pimkaa 10.02.11, 16:12 witam, głównie pytam o pogodę. dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buntownik.z.wyboru pogoda na Cyprze 17.02.11, 15:48 Dzień Dobry Ja z podobnym pytaniem. Tylko nie chodzi mi o marzec, ale teraz już :] A konkretnie w rejonie Pafos. Jeśli ktoś mógłby odpowiedzieć ile teraz jest stopni "dniami i nocami" i czy pada a może słońce tylko i co mówią jeśli chodzi o zapowiedzi pogodowe. Powiem jeszcze tylko, że śledzę od pewnego czasu różne serwisy i na każdym co innego :) Pozwalam sobie więc na to pytanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: pogoda na Cyprze 21.02.11, 20:27 Kilka lat temu byłem w lutym. Stacjonowałem w Larnace, ale wypożyczyłem samochód i przejechałem całą południową część wyspy. Na wybrzeżu było słonecznie z temperaturą ok. 20-21 st. C, w górach dużo śniegu i 2 st. Morze dość chłodne, ale na upartego dało się popływać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: pogoda na Cyprze IP: *.uznam.net.pl 23.02.11, 13:29 a początek wrzesnia jaka temperatura mniej wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: jak jest w marcu na cyprze? pogoda IP: *.netrun.cytanet.com.cy 23.02.11, 19:52 Witam, piszę z Cypru. W dzień upalnie, w słońcu koło 30, w nocy około 14. Codzienni pada przez chwile i za chwilę znowu ciepło. Dziś byłam samochodem w Pafos i musiałam włączyć klimę podczas podroży.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekoss Re: jak jest w marcu na cyprze? pogoda IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.11, 15:35 czy ktos mi może powiedziec jaka temperatura jest w hotelach?czy chlodno czy jest jakies podgrzewanie.Nigdz nie byłam w tej strefie klimatycznej o tej porze roku Odpowiedz Link Zgłoś
pimkaa Re: jak jest w marcu na cyprze? pogoda 02.03.11, 18:36 dziękuję za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta85 Re: jak jest w marcu na cyprze? pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 14:25 Pani Ewo, czy nadal ta pogoda się utrzymuje, bo z tego co pokazuja w prognozach dni sa raczej pochmurne a temp. nie przekracza 17-18 st. troszke sie martwie, bo w sob. lece na cypr z itaką az na 2 tyg. ... Odpowiedz Link Zgłoś
gona31 Re: jak jest w marcu na cyprze? pogoda 08.03.11, 17:21 proszę spojrzeć na tego linka,kamery na żywo pokazują jaka jest pogoda na Cyprze.Dziś przelotnie padało a wczoraj była burza. www.cyprusliving.org/webcam/webcam.php Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: jak jest w marcu na cyprze? pogoda... 08.03.11, 17:36 www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/hdfForecast?query=Pafos,+Cypr bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: jak jest w marcu na cyprze? pogoda... IP: *.uznam.net.pl 09.03.11, 08:34 a jak pod koniec sierpnia,początek wrzesnia??chodzi o temp.oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: jak jest w marcu na Cyprze? pogoda... 09.03.11, 09:19 Sezonowe średnie pogodowe, historyczne dane pogodowe itd. są także na tej stronie. bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: jak jest w marcu na Cyprze? pogoda... IP: *.uznam.net.pl 09.03.11, 11:27 srednie srednimi ale chcialbym sie dowiedziec z doswiadczenia,od kogos kto tam mieszka albo przebywal w tym czasie akurat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekoss Re: jak jest w marcu na Cyprze? pogoda... IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 19:37 Właśnie wróciłam,trafilismy na nawrót zimy-tak twierdzili miejscowi.Padał deszcz,były burze i dość silne,chłodne wiatry.Cypryjczycy chodzili w kozakach i ciepłych kurtkach,my w bluzach polarowzch i nie marzliśmy.Zdecydowanie chłodno robiło się wieczorem i wtedz kurtka się przydaje,taka przejściowa,nie zimowa.Parasole też trzeba mieć.Ostatnie dni swieciło słoneczko-krótki rękaw i opalanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jak jest w marcu na cyprze? pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 21:41 Czy ktos z PAnstwa ma jeszcze doswiadczenia odnosnie marcowej pogody? Odpowiedz Link Zgłoś