzeczywiscie ok. Ja jade na poczatku lipca wiec po powrocie podziele sie swoimi zdjeciami. Pozdrawiam, k. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_390 Re: Karda Garden **** - Kos 29.05.11, 20:19 Witam oto link do 1 opinii o hotelu Karda Garden z 2011 pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g659630-d1161562-Reviews-Karda_Garden_Village-Kardamena_Kos_Dodecanese.html Ja jadę na wakacje do Karda garden na początku lipca. Jak tylko wrócę napiszę jak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
sqbii Re: Karda Garden **** - Kos 04.06.11, 14:22 .. po powrocie napiszcie proszę jak było- jak hotel, obsługa, jedzenie, pokoje, jak sama miejscowość, gdzie wyjśc na imprezę a gdzie zjeść, co warto zobaczyć na wyspie, skąd pożyczyć auto a skąd nie ;P co polecacie a co odradzacie, itd itd.. będzie to dla mnie napewno pomocne. Pozdrawiam i udanego wypoczynku Życzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasinska Re: Karda Garden **** - Kos 11.07.11, 12:19 Witam, w sobotę wróciłam :-). Generalnie polecam rodzinom z dziećmi. Animacje dla dzieci w porządku, jedzenie smaczne, może po 2 tygodniach juz miałam dosyć, ale ogólnie mozna coś znaleść dla siebie. Jeśli ktoś woli pokoje raczej w spokojniejszym miejscu to polecam 705 lub 706 - tylko te 2 na pietrze, widok boczny na morze. Generalnie mozna jeszcze pytać - odpowiem :-) Pozdrawiam, K. Odpowiedz Link Zgłoś
sqbii Re: Karda Garden **** - Kos 28.08.11, 10:35 Może jeszcze ktoś się pochwali jak było w Karda G.? Chciałem zapytać o wycieczki fakultatywne- gdzie warto jechać? Czy ktoś korzystał z miejscowego biura podróży i może jakieś polecić- jakie ceny za wycieczki? Gdzie i za ile wypożyczyć auto? Gdzie dobrze zjeść ;) wszytkie praktyczne porady się przydadzą- oszczędzą mi czasu. Jak jest z obsługą?- słyszałem że pracują tam polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiafo1 Re: Karda Garden **** - Kos 24.06.11, 02:31 ja też wybieram się początkiem lipca ( 8-go ) do zobaczenia na miejscu :) wklejam tez opinię którą znalazłam 4.0opinia z 20 czerwca 2011 r.Iwa, Gdańsk Hotel położony ok. 150 metrów od plaży piaszczystej, na której jest mało ludzi. Na plaży 2 leżaki i parasol 5 Eur. Ręczniki w hotelu za depozytem 10 Eur, wymiana kiedy sobie życzysz. Do Kardameny drogą przy plaży około 1 km, a tam pełno knajpek i sklepów. Wokół hotelu cicho i spokojnie. Pokoje w porządku, czyste, sprzątane codziennie (wymiana ręczników, uzupełnianie papieru, zamiatanie i mycie podłogi). Jedzenie europejskie, smaczne, ale trochę monotonne, mało regionalnych potraw. Czasem były problemy z czystością talerzy i kieiszków do wina. W hotelu pracuje bardzo dużo Polaków, więc nie ma żadnego problemu z dogadaniem. Basen z dwoma zjeżdżalniami. Plac zabaw dla dzieci. WiFi w lobby i w pobliżu (też w barze przy basenie) gratis. Polecam. OPINIA : Plaża żwirowo-kamienista, zejście do wody kamieniste (najlepiej w wodnych butach), woda b.czysta. Hotel czysty, najlepsze pokoje to w budynku głównym, lub w bungalowach ale tylko te na wyższych piętrach, (te na niższych zdarzyło się że są zawilgocone od basenu) Basen ok, wystarczająca ilość leżaków przy basenie, te przy plaży za 5euro to porażka. Brak baru hotelowego przy plaży, (jest ok.100m dalej za kasę) Jedzenie średnie, obiad i kolacja prawie to samo. Mało urozmicone. Animacjie w miarę dobre ale po włosku. Obsługa hotelu w 50% Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś