Dodaj do ulubionych

Kreta Hotel Eri Beach

18.03.11, 11:10
Witam,

Wybieram się do tego hotelu w lipcu. Czy ktoś mógłby napisać coś więcej o pobliskim parku wodnym i najbliższej okolicy hotelu? Czy plaża jest piaszczysta czy raczej żwirkowa (potrzebne jest obuwie)? Jak wygląda tam część rozrywkowa dla dzieci i dorosłych? Czy ktoś wykupił ten hotel w Triadzie i może podzielić sie opinią co do pokoi, które sa przydzielane z tego biura? Jakimi liniami lata Triada na Kretę?

Z góry dziękuję za odpowiedź, jak również za wszystkie uwagi i sugestie dotyczące tego hotelu :) Gosia
Obserwuj wątek
    • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 19.03.11, 22:43
      Podnoszę wątek, będę wdzięczna za odpowiedzi :-) Gosia
      • Gość: Ania Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 14:31
        Wczasy w tym hotelu oferowało tez ECCO HOLIDAY. Ja tylko jechałam autobusem obok hotelu. Z tego co czytałam to hotel z duzym urozmaiceniem jezeli chodzi o dzieci. Nie jest w samym centrum Hersonisos co jest jedną z zalet.
      • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 27.03.11, 00:05
        Podbijam wątek, liczę na Wasze odpowiedzi :-)
        • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 27.03.11, 23:24
          Czy ktoś kupił wakacje do tego hotelu w Triadzie? Wchodząc na ich stronę widać, że pierwsza połowa lipca jest już zajeta i brak wolnych miejsc;) Jestem więc ciekawa, jakie są Wasze opinie, czym kierowaliście się, wybierając ten hotel? Chcę się trochę podbudować, gdyż w internecie można znaleźć bardzo skrajne opinie, od tych bardzo pozytywnych po mocno negatywne; nie za bardzo wiem, co o tym myśleć i nie wiem czy dobrze zainwestowałam moje pieniądze przeznaczone na wakacje ... Marzyłam o wyspach greckich od kilku lat, byłam na nich tylko raz, na Rodos i muszę przyznać, że wrażenia mam niezapomniane ... Także bardzo liczę na Wasze opinie i sugestie dotyczące Krety, hotelu i możliwych wycieczek :) Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi, Gosia

• Gość: gość Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.unknown.vectranet.pl 06.04.11, 11:04
          Byłam w tym hotelu(a właściwie w jednym z budynków kompleksu) już dość dawno, bo trzy lata temu. Uwaga na karaluchy.Taka specyfika klimatu:) Na plażę przy hotelu nie macie co liczyć(skałki) ale już wejście "przez płot"od strony morza, na plażę przy parku rozrywki ,jest piaszczyste. Jeden z basenów, ten w głębi kompleksu, jest ze słodką wodą. Jedzenie było urozmaicone i smaczne, przystanek autobusowy blisko
        • Gość: justyna Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.subscribers.sferia.net 12.05.11, 11:58
          byłam Eri beach we wrześniu 2010. Hotel jak na warunki greckie bardzo dobry, jeśli macie Państwo możliwość wyboru pokoju ( tak było w triadzie) to polecam pokój studio, a to dlatego że budynek w którym się znajdują te pokoje jest najbliżej morza, basenów i całej części centralnej hotele, budynki hotelu znajdują się na podwyższeniach więc jeśli trafi się pokój przy samej recepcji to nogi mogą rozboleć od biegania :) jedzenie dosyć dobre, nie polecam all incl. przereklamowane jeśli chodzi o kretę. jeśli chodzi o plaże to niestety ale nie brałabym jej pod uwagę, jest to zaledwie 2-metrowej szerokości pas na kamieniach i skałkach. Lokalizacja hotelu rewelacyjna, nie w centrum ale dosłownie 5 min od niego.
        • Gość: justyna Rere: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.subscribers.sferia.net 12.05.11, 11:59
          byłam Eri beach we wrześniu 2010. Hotel jak na warunki greckie bardzo dobry, jeśli macie Państwo możliwość wyboru pokoju ( tak było w triadzie) to polecam pokój studio, a to dlatego że budynek w którym się znajdują te pokoje jest najbliżej morza, basenów i całej części centralnej hotele, budynki hotelu znajdują się na podwyższeniach więc jeśli trafi się pokój przy samej recepcji to nogi mogą rozboleć od biegania :) jedzenie dosyć dobre, nie polecam all incl. przereklamowane jeśli chodzi o kretę. jeśli chodzi o plaże to niestety ale nie brałabym jej pod uwagę, jest to zaledwie 2-metrowej szerokości pas na kamieniach i skałkach. Lokalizacja hotelu rewelacyjna, nie w centrum ale dosłownie 5 min od niego.
    • mila9910 Re: Kreta Hotel Eri Beach 22.03.11, 07:12
      Co się dzieję, że nie ma wcześniejszych wątków. Dwa razy napisałam na forum i nie ma moich wypowiedzi.
    • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 01.04.11, 21:17
      Może jednak ktoś ???
      • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 23.04.11, 21:30
        Podnoszę wątek, licząc, że ktoś podzieli się uwagami :) pzdr Gosia
        • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 05.05.11, 22:50
          Dziękuję za już wpisane opinie, czekam na jeszcze :)
          • Gość: aducha Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.zw.pl 05.05.11, 23:16
            Wbij w google nazwę hotelu i wyskoczą ci strony gdzie zamieszczone są opinie o tym hotelu m.in oceniacz.pl, wakacje.pl. holidaycheck.pl itd. Jednak radzę aż tak mocno nie brać ich do serca, bo w każdym hotelu są lepsze i gorsze pokoje i nie zawsze zależy to od biura jakie wykupią, jeden jest zadowolony z jedzenia drugi nie, jednemu nie przeszkadzają mrówki drugiemu tak itd, itd. Po co się zadręczać przed wakacjami, wybrałaś ten hotel i już. A poza tym na Krecie w hotelu tylko się śpi i je. to wszystko. Reszta wspaniałości poza hotelem.Pewnie, że by sie chciało, aby jakieś minimum, zwłaszcza higieniczne było zachowane(dla mnie to właśnie jest najważniejsze w hotelu) no, ale niestety nie zawsze jest. A w biurze podróży na pewno powiedzą Ci jakimi liniami polecisz. Głowa do góry.Jakie będzie Twoje nastawienie, takie będą wakacje. Kreta jest przepiękna.Aha. Jeśli tylko z powodu hotelu zrezygnujesz z wakacji daj znać. Nawet sekundy nie będę się zastanawiać choćby mi codziennie na śniadanie sucharki podawali.
            • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 05.05.11, 23:46
              Nie zrezygnuję, nie ma mowy :) chcę tylko wiedzieć, czego spodziewać się na miejscu, nie lubię być "niemile" zaskakiwana :( Wolę przygotować się na wszelkie niespodzianki, dzięki temu unikam ewentualnych rozczarowań :) O Krecie marzę już kilka lat, odkąd mój kolega wrócił z niej i był, jak to sam ujął "nieziemsko zachwycony". Pokazał nam masę pięknych zdjęć, opowiadał o tamatejszych klimatach, jedzeniu, ludziach... Obiecałam sobie wówczas, że też tam kiedyś pojadę. Zawsze odpowiadały mi panujaca tam atmosfera - niespiesznie, ciepło, wspaniałe widoki, mnóstwo zabytków, pięknych plaż, przytulnie, mili ludzie, pyszne jedzenie, tak... "grecko"... liczę na to, że będą to niezapomniane wakacje :) Tym bardziej, że rodzinnie wyjeżdżamy max dwa razy do roku - latem w ciepłe miejsce i zimą na narty - obydwie imprezy staramy się dopracować na maxa.
              Wiem, że hotel to tylko miejsce gdzie śpisz, ale uwierz mi, że widok o poranku pięknego morza i plaży, do tego pyszna kawa i obecność najbliższych potrafi nastroić pozytywnie na cały dzień... rodzinnie lubimy dobre jedzenie (zawsze zwracamy na to uwage przy wyborze miejsca) oraz czynny wypoczynek - zwiedzanie, sport, wszelkie atrakcje.
              Tylko dlatego tak się dopytuję :) Wolę wiedzieć, co tak naprawdę czeka mnie w tym hotelu.
            • Gość: Balian z Ibelinu Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.toya.net.pl 05.05.11, 23:57
              Droga Gosiu, jeśli chcesz wiedzieć jakie linie lecą w Twoim terminie klikasz w ten link
              www2.triada.pl:8080/tabela_lotow.php
              ustawiasz dane. Nie napisałaś z jakiego miasta lecisz więc napiszę Ci jak mniej więcej znaleźć te linie. Ustawiasz termin, miejsce wy i przylotu. dajmy na to lipiec, warszawa, wyloty są w niedziele:
              WAW 06:50 miejsce odlotu
              HER 11:55 miejsce przylotu
              LO 6169 kod IATA linii lotniczych
              jak chcesz wiedzieć co to za "lotnik" wpisujesz w google kod IATA albo kod linii IATA i później skrót literowy z trzeciej linijki, czyli LO. Jest to lot. i z tego co widzę tylko LOT. Pozdrawiam
              • Gość: aducha Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.zw.pl 06.05.11, 08:57
                Trochę nie rozumiem. Post napisałaś już w marcu, czyli wybór hotelu to nie nie oferta last minute. Piszesz,że nie lubisz być niemile zaskakiwana na miejscu, że zawsze zwracasz uwagę przy wyborze miejsca, to dlaczego wybrałaś hotel, do którego nie jesteś przekonana.Mimo wszystko, życzę samych pozytywnych wrażeń i jeśli chodzi o hotel i Kretę.Będzie dobrze....
                • mila9910 Re: Kreta Hotel Eri Beach 07.05.11, 20:06
                  Nie wiem jak Gosia, ale ja zakupiłam wakacje w październiku ubiegłego roku. Oferta 50% tańsza niż w obecnej chwili. Kupuję zawsze wcześniej i mimo ryzyka dotychczas było warto. Z doświadczenia wiem, że hotel i pokój to minimum spędzania czasu wakacyjnego ale jednak czegoś tam się oczekuje... przynajmniej w sprawach sanitarnych...Opinie czytałam i prócz tego zasięgnęłam na priv informację, i nie zamierzam się zadręczać tym co wcześniej wyczytałam na innych stronach oraz forach. Jadę jako pierwsza i zamierzam wrażeniami podzielić się po powrocie, mam nadzieję, że będą bardzo pozytywne. Pozdrawiam
                  • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 08.05.11, 17:19
                    Hej, my kupowaliśmy w marcu, cena w porównaniu do obecnej to około 45% taniej :) Udało nam się skorzystać z promocji Triady (mieli super oferty do wybranych hoteli min. do Grecji w ostatnim tygodniu marca). Opinie o hotelu były różne, ale zaważyła cena.
                    Masz rację, nie ma co się zadręczać, wolałabym tylko wiedzieć, czego mam spodziewać się na miejscu - lepiej się przygotuję i nie będę niemile zaskoczona :)

Życzę udanych wakacji !!! I liczę na relację po powrocie ! G.
                    • Gość: Rob Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 14:36
                      też się wybieram do tego hotelu w lipcu, trochę martwi mnie tylko ta plaża ? ponoć kamienista ? czy to prawda ??
                      • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 19.05.11, 12:54
                        No cóż...
                        Ja słyszałam, że praktycznie jej nie ma :(. Podobno obok w hotelu jest mała piaszczysta plaża, ale chyba płatna (lub leżaki są płatne). G.
                        • Gość: Paweł Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 82.177.4.* 19.05.11, 15:03
                          Plaży praktycznie nie ma - zejście po drabinkach do morza. Jeśli chodzi o plażę przy Star Beach to jest ona piaszczysta, ale zatłoczona i mała. Jakieś 800 m. od hotelu jest fajna piaszczysta plaża z płatnymi leżakami. Sam hotel jest generalnie ok, ja mieszkałem w budynku głównym (nie polecam pokoi od strony Star Beach - hałas). Jedyni minus to spore grupy młodych Holendrów, którzy imprezują do rana i krzyczą niemiłosiernie. Lokalizacja hotelu jest natomiast b.dobra - dosłownie 5 minut do centrum. Kwestia leżaków na basenie standardowo - zajmowane ręcznikami ok. 7-8 rano. Kolejki po jedzenie - ale z uwagi na wielkość kompleksu hotelowego nie jest to nic nadzwyczajnego. Animacja w języku polskim (Ecco Holiday). Obok hotelu znajduje się fajna kapliczka z antycznymi pozostałościami.
                          Swój pobyt w tym hotelu uważam za udany, ale nie wróciłbym do niego.
                          • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 21.05.11, 20:52
                            Ostatnio na holidaycheck.pl przeczytałam opinie osób, które były tam w maju - i jestem trochę podłamana :( podobno wszędobylskie karaluchy są nawet w jedzeniu i łażą po łóżkach :(
                            Jako jedyny atut hotelu podane jest jego położenie - blisko centrum, nad samym morzem. Jedna z opinii kończy się stwierdzeniem, że to jedyny pozytyw tego hotelu :(
                            Kreta jest cudna, wiem o tym. Wiem też, że w hotelu tylko się śpi. Ale jakoś nie jestem w stanie zaakceptowa insektów w pożywieniu i w pościeli :(
                            • Gość: Paweł Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 82.177.4.* 23.05.11, 11:15
                              Bez przesady. Jak tam byłem, to widziałem karaluchy przy barze - w jedzeniu się ich nie doszukałem :)
                              • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 26.05.11, 11:31
                                Może ktoś jeszcze przekaże świeże informacje?
    • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 01.06.11, 09:48
      www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Hotel+Eri+Beach+Village+Tylko+nie+ten+hotel-ch_hb-id_2446572.html
      • Gość: turysta Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 17:40
        Bzdury.Normalny 4 gwiazdkowy hotel w Grecji.
        Wróciłem w ubiegłym tygodniu.
        • Gość: dorsanto Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.subscribers.sferia.net 03.06.11, 00:56
          Właśnie wróciłam!
          Jechałam z dość kiepskim nastawieniem w stosunku do tego hotelu, ale miło się rozczarowałam. Było ok! Jakieś pytania? Opowiem...
          • mila9910 Re: Kreta Hotel Eri Beach 03.06.11, 07:05
            Jadę za dwa tygodnie i w zasadzie to najbardziej interesuje mnie jak wygląda park wodny czy jest wejście ogólnodostępne i na jakie atrakcje może liczyć 11 latek w samym hotelu, czy animacje są w języku polskim i czy jest jakiś klub dziecięcy no i czy faktycznie wystrzegać się budynku Apollo. Jeśli napiszesz coś więcej to będzie miło. Pozdrawiam
            • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 03.06.11, 13:54
              przyłączam sie do prośby :)
              • mila9910 Re: Kreta Hotel Eri Beach 03.06.11, 20:38
                • Gość: dorsanto Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.subscribers.sferia.net 03.06.11, 20:59
                  Zapewne pytacie o park wodny Star Beach... Rzeczywiście wygląda pięknie! Wejście jest ogólnodostępne. Masa basenów, zjeżdżalni. Płaci się za zajęcie leżaka (8e). My często tam spacerowaliśmy rankiem lub wieczorkiem, dzieciaki brodziły po basenach i tylko raz gdy położyliśmy ręczniki na leżaku, podeszli "kasjerzy", ale my właśnie zbieraliśmy się do wyjścia, więc "udało się".
                  Rzeczywiście, byliśmy świadkami, jak bardzo niezadowoleni ze swoich łazienek byli mieszkańcy Apollo, ale podobno bez problemu było można zamienić pokój, tyle że następnego dnia po zameldowaniu, a nie tego samego dnia. My mieszkaliśmy w budynku Melpo, a moja rodzinka w Erato. Wszytce mieliśmy pokoje super, bez zastrzeżeń. Jedynie bardzo nam dokuczały komary!!! I chyba to są najlepiej usytuowane budynki.
                  Tuż przy basenach, jest mini klub, otwarty właściwie bez przerwy, ale chyba raczej dla młodszych dzieci, nie ma tam za wile zabawek. Moje dziewczyny rysowały i lepiły z plasteliny. O 17 są animacje dla dzieci. Zwykle kilka piosenek, w tym jedna po polsku. Świetna dziewczyna z Rumunii, o Polskiej animatorce pozwolę sobie nie wspominać...
                  • Gość: dorsanto Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.subscribers.sferia.net 03.06.11, 21:06
                    Sam kompleks hotelowy jest czyściutki, żadnego karalucha nie widzieliśmy (a wierzcie mi, że jestem na tym punkcie przeczulona). Pokoje sprzątane, dość powierzchownie, ale za to codziennie, tak samo wymieniane były ręczniki. Stołówka duża, ale pod koniec naszego pobytu, było już dość ciasno. Jedna rzecz mi tylko przeszkadzała: baseny w centrum hotelu, łącznie z tym dziecięcym są wypełnione słoną wodą. Z tyłu jest jeszcze jeden basen, ze słodką wodą, ale tam nie ma żadnych zjeżdżalni i atrakcji dla dzieci, więc moje nie chciały tam chodzić.
                  • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 03.06.11, 21:27
                    A możesz jeszcze napisać z jakim biurem jechałaś? Bo słyszałam, że Polaków kwaterują głównie w Apollo :( Może jest tak, że Oassis i Triada mają zamówione pokoje w innych budynkach. Gosia
                    • Gość: dorsanto Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.subscribers.sferia.net 03.06.11, 22:09
                      My jechaliśmy z Oasisa. Ale wierzcie mi, że 70% gości to Polacy, więc myślę, że w większości budynków byli Polacy. Podobno rezydentki nie mają wpływu na pokoje. Nastawcie się psychicznie na długą kolejkę przy meldowaniu. Na recepcji stale jest jedna osoba, więc jak przyjeżdża jeden autokar(lub jak w naszym przypadku - dwa) to trzeba odstać swoje... Przyznam się szczerze, że leżaki przy basenach zajmowaliśmy rano (ok 7.30 nasz ranny ptaszek kładł ręczniki na leżakach).
                      Jeśli macie wylot po godzinie 12, musicie zdać pokój, ale do w naszym przypadku dano nam do dyspozycji dwa pokoje w Apollo, by przechować bagaże, wykąpać się, przebrać. Nasz pokój dzieliliśmy jeszcze z kilkoma rodzinami. Tez był czyściutki, tylko drzwi do łazienki się zacinały:)
                      Pytajcie, bo nie wiem już o czym Wam pisać.
                      ps.Tylko pamiętajcie o komarach. Moje dzieciaki (3sztuki) wróciły pogryzione, jak nigdy dotąd:(
                      • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 03.06.11, 22:47
                        Podpowiedz nam, czy warto przy zameldowaniu "coś" zasugerować recepcjoniście? Nie wiem czy przynosi to efekt w Grecji, miałam z tym raz do czynienia w Egipcie i wtedy znalazł się śliczny pokój z widokiem na morze :). A może wystarczy tylko ładnie poprosić? Wg Triady mamy mieć pokój "z bocznym widokiem na morze", cokolwiek to znaczy...
                        Z leżakami na basenach jest zazwyczaj tak samo we wszystkich hotelach, niestety. Rano dzieciaki biegają i rozkładają reczniki a rodzice przychodzą około południa... Taki urok dużych hoteli (choć tych mniejszych zdarza się że też).
                        Napisz nam też coś jeszcze o hotelowej kuchni, napojach, otoczeniu. Ile kosztują bilety autobusowe, auto, kolacja na mieście itp. Byłaś na jakiś wycieczkach? Marzy nam się rejs na Santorini i wycieczka na plażę Vai czy Elafonisi...
                        • Gość: dorsanto Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.subscribers.sferia.net 03.06.11, 23:16
                          Szczerze Ci powiem, że nie wyobrażam sobie, by można było prosić recepcjonistkę z "załącznikiem", kiedy z każdej strony stoi setka innych ludzi. Pani, która była przez większość czasu na recepcji od razu krzyczy "not impasible" i "tomorrow". Chyba warto odczekać jeden dzień, potem każdy kto chciał to wymienił pokój na inny.
                          Jedzenia wg mnie jest naprawdę sporo. Rano standardowo: 2 jajecznice, jaka na miękko, sadzone, boczek smażony, wędlina, ser, zawsze warzywa, naleśniki, feta, oliwki, owoce: przede wszystkim arbuz i melon, bywały kiwi, jabłka, gruszki, brzoskwinie w syropie, kilka rodzajów płatków do mleka, tosty, dżemy. Sporo deserów wszelkiej maści. Na obiad rożne rodzaje mięsa, warzywa gotowane, kilka makaronów, ziemniaki, lub frytki lub puree. Do obiadu i kolacji zawsze jakaś zupa i lody. Do picia oczywiście napoje gazowane, kawa, herbata, mleko. Było też zawsze piwo i dwa rodzaje wina. Dodatkowo o 16tej w barze przy basenie serwowano dwa rodzaje ciasta (biszkopt jasny i ciemny), a czasami też ciasteczka. Przy barze były tez beczki z Uzo, Raki i Brandy (jeśli kto lubi). W dniu kiedy wylatywaliśmy przygotowywano do otwarcia kolejny bar przy basenach, ale tu będą prawdopodobnie rzeczy "lepsze" i pewnie płatne, typu soki wyciskane.
                          Samochód wypożyczyliśmy w hotelu (duży 9-osobowy) - zapłaciliśmy 80euro. Podobno w mieście są tańsze, ale tu mają pełne ubezpieczanie - podobno:)
                          Byliśmy w kilku miasteczkach (nie pamiętam nazw) oraz w Heraklionie.
                          Byliśmy na jednej wycieczce oferowanej przez rezydentki: Knossos i wieczór Grecki. Kosztowała 53euro +6 euro wejście do Knossos. Trochę drogo ale nam się podobało. Autobusem nie jeździliśmy, do miasteczka jest naprawdę blisko, zaraz za hotelem zaczynają się sklepiki, więc hulaj dusza.
                          • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 03.06.11, 23:42
                            Dzięki za informacje. Jeśli mogłabym nadużyć jeszcze Twojej cierpliwości, to proszę Cię o wytłumaczenie, co znaczy "pełne ubezpieczenie" przy wypożyczeniu auta i jak to rozróżnić od "niepełnego". Rozumiem, że przy wypożyczeniu wystarczy nasze polskie prawo jazdy lub paszport? Może pamiętasz, ile kosztowało w hotelu "zwykłe" auto 4-osobowe na dzień?
                            Czy w Star Beach wystarczy zapłacić za leżak i wszystkie atrakcje typu zjeżdżalnie są wtedy dostępne? Słyszałam też, że odbywają się tam popołudniowe imprezy z dj-ami, może braliście w tym udział? Czy obowiązuje wtedy jakiś oddzielny bilet wstępu?
                            Czy w pokoju jest napewno: lodówka, suszarka, czajnik, naczynia typu kubki czy łyżeczki?
                            Moje dzieci są już dość duże - starszy syn skończył 18 lat, młodszy 10 - jak oceniasz atrakcje hotelowe i poza hotelowe dla takich "milusińskich"?
                            Przepraszam za upierdliwość, ale wiesz jak to jest - im więcej informacji, tym lepiej :) Dzięki, G.
                            • Gość: dorsanto Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.subscribers.sferia.net 04.06.11, 11:34
                              Pełne ubezpieczenie... hmmm. Nam powiedziano, że nawet jak złapiemy gumę to oni sami to wszystko naprawią. Więcej szczegółów nie znam. Nie pamiętam jak jest cena mniejszych aut. Wieczorkiem zapytam męża! Do wynajęcia potrzebny był jakiś dokument, chyba dowód lub prawo jazdy (paszport cały czas był w pokoju). Niestety nie wiem, jak odróżnić dobrą umowę od tej niepełnej. Dlatego też, wzięliśmy samochód z hotelu, żeby w razie co, móc się dogadać (kobietka mówiła po polsku).
                              Wydaje się że w Star Beach trzeba zapłacić raz 8euro i masz wszystko za darmo. Dodatkowo płatne na 100% są sporty wodne (prawie 2 razy droższe niż w Turcji:) i jedzonko w barach - tych też jest tam sporo! Późnym wieczorem słychać było muzykę od strony Star Beach , ale nie nie jestem pewna, czy to aby na pewno od nich. Pamiętaj o tym, że my byliśmy jeszcze przed sezonem. Mieliśmy wrażenie, że od 1 czerwca, wszystko jakby ożyło, coś nowego się stale otwierało, a co za tym idzie, pojawiły się tłumy. Ale my już musieliśmy się zbierać... Trudno powiedzieć co znajdzie dla siebie Twój 18-latek... Dla 10 latka... hm... Plac zabaw i te zjeżdżalnie to raczej chyba dla młodszych. Mój 7 latek znalazł sobie koleżanki i biegali w koło basenów, grali w bilard i jakąś grę (po 2 euro). Do dyspozycji jest też kort i boisko do piłki siatkowej. Jest też masażysta przy plaży: od 15euro w górę...
                              W naszym pokoju (2pokoiki i przedpokój z aneksem kuchennym) była mini lodówka, kuchenka elektryczna, stolik i 4 szklaneczki, żadnych innych naczyń ani czajnika nie było) W jednym z pokoi był telewizor i suszarka. Z polskich kanałów mieliśmy Polonię, 4funTV, TVPKultura. Ale u siostry już nie było polskich kanałów. W łazience są szampony w saszetkach i mydła w kosteczkach.
                              Ps: Pytaj, pytaj... Ja też dwa tygodnie temu wisiałam w internecie,i nie za wiele znalazłam:(
                              • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 04.06.11, 20:21
                                Pewnie jeszcze przyjdzie mi do głowy o coś zapytać, ale póki co, bardzo Ci dziękuję za te wszystkie informacje :) Jak tylko coś Ci się przypomni - pisz :)
                                Gosia
                              • mila9910 Re: Kreta Hotel Eri Beach 05.06.11, 12:23
                                Witam!

Nie było mnie na forum dwa dni, a tu tyle nowych informacji... dzięki dorsanto już wiem czego mogę się spodziewać na miejscu. Pozdrawiam

macierzanka
                      • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 03.06.11, 23:08
                        I jeszcze jedno - czy po zdaniu pokoju obowiązywała opcja all? Póki co, mamy podane, że wylot będzie wieczorem, także wyjazd na lotnisko bedzie z pewnością po wymeldowaniu... Gosia
                        • Gość: dorsanto Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.subscribers.sferia.net 03.06.11, 23:22
                          Oczywiście do końca było All. Normalnie zjedliśmy obiad, do 15 pluskaliśmy się w basenach, potem szybki prysznic i znów na kawę aż do 16.45. O 17 była zbiórka przy autokarze!
                          Podobno na lotnisku w Heraklionie pilnują właściwej wagi bagaży. Na osobę 17kg. Każdy kolejny kilogram to 10Euro. My już na lotnisku przepakowaliśmy część rzeczy do torby plażowej, by się zmieścić w kilogramach. Na lotnisku jest super zaopatrzony sklep wolno cłowy, więc można obkupić się w miejscowe słodycze, winko, oliwę, oliwki itp za taka samą lub niższą cenę niż w mieście. My żałowaliśmy że nakupiliśmy tyle w mieście potem martwiliśmy się o wagę bagażu:( Szkoda, że nikt o tym wcześniej nie pisał...
                • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 03.06.11, 21:29
                  Podbijam, podbijam, bo strasznie mi zależy na tym, żeby dobrze sie przygotować... Z niecierpliwością czekam na Twoją relację, pisz o wszystkim, nawet o duperelach, one czasem są najważniejsze :) Z góry dziękuję :)
                  • mila9910 Re: Kreta Hotel Eri Beach 03.06.11, 22:06
                    Jasne, masz zapewnioną relację... Pozdrawiam
    • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 07.06.11, 12:10
      www.oceniacz.pl/profil/pit/opinie/hotel/285/eri-beach/28788
      znalazłam "świeżutką" opinię; z uwagami autora trudno się nie zgodzić :) G.
      • Gość: dorsanto Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.subscribers.sferia.net 07.06.11, 20:54
        Czytając niektóre opinie na "Oceniaczu" byłam w szoku... Tez byłam w hotelu o tej nazwie, ale chyba na innej planecie, tak jak cała moja rodzinka (w sumie 8osób)...
    • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 13.06.11, 11:02
      Może ktoś wczoraj wrócił i podzieli się z nami swoją opinią?
      Dzięki :)
    • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 17.06.11, 11:37
      www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Hotel+Eri+Beach+Village+Hotel+godny+polecenia+baseny+czyste+pokoje+ok-ch_hb-id_2485268.html
      • mila9910 Re: Kreta Hotel Eri Beach 17.06.11, 19:32
        Gosiu, lecę z Triady i nic się nie zmieniło jeśli chodzi o godziny wylotu. Lecimy tak jak było na planie...po powrocie podzielę się wrażeniami z pobytu.Pozdrawiam
        • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 17.06.11, 19:40
          życzę udanych wakacji i do usłyszenia po powrocie :) Gosia
          • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 19.06.11, 23:04
            i oczywiście czekam na obszerną relację :)
    • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 20.06.11, 11:00
      www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Hotel+Eri+Beach+Village+Bez+rewelacji-ch_hb-id_2493957.html
    • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 21.06.11, 09:55
      www.oceniacz.pl/profil/lopezzo/opinie/hotel/285/eri-beach/29547
    • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 26.06.11, 22:55
      może ktoś chciałby podzielić się świeżymi wiadomościami?
      z góry dzięki :)
    • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 28.06.11, 11:31
      www.youtube.com/watch?v=wx3pO-7ZDq8
    • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 02.07.11, 17:17
      www.zoover.pl/grecja/kreta/chersonissos/eri-beach-i-village/bungalow
      • mila9910 Re: Kreta Hotel Eri Beach 04.07.11, 20:53
        Wróciłam...i już mi żal, że tak szybko... Gosiu jedź i odpoczywaj, ciesz się słońcem i nie przywieź "nadbagażu kilogramowego" jak ja. A teraz kilka istotnych moim zdaniem uwag. Mianowicie koniecznie weź coś na komary i czasami na insekty, które niestety zdarzają się w budynku "Olimpia". Tam właśnie mieliśmy pokój ale za nic w świecie nie zamienilibyśmy go na inny, z uwagi na bliskość basenu ze słodką wodą(jest to ważne jak się jedzie z dzieckiem). Nasz pokój był codziennie sprzątany, zmieniano nam ręczniki i pościel, klimatyzacja działała a pilot dostaliśmy w recepcji. Jedzenie smaczne i urozmaicone, owoce również. Położenie sprzyja do spacerów a nasza odkryta droga to za hotelem ścieżką w górę(zaraz za ulicą wzdłuż płotu)tam dopiero można napotkać prawdziwy posmak Krety...tawerny wąskie uliczki urokliwe krajobrazy. Moi znajomi mieli pokój w budynku "Erata" i bardzo sobie chwalili. Przy meldowaniu otrzymuje się plan całego obiektu, po którym można z łatwością trafić w różne miejsca. Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości to napisz ale z pewnością zostaną one rozwiane po przyjeździe na miejsce...jeszcze jedno zacznij urlop od obiektywnego spojrzenia bo to co czytałam, to w większości odbiega od rzeczywistości. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego odpoczynku.
        • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 04.07.11, 22:34
          Witaj,

Strasznie się cieszę, że Ci się podobało :) Odnoszę wrażenie, że mamy podobne zapatrywania na to, co znaczą udane wakacje i szczerze wierzę, że tak jak Ty uznam je za bardzo udane :)
          Mam tylko pytanie, jak udało się Wam nie dostać pokoju w budynku Apollo, uznawanym za najgorszy w całym hotelu (podobno na poczatku wszyscy są tam kwaterowani?)? Mamy wykupioną opcję pokoju "rodzinnego, dwupokojowego z częściowym widokiem na morze" - jak sądzisz, gdzie dostaniemy pokój? Czy musiałaś jakoś zawalczyć o dobry pokój?
          I jeszcze jedno - ten środek na insekty, który mam wziąść ze sobą - mam się spodziewać czegoś większego (czyt. "obrzydliwego") czy chodzi o małe robaczki?
          Napisz też o dodatkowych atrakcjach - korzystaliście np. z aquaparku w sąsiednim hotelu? Wypożyczaliście samochód? Co zwiedziliście? Będę wdzięczna za wszystkie uwagi i sugestie oraz za inforamcje o cenach :) Za co z góry Ci dziękuję :)

Gosia
        • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 04.07.11, 23:09
          I przypomniało mi się jeszcze - czy wykwaterowanie mieliście o 12:00 a wylot faktycznie wieczorem po 21? Jak było z korzystaniem z usług hotelu typu wyżywienie, basen itp? Co z bagażem? A może dało się wykupić pokój do godziny wyjazdu? Ile ewentualnie to kosztowało?
          G.
          • mila9910 Re: Kreta Hotel Eri Beach 05.07.11, 07:42
            Witaj! Na wybór pokoju nie masz jakiegoś specjalnego wpływu, ale z moich obserwacji wynika, że rodziny z dziećmi są lokowane w budynkach w pobliżu i w samym budynku Olimpia. Te pokoje mają łóżka piętrowe i chyba, ale tego nie wiem czy na pewno są też w formie rodzinnej. Wiem, że ludzie się przenosili jak im nie odpowiadał pokój ale to robili dopiero na drugi dzień. Co do insektów to zabrałam na komary wtyczkę i miałam środek w aerozolu. Wtyczka bardzo się przydała bo nie byliśmy po nocy pogryzieni a insekty nie wchodziły do pokoju. Niestety coś za coś...insekty szczególnie "grasowały" na parterze tam są kratki ściekowe i to zapewne był powód. Uwierz mi nie zepsuły mi urlopu. Wymeldowanie jest do 12 ale od tego czasu jest pokój wyznaczony pod recepcją i tam można złożyć bagaże i skorzystać z łazienek. My mieliśmy dopiero wylot po północy więc korzystaliśmy z tego ale tylko z łazienek ponieważ bagaże złożyliśmy u zaprzyjaźnionych Polaków z uwagi na brak zamknięcia w holu pod recepcją. Jeśli jeszcze chcesz coś wiedzieć to napisz. Pozdrawiam.
            • Gość: eniko Re: Kreta Hotel Eri Sun Village Water Park IP: 193.109.212.* 05.07.11, 11:04
              A czy wiesz coś o siostrzanym hotelu położonym wyżej? Jadę tam z tydzień i opinie nie nastrajają pozytywnie:( Będę z dziećmi, czy mają mini disco, które moja 4-latka uwielbia? W ciągu dnia na pewno ją bez problemu zgospodaruję ale po kolacji taka rozrywka jest w sam raz na zamknięcie wakacyjnego dnia:)
              • mila9910 Re: Kreta Hotel Eri Sun Village Water Park 05.07.11, 13:08
                Rozmawiałam z ludźmi, którzy tam byli i bardzo sobie chwalili tam pobyt. Szczególnie widoki i zjeżdżalnie. Byli z Triady a do Eri Beach przyjechali busem, który co dwie godziny kursuje. Mogli korzystać w naszym hotelu z leżaków przy morzu i napojów w takim samym zakresie jak my. Mieszkali w Zeusie i to jest najwyżej położony budynek, niestety nic więcej nie wiem. Pozdrawiam.
            • mila9910 Re: Kreta Hotel Eri Beach 05.07.11, 13:13
              Jeszcze jedno...w sąsiedztwie jest Star Beach tam są zjeżdżalnie. Nasz mały korzystał z nich i płaciliśmy za niego za cały dzień 8E. My natomiast za leżaki również musieliśmy zapłacić od leżaka 3E a za parasol 2E-podchodzi chłopak i u niego się to reguluje. Brzegiem morza można po kładce przejść i tam sobie leżeć a chodzić po napoje i jedzenie na teren Eri Beach. Polecam również w markecie(w takim po schodkach w dół sok ze świeżych pomarańczy 1,99E za litr)samemu się go na poczekaniu wyciska.Pozdrawiam
              • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 05.07.11, 15:38
                Dzięki za informacje :)
                A czy wypożyczaliście samochód? Jesli tak, mogłabyś polecić wypożyczalnię? Korzystałaś z wycieczek fakultatywnych z Triady?
                G.
                • mila9910 Re: Kreta Hotel Eri Beach 05.07.11, 19:26
                  Niestety nie wypożyczaliśmy, ale fajną propozycję ma rezydentka Pani Aneta. Może jest trochę drożej ale masz zabezpieczenie w formie pełnej jej opieki. Planując urlop miałam nadzieję, że samochód wypożyczymy ale po kilku rozmowach w wypożyczalniach zdecydowaliśmy się na wycieczki z Triady. Gosiu oni nie mają pełnego ubezpieczenia czyli Autocasko a więc w razie szkody można nieźle się na tym przejechać, nie jest określony udział własny więc ryzyko jest duże, ja się nie odważyłam ale o tym zadecydowały jeszcze inne czynniki. Masz po prawej stronie po wyjściu z hotelu wypożyczalnię"Uniwersal" tak chyba się nazywa, w której jest Polka , pogadaj dopytaj i patrz jaką umowę podpisujesz.Z Trady byliśmy na Spinalonga w Knosos oraz na wieczorze greckim a zadecydowało, że mieliśmy polskich przewodników. W biurach lokalnych masz tylko z polskim przewodnikiem Santorini, ale jest trochę taniej jeśli się zdecydujesz i z lokalnymi wybierzesz. Bardzo mile wspominamy wycieczkę 5 godzinną wagonikami(20E od dorosłego a 10 E za dziecko), jest to objazd po wsiach i zakątkach Krety, jest wizyta w fabryce oliwy i w prawdziwej Tawernie z prawdziwą muzyką i ich jedzeniem a widoków, które można podziwiać podczas tej wycieczki nie można chyba w pełni opisać, minus to przewodnik w języku rosyjskim lub angielskim ale daliśmy radę. Pozdrawiam
    • mila9910 Re: Kreta Hotel Eri Beach 09.07.11, 20:19
      Gosiu, miłego odpoczynku życzę i aby czas płynął wolniej niż zazwyczaj....ależ Ci zazdroszczę. Napisz po powrocie jak spędziłaś urlop i czy hotel spełnił Twoje oczekiwania. Pozdrawiam.
      • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 09.07.11, 23:05
        Dzięki za miłe słowa :)
        Oczywiście zdam relację po powrocie. Jeszcze tylko kilka godzin!
        G.
    • ggw1 Re: Kreta Hotel Eri Beach 04.08.11, 13:39
      www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Hotel+Eri+Beach+Village+Bardzo+urokliwe+miejsce+cho%C4%87+hotel-ch_hb-id_2982333.html
      zamieściłam tu swoją opinię nt hotelu

Gosia
    • Gość: Kiki Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 10:15
      Hej!
      Pomimo wielu również negatywnych opini ten hotel nadal kusi ceną, jednak lokalizacja super, te baseny i animacje dla dzieci :-)
      Czy ktoś już wrócił z wakacji w 2012 i podzieli się jak z warunkami sanitarnymi w tym roku?, o jakie pokoje prosic ( dla 4-ch osób ) by miec widok na morze i w tych nowszych budynkach
      Jaka opieka rezydentów Oasis i polskie animacje, bo jako taki był opisywany
      Dziękuję za wszystkie wpisy i proszę o odświeżenie tego wątku
      • Gość: Marcin Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 10:53
        Hej
        czytałem opinie Rosjan i są raczej pozytywne. Wybieramy się 12 sierpnia tam w 7 osób
        • Gość: Kiki Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 08:22
          Bardzo się ciesze, że też się nie zniechęciliście :-) My wybieramy się w 8 osób 22.07-5.08 więc się nie spotkamy. Połowa to dzieci dlatego wypytuje dalej, jeśli ktoś wrócił w tym roku o te warunki? O jaki budynek prosic przy zakwaterowaniu, czy tak wogóle się da?
          Miłego wypoczynku.
          • Gość: aniko Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 195.85.196.* 14.06.12, 09:51
            Byłam w tym hotelu w zeszłym roku z rodziną. Wróciliśmy bardzo zadowoleni. Udało nam się zamienić pokój usytuowany w budynku na samej górze z łóżkiem piętrowym na duże studio w budynku przy bocznym basenie. Swietne baseny ze zjeżdżalniami, dzieci (4 i 11 lat) wyszalały się, miały mnóstwo towarzystwa. Jeździliśmy na plażę korzystając z hotelowego busa, właściwie codziennie po południu. Kochamy plaŻę i morze więc cały dzień nad basenem to dla nas dzień stracony. Zwiedzać się raczej nie dało, upały 37 st. codziennie. Wybraliśny się na Spinalongę, którą absolutnie polecam. Nie warto kupować tej wycieczki w formie zorganizowanej, bo na Krecie świetnie działa komunikacja publiczna. Wystarczy dojechać do Agios Nikolaos, tam przesiąść się na 2 autobus, potem na łódkę (odpływają co 30 min.) Można spokojnie wyruszyć po obiedzie. tak jest i przyjemniej i o połowę taniej. Hotel oferuje dobre jedzenie, chociaż może jak dla kogo, bo my nie ustawialiśmy się w kolejce (z innymi Polakami) po smażonego kurczaka czy kotlety ze schabu. Zdecydowanie wolimy jagnęcinę i ryby których nie brakowało.
            • Gość: Piotr Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 12:25
              Czy ten hotel nazywa się teraz Aqua sun village
              • Gość: Marcin Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 12:45
                to zupełnie inny hotel
                • silesia77 Re: Kreta Hotel Eri Beach 14.06.12, 13:49
                  Aqua Sun Village i Eri Beach nalezą do jednego właściciela, mieszkając w jednym z nich możesz korzystać z atrakcji drugiego w ramach All
            • Gość: Piotr Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 16:29
              Aniko jedziemy do tego hotelu za 2 tyg.mam parę pytań .Czy o leżaki jak wszędzie rano trwa walka,czy gdzieś blisko jest jakiś tani supermarket,czy w lobby jest bezpłatny internet,podobno spod hotelu jeżdzi coś do jakiegoś aqaparku,i czy do busa zawsze mieszczą się wszyscy chętni czy w pokojach i hotelu jest czysto .
        • Gość: marzenka7 Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 31.6.245.* 15.06.12, 18:02
          To się spotkamy bo my tam będziemy od 9.08.
          • Gość: Marcin Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.12, 20:21
            od 9 sierpnia w Eri Beach? My będziemy od 12-go
            • Gość: marzenka7 Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 31.6.245.* 30.06.12, 15:46
              Tak.W Eri Beach.Lecimy z Warszawy jeszcze z jedną parą znajomych.
      • Gość: Z Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.home.otenet.gr 01.08.12, 09:33
        Aktualnie pisze z lobby hotelu Eri Beach. Budynek, który był najgorszy zmienił nazwę z Apollo na Zeus. Zeus został pomalowany i wyremontowany. Oceniam hotel na jakies 3,5 gwiazdki. Pokoje na 3, wyżywienie na 4,5, lokalizacja 4,5,baseny 4,5 ( brak dużej rury dla dzieci) Obok kompleks Star Beach z dyskotekami , auqaparkiem ( część atrakcji platna - najwieksza rura 8 euro za dzień Skoki na bungee z dzwigu nad wo morzem itd.
        • Gość: matys Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.244.104.193-rev.hti.pl 02.08.12, 13:32
          Witam
          A czy mozna korzystać z basenów w star beach??
          Jak jest z ta woda słona? Szczypie w oczy?? Jak na wode słoną reaguja dzieci?
          Czy basen ze słodką woda jest z jakims brodzikiem?
          Czy tam gdzie są te czery zjeżdzanie jest słona czy słodka woda?
    • Gość: Piotr Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 14:32
      Aniko napisała że jeżdziła na plażę hotelowym busem a przecież hotel ERI jest przy plaży, to hotel Aqua jest odalony od morza
      • Gość: aniko Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 195.85.196.* 14.06.12, 15:20
        Rzeczywiście napisałam o Aqua Sun (przedtem Eri Sun Village) w wątku o Eri Beach. Ja byłam w tym wyżej położonym i tam bardziej mi się podobało niż e Eri Beach, gdzie tylko zajrzałam, ale z niczego nie korzystałam, gdyż czułam się jak na dworcu. Na plażę chodziliśmy przy Star Beach - piaszczyste zatoczki. Leżaki i parasol 10 euro.
        • silesia77 Re: Kreta Hotel Eri Beach 14.06.12, 15:39
          To gdzie było jak na dworcu? W Aqua Sun czy w Eri Beach? Bo się pogubiłam...
          • silesia77 Re: Kreta Hotel Eri Beach 14.06.12, 15:47
            Anniko, ja jadę w lipcu do Aqua Sun, czy to zejście na piaszczystą plażę o której piszesz jest łatwo dostępne ( Wózek + małe dziecko dadzą radę?)
            • Gość: aniko Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 195.85.196.* 14.06.12, 16:10
              Ten dworzec to Eri Beach:) Zejście na piaszczystą plażę jest po drewnianych schodach, małe dziecko na pewno da radę a wózek trzeba znieść - nie jest zbyt wysoko. Może jest zjazd - nie pamiętam, bo moje dzieci już dobrze chodzące. W Eri Beach dojście do morza jest płaskie, można wózkiem ale tam nie ma plaży tylko takie kamienisto-betonowe wejście do wody. Z plaży z wózkiem i małym dzieckiem raczej nie podejdziesz do Aqua Sun, pilnuj więc ostatniego busa:)
              • Gość: Piotr Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 19:32
                Aniko jeżeli możesz odpowiedz na moje pytania bedę wdzięczny
                • Gość: aniko Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 195.85.196.* 18.06.12, 10:42
                  Piotrze, z leżakami nie było walki, my przynajmniej w niej nie uczestniczyliśmy, chociaż zdarzało się, że prosiłam syna aby w drodze na śniadanie zajął 2 szt. Na śniadanie chodziliśmy po 9.00. I tylko dlatego, że zależało nam na miejscach przy najmniejszym basenie dla dzieci, ze względu na młodsze. Przy basenie blisko restauracji zawsze większość leżaków pusta. Na plaży leżaki są, 10 euro za 2 z parasolem. Przy hotelu jest sklep, gdzie można kupić pamiątki, kremy do opalania itp. Supermarket jest dopiero na samym dole wzgórza, czasem kupowaliśmy tam świeżo wyciskany sok pomarańczowy w bytelkach 1,5 l -świetny. Poza tym niczego nie kupowaliśmy, więc trudno mi się wypowiadać nt. cen. Bus zawsze wszystkich zabiera, bo jeździ tam i z powrotem jak jest więcej chętnych. Z internetem nie wiem dokładnie jak jest bo nie korzystałam, zdaje się, że jest bezpłatny ale nie zawsze dobre połączenie. W aguaparku nie byliśmy, bo hotelowe zjeżdżalnie absolutnie nas zaspokajały w tym zakresie:) W pokojach czysto, codziennie sprzątane, oczywiście tak jak to w hotelu, podłoga umyta, łazienka, wymienione ręczniki jak potrzeba. Dla nas w zupełni wystarczające ale różne są wymagania w tym zakresie jak widzę:)
                  • silesia77 Re: Kreta Hotel Eri Beach 18.06.12, 12:04
                    Anniko, dostałam info ze hotel Aqua Sun nie zapewnia ręczników. Potwierdzasz? I jeszcze jedno, czy są w pokojach czajniki bezprzewodowe? Podaję dziecku mleko w nocy i zastanawiam sie co będzie jak nie ma na wyposażeniu czajnika :(
                    • Gość: Piotr Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 14:38
                      Aniko dziękuję za informacje.Gdyby przyszło ci coś jeszcze do głowy co z sobą zabrać /dobry humor mamy zawsze /do tego hotelu ,co by się przydało albo na co zwrócić uwagę, napisz,dobre rady przydadzą się na pewno.
                      • Gość: aniko Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 195.85.196.* 18.06.12, 15:10
                        Ręczniki kąpielowe oczywiście są. Nie ma ręczników plażowych, więc je zabierzcie jak macie,a jak nie to wszędzie do kupienia. Rozmawiałam z synem i potwierdził, że w okolicach recepcji jest bezpłatne wi-fi. Podczas posiłków siadajcie na zewnętrznych tarasach, wspaniała panorama:) Jak potrzeba, korzystajcie z komunikacji miejskiej, punktualne, wygodne, klimatyzowane autobusy. Lipiec i sierpień to nie jest pora na wypożyczanie auta i objazdy. Wszyscy, którzy to zrobili wracali niemiłosiernie umęczeni.
                        • silesia77 Re: Kreta Hotel Eri Beach 18.06.12, 15:40
                          a co z czajnikami??? Są?
                          • Gość: aniko Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 195.85.196.* 19.06.12, 09:51
                            Tak jak gdzieś wyżej napisałam, udało nam się zamienić zwykły pokój na duże studio z aneksem kuchennym i tam czajnik (chyba) był, ale w pokoju raczej nie. Nie pamiętam dobrze, bo nigdy nie korzystaliśmy. Od rana do wieczora możesz się zaopatrzyć w wodę do herbaty na terenie hotelu. Nie wiem do czego jest ci potrzebny, ale ja pamiętam gdy dziecko było małe, czasami robiłam mieszankę bezpośrednio na wodzie butelkowanej. Nie musi być podgrzewana (w trasie), albo, gdy miałam kran z ciepłą wodą chwilę trzymałam pod strumieniem ciepłej wody. najważniejsze aby było świeżo przygotowane, a niedopita resztka od razu wyrzucona.
                            • Gość: Marcin Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 10:17
                              Czy mi się wydaje czy 2 osoby z forum tam jadą, jeśli tak to kiedy dokładnie?
                              • silesia77 Re: Kreta Hotel Eri Beach 19.06.12, 10:23
                                Marek, Ja jadę 15.07-22.07
                                Anniko, mój synek zimnego mleka nie wypije :( a wstawanie w nocy ( ok. 3 w nocy) i grzanie wody pod kranem mi się nie uśmiecha. Ale za dzięki za pomoc i wszelkie informacje
                                • Gość: Piotr Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 11:07
                                  Marcin my jedziemy od 28.06 .Jeszcze Aniko spytam z ciekawości dlaczego zamienialiście pokój ,jaki podaliście powód na recepcji
                                  • Gość: MArcin Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 11:29
                                    ajjj. ja w spierpniu dopiero, napiszcie coś jak wrócicie :)
                                    • Gość: aniko16 Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 195.85.196.* 19.06.12, 13:39
                                      Powoodem, dla którego zamieniliśmy pokój był brak miejsca (nawet na ubrania) i położenie pokoju na samej górze, ze stromym podejściem. Pojechaliśmy w 4 osoby na 2 tyg. i nie chcieliśmy skazywać się na niewygody. Nie wiem jakich argumentów użył Mąż (on to załatwił), ale jest osobą o wyjątkowych "zdolnościach interpersonalnych" i jakoś mu się udało. Ale może poszczęści Wam się i dostaniecie "przydział" do czegoś większego.
                                      Do Silesii: a może synkowi zasmakuje mleko w temp. pokojowej albo odzwyczai się od nocnego podjadania? Byłaby to dodatkowa korzyść:)
                                      • silesia77 Re: Kreta Hotel Eri Beach 19.06.12, 14:10
                                        Annika oby Twoje słowa były prorocze ( w kwestii zmiany nawyków żywieniowych mojego synka:) )
                                        Marcin, jak wrócę to chętnie napiszę jak było, a póki co, liczę na Piotra :) - że podobnie jak Annika będzie bardzo pomocny :)
                              • Gość: marzenka7 Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 31.6.245.* 30.06.12, 15:48
                                Wylatujemy 09.08 na dwa tygodnie.Czyli mówię do zobaczenia na Krecie;-)
                                • Gość: Marcin Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.12, 16:41
                                  wylatujemy 12.08 na tydzień :D
    • Gość: daniel Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.filter.imagine.ie 19.06.12, 22:02
      Witam, ja i moja dziewczyna zatrzymujemy sie w hotelu eri beach 24.06 czyli za kilka dni:)
      Kupiliśmy na last minute, i obawiamy się że umieszcza nas w Apollo.A gdyby tak wlozyc 20euro do paszportu przy rejestracji jak myslicie mozna wtedy dostac lepszy pokoj?I jak jest z tą wymianą pokoju na następny dzień w razie czego.Pozdrawiam podróżników:)
      • Gość: asiun Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.naszasiec.net 20.06.12, 21:10
        ja będę od 29-07 do 12-08 może ktos bedzie w tym samym czasie to moglibyśmy sie zapoznać
        • Gość: Marcin Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.12, 21:14
          Wy 12 wylatujecie i my wtedy się pojawiamy :)
        • Gość: Kiki Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 13:05
          Do ASIUN - Jak już wpomniałam wcześniej będziemy 22.07-5.08, ale w tym właściwym Eri Beach na dole, o który dopytywałam, a koleżanka powychwalała, a potem skwitowała, że to nie o tym hotelu pisała, bo Eri to "dworzec" ... więc może w przelocie uda nam się spotkac :-)
          • Gość: asiun Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 21:00
            My przylecimy z Krakowa 29.07 wieczorem możemy się na drugi dzień spotkać
        • Gość: dorin Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.gorzyce.net-admin.com.pl 23.07.12, 14:46
          Witam.
          wczoraj wróciłam z ERI :) no i mogę z czystym sumieniem polecić hotel, okolicę i ogólnie Kretę! WAKACJE MARZENIE! Byłam z mężem i corką (3-lata) w budynku ZEUS czyli tym głównym. Pokój w porządku, niczego nie brakowało, wszystko dzialało - tv, klima,telefon, lodówka, suszarka. Były 2 łózka - mażeńskie i pojedyncze, stół, krzesła, toaletka z dużym lustrem, szafa przesuwna pojemna, no i łazienka - wc, prysznico-wanna, umywalka (wszystko działające, czyste). Balkon też był i to z widokiem na morze, tańce w pianie i skoki bandżi :D. Nie wybieraliśmy pokoju - na recepcji panie same nam przydzieliły i wręczyły MEGA klucz - taki z magnesem który uruchamiał elektryczność i klimę . Pokoje sprzątane codziennie przez miłe panie. W hotelu była winda, jednak my korzystalismy ze schodów (3 piętro). Praktycznie pod "naszym" budynkiem była jadalnia - ogromna sala, na 2 ścianach rzędy różnorodnych dań - same pyszności (mogę opisać szczegóły jeśli ktoś chce) i napoje soki gazowane, soki niegazowane, piwo, 2 rodz wina, ouzo, rakija i brendy. W jadalni non stop kręcili się kelnarzy - sprzątali stoły i pod stołami i pomagali niezdecydowanym :D dwóch kucharzy na bieżąco przygotowywało na sali coś dobrego - np pizzę, naleśniki , szaszłyki itd ...... nad jadalnią był bar hotelowy - z przepieknym widokiem na morze, góry i baseny. Tam mozna było popijac kawkę lub coś mocniejszego jak kto woli :) Był też pokój z internetem, siłownia, sala do tańca, automaty do gier, masujace fotele, masaże itp.... To na razie o samym budynku ... a co było poza budynkiem ... to dopiero dłuuuga opowieść ...
          • Gość: Marcin Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.12, 17:27
            hej a możesz się odezwać na maila do mnie?
            dylan (at) poczta. onet. pl (oczywiscie spacje do skasowania)
          • Gość: asiun Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 21:45
            witaj dorin chętnie poczytam tej długiej opowieści co byo za tym budynkiem napisz asiun32@interia.pl
          • Gość: szymon Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.244.104.193-rev.hti.pl 24.07.12, 11:03
            Czy można by sie z Pania skontaktować ? Wybieram się 14 sierpnia. Moje pytania głownie dot. basenów. Czy wszystkie baseny są ze słona wodą? Czy słona woda nie szczypała albo działała jakoś negatywnie na Pani córke?
            • Gość: Marcin Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 12:08
              z tego co mi wiadomo to jeden jest ze słodką wodą
              • Gość: Szymon Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.244.104.193-rev.hti.pl 24.07.12, 13:16
                No wlaśnie to doczytałem. Dzięki. Zastanawiam się tylko czy ta słona woda nie szczypie w oczy , szczególnie dzieci. Byłem 10 lat temu na Krecie w hotelu gdzie tez była słona woda i podczas kąpieli oczka szczypały...
            • Gość: dorin Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.gorzyce.net-admin.com.pl 27.07.12, 21:42
              no to o basenach :

są trzy... duże! Dwa - te ze słoną wodą sa blisko jadalni i kilka kroczków od morza. Są naprawdę słone i mega szczypiące. Nasza mała zanurkowała 2 razy w tej wodzie ... ale jakoś nie płakała choć szczypało :) Po basenie od razu kąpiel w łazience ... jednak nic jej się nie działo ze skóra ani z oczami . Atrakcji tam co niemiara - zjeżdzalnie, siatkowka, wysepki, tunele ... jes co robic i gdzie popływac .Byliśmy na tych basenach chyba ze 4 razy bo większośc czasu byliśmy na tym słodkim, któr znajduje się wyżej, pomiedzy hotelami ... ale tez z pieknym widokiem na morze :D Tam jest wydzielona część dla dzieci ( 50 cm) i dla dorosłych (150 cm), atrakcji innych brak ale i tak zabawa na 102! Nasza mała mogła tam sie pluskac połowę dnia :D Woda w basenach czyściutka. Baseny zamykane o 20.00 . My brodzilismy tam raz do 20.30 i pan sprzątający leżaki tylko sie uśmiechał ... zresztą tam się wszyscy uśmiechają i sa baaardzo gościnni :)
              • Gość: dorin Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.gorzyce.net-admin.com.pl 29.07.12, 15:11
                dorin21@poczta.onet.pl
      • daroz123 Re: Kreta Hotel Eri Beach 03.08.13, 12:39
        właśnie wróciłem z tego hotelu ... mam mieszane uczucia.
        plusy:
        ładny pokój z widokiem na morze (zeus), pokoje czyste, jedzenie dobre
        minusy:
        jeden bar z kiepską obsługą, nie można zabrać napoju żonie czy dzieciakowi (one glass one person), dwie kolejki do piwa i innych napojów (ale najczęściej obsługiwane przez jednego barmana). Stąd częste kolejki ... czasem brakuje kubków więc kolejki wydłużają się bardzo (dobrze, że wiele osób nie korzysta z baru tylko kupuje napoje w markecie, bo by była tragedia).
        lobby bar czynny od 20-22 tylko napoje chłodzące i gorące ... i też w plastiku.
        dwóch animatorów (reszta odeszła bo im nie płacili) sprzęt sportowy porażka piłka do siatkówki bez powłoki zewnętrznej (niestety w mieści nie było dobrych piłek bo kupiłbym im).
        Korty tenisowe zapuszczone (wyjątek boisko do kosza - kort, tartanowy)
        Woda w basenach przeźroczysta, ale na dnie jest wszystko ...
        Powiem tak nie wiem kto nadawał 4* temu hotelowi, ale na obecną chwilę to max 3*.

ogólnie nie najgorzej, ale jednak za cenę którą wydałem powinno być jednak lepiej.
    • Gość: majolatanie Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 21:25
      Zapraszamy na stronke www.majolatanie.pl latanie za grosze. Znajdziesz tanie połaczenia lotnicze, promocyjne wycieczki last minute. Dla ludzi interesujących sie podróżami powstaje powoli galeria z podrózy naszych użytkowników oraz relacji do poczytania. Jeżeli jesteś zainteresowany tą kategorią to zaprszam na majolatanie latanie za grosze do zaglądniecia, polubienia. Oczywiscie jeżeli chcesz dodac swoja relacje albo swoje zdjęcia z podrózy, wypadu, to jest to mile widziane. Wszytstkie informacjie znajdziecie na stronce www.majolatanie.pl
      Tekst linka
      • Gość: Marcin Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.12, 21:31
        nie chcę się źle wyrażać więc napiszę "spadajcie"
        • Gość: Kiki Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 07:52
          Marcin mam nadzieje, że to - spadajcie nie do nas - tylko do tego ~~ majolatanie! więc ja pisze dalej, możemy się spotkac 30.07 :-) ale najprościej to jak zlokalizujemy na miejscu i odezwę się w pierwszym tygodniu po 22.07 ( mam nadzieje, że przynajmniej na chwilę uda mi się połączyc tam z internetem ) My jestesmy z Krakowa, ale dwie rodziny i brakło nam miejsc w samolocie więc ciągniemy do Katowic, ale co rok tak nam jakoś trafiają się Katowice ze zrywaniem nocy włącznie, to się przyzwyczaiłam.
          Czy komuś został jakiś plan tych budynków? Przy rezerwacji prośiliśmy o Efterpii, przy słodkim basenie, czytając opinie Gosi, która tam miała pokój, ale poza tym nie wiem gdzie ten budynek i czy nam się go uda dostac, by się przy nim umówic? Wogóle to dziękuje Gosi bardzo, jest wspaniała, że chciało jej się po przyjeździe tyle opisac i dac zdjęcia. I proszę tych co wrócili o jeszcze, wszystkie rady i opinie są poradą, a i ten tłum i syf w łazienkach lepiej się zniesie , jak się o nim wie :-)
          • Gość: Marcin Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 08:23
            tak oczywiście to się tyczy tej niepotrzebnej reklamy :)
            • madziaop Re: Kreta Hotel Eri Beach 23.07.12, 21:43
              A wylatuje ktoś 2.09?
            • Gość: Kiki Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.home.otenet.gr 25.07.12, 21:50
              Obiecałam, że się odezwe jak uda się połączyć z internetem, więc udało się przy recepcji jest WI-Fi gratis. Wrażenia też ogólnie ok, te najgorsze poczytaliśmy. Do Asiun: mieszkamy w budynku Thalia na parterze od strony morza i basenów, udało nam się uprosić o dwa rodzinne pokoje obok siebie, choć przydzielają je dopiero po przyjeździe i prosiliśmy, że mieliśmy taką prośbę w umowie i łóżeczko dla dziecka, ale nie rozdzielają tego wcześniej, trzeba prosić na bieżąco. Polaków jest bardzo dużo ( podejdziemy w poniedziałek o 10 tej na Wasze spotkanie z rezydentką ) z nami przyjechał cały autobus dwu piętrowy, wszystkich przywieźli do Eri Beach. W Aqua Sun, tym na górze podobno jest problem z pokojami i wszyscy Ci co mieli być tam - oczywiście źli, zostali przebukowani tu do Eri. Mi się i tak wydaje, że tu jest lepiej. Super widoki, to morze widoczne z basenów, lerzaki puste, przy słodkim tym bardziej, choć jednak popływać, pograć w paletki, piłkę, czy ringo to tylko tam. W słonym to tylko w okularkach, bo szczypie bardzo. Muzyka najnowsza wszędzie, gra do wieczora, picie łącznie z kawą z mlekiem do 22 - giej. Baseny mega, czyste i przejrzyste, pokoje spoko, ale żeby nie było na wszystko na tak, to te karaluchy w pokoju to jakiejś wypasione olbrzymy, naprawdę strach. Córa tak się wydarła i rozpłakała w pierwszym dniu, w następnym jak słyszeliśmy wrzask wieczorem, a potem odgłosy walenia klapkami to wiedzieliśmy o co chodzi, teraz polujemy spokojnie.... ale to straszne, zaobserwowałam, że nawet spina się po łóżku w górę .... masakra, poza tym super. Pozdrawiam
              • Gość: szymon Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.244.104.193-rev.hti.pl 26.07.12, 10:32
                Witam
                Czy ten basen dla dzieci ze zjeźdzalniami jest ze słodka czy słona wodą? Który jest ze słodką?
                A jak jedzonko?
                • Gość: Kiki Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 08:15
                  Zjeżdzalnie dla dzieci w Eri Beach są tylko do jednego małego basenu ze słoną wodą. Są małe i krótkie, woda płytka więc za wiele się nie naleje, ale są przykryte od góry, przez co niektóre dzieci nie chcą w nich jeździc i to koniec w Eri, ale naprawdę nie warto tam męczyc dziecka jak obok naprawdę do 5 min morzem lub ulicą jest Aguapark - Star Beach, są tu gratis super zjeżdżalnie dla dzieci ze słodką wodą, różnorodne w kilku basenach, morzna siąśc przy dziecku na chwile na tych leżakach czy murku, nie płacąc, a naprawdę frajda.
                  W Agua San, duże zjeżdżalnie są do słonej, ja zjeżdżałam w okularkach, bo mam uczulenie
                  na sól i słońce i było ok, w tych małym dla dzieci to nie wiem jaka woda, bo byliśmy tam tylko gościnnie dzień. Nasz turnus wogóle miał informacje, że wizyta tam 6 euro osoba, ale my nawet nie wiedzieliśmy komu to płacic i gdzie się o to pytac?
                • Gość: Kiki Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 12:48
                  A na jedzenie nie ma co narzekac, chyba na przejedzenie .. :-) Śniadania tylko co dzień to samo, a na główne posiłki jest co wybrac, czasem tylko głupio łączą, że np. w tym samym czasie lasania z mięsem, szpinakiem, caneloni ze szpinakiem, ... i takie podobne zestawy plus zawsze mięsa, i ryba, a na drugi dzień jakoś wydawałoby się, że "NIC" np nugetsy ..., i jakies ich zapiekanki z szynką ..., jest co wybierac, pyszne lody, za mało owoców, tylko arbuz + melon, lub arbuz i pomarańcz, rano brzoskiwinie takie jak z puszki i to koniec. Do 22-giej razem z napojami zimnymi jest cały czas dobra kawa, herbata i mleko do woli, co czasami jest w all ograniczone. Pozdrawiam. Miłego urlopu :-)
                  • Gość: DOROTA Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.12, 15:26
                    hEJ... MAM PYTANIE :) LECI KTOŚ MOŻE DO ERI 30.09.2012? FAJNIE BYŁOBY SIĘ "POZNAĆ" :)
                    MAM PYTANIE DO OSÓB BĘDĄCYCH W ERI PRZED LUB PO SEZONUIE. CZY W HOTELU STAR BEACH SĄ RÓWNIEŻ IMPREZY Z DJ PRZY BASENIE? :d NIE UKRYWAM ŻE NA TO LICZĘ :)
                    • Gość: marek Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.ip.netia.com.pl 22.06.13, 15:17

Witam czy ktoś wybiera się do tego hotelu 12.07.2013 z katowic
                      Jade z rodzinką 2 dzieci
                      • Gość: Eri Beach Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.ostmedia.pl 02.07.13, 22:32
                        Witam
                        Ja też z rodzinką 12.07.2013 z Katowic 18.15 odprawa :) do Eri Beach z Wezyrem :)
                      • Gość: Eri Beach Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.ostmedia.pl 02.07.13, 22:38
                        Ja też z rodzinką 12.07.2013 z Katowic 18.15 odprawa :) do Eri Beach z Wezyrem :)
                        • Gość: edek Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.13, 21:59
                          No Witam, ja z żoną i znajomymi też lecimy do eri 12.07 z katowic
                          • Gość: Eri Beach Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.ostmedia.pl 05.07.13, 22:06
                            Grupka nam się powiększa :)
                            • Gość: Eri Beach Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.ostmedia.pl 05.07.13, 22:49
                              W poprzednim moim wpisie oczywiście błąd - wylot o 18.15
                              • Gość: marek Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.ip.netia.com.pl 08.07.13, 23:09
                                a pociechy w jakim wieku ja mam 13 i 18 latek leicmy też z Wezyrem 12.07 o 18.15
                                • daroz123 Re: Kreta Hotel Eri Beach 11.07.13, 00:30
                                  Ja wstępnie lecę z żoną i synem (11) 19 lipca z Katowic.
                                  Może ktoś jeszcze? :)
                                • Gość: Eri Beach Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.ostmedia.pl 28.07.13, 20:26
                                  Witam! Wróciliśmy bardzo zadowoleni, lecieliśmy tak jak Marcin 12-ego, byliśmy 2 tygodnie.
                                  Mieszkaliśmy w Efterpi przy słodkim basenie z widokiem na morze. Jedzenie smaczne, baaardzo dużo, było w czym wybierać, pokoje czyste, żadnych karaluchów, nie ma komarów. Jedyny dyskomfort to brak ciszy :)
                                  • Gość: edyta Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.pruszcz.mm.pl 16.04.14, 23:01
                                    Witam serdecznie
                                    Przepraszam, ze niepokoje i wracam do tematu z ubieglego roku, ale własnie wybieram sie tam w ten wakacje. Czytałam różne opinie , ale większośc niekorzystnych. Państwa recezja jest ok. Jak naprawde było. ? Będę wdzieczną za odpowiedz
                                    Pozdrwiam
                                    • Gość: gość Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.ostmedia.pl 16.04.14, 23:12
                                      Napisz do mnie oferiall@gmail.com ja byłam zadowolona ;)
                                    • Gość: marina0706 Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.itcomp.pl 20.06.14, 00:27
                                      Witam!

Czy ktoś ostatnio był w Eri Beach? Czytam starsze wątki i przeróżne opinie widzę. Proszę o jakieś świeże info :-)
                                      My już mamy wyjazd wykupiony, wybieramy się 22.06. 3-osobową rodziną, wylot z Katowic.

• Gość: Beata Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 195.43.67.* 20.03.15, 21:06
                                        Nowlasnie jak tam jest , jade w lipcu z rodzinką.czekam na info
                                    • Gość: Beata Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 195.43.67.* 20.03.15, 21:04
                                      witam w te wakacje jedziemy z rodzinką do tego otelu eri beatch , czy ktoś może byl tam już
    • Gość: Beata Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 195.43.67.* 21.03.15, 16:00
      Witam własnie lecimy do tego hotelu w lipcu sama nie wiem jak tam jest , podobno fajnie .tylko żę w necie zle o nim piszą
      pozdrawiam
      • Gość: magda Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.dynamic.mm.pl 21.03.15, 17:13
        Witam. byłam w ubiegłym roku. Standard hoteli w Grecji jest troche gorszy niż w Turcji. To wszytsko zalezy w ktorym budynku będziecie. Sa 3 basen, ale niestety 2 ze słona woda, fajna zjedżalnia i jeden z basenów jest połozony w kameralnym zakątku calego kompleksu. Jedzenie - dla kazdego coś dobrego, ale owoce morza były 3 razy w ciągu 2 tygodni. Plusem hotelu jest jego polożneia. 15 minut spacerkiem do miasta. Nie jest żle, ale to nie gwiazdki hotelowe w Turcji.
        • mila-9910 Re: Kreta Hotel Eri Beach 22.03.15, 06:03
          Witam! Jadę do tego hotelu kolejny raz i mimo, że hotel słabiutki to jego położenie sprawia, że jest to świetna baza wypadowa na spacery. W tej okolicy jest tyle miejsc aby cudownie spędzić czas z jednej strony morze z drugiej góry a w nich "stare Hersonisos" no i deptak do samego starego portu. Jadę w czerwcu i już nie mogę się doczekać...
          • Gość: Beata Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 195.43.67.* 27.03.15, 08:25
            dziękuje za info , jeżeli mogłaby pani odezwać się po wakacjach jakie wrażenia z tego hotelu ,pozdrawiam
            • mila-9910 Re: Kreta Hotel Eri Beach 29.03.15, 15:31
              Witam, wracam 3 lipca i wtedy postaram się przekazać najświeższe wrażenia.
              • Gość: Aneta Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.15, 14:20
                Witam. Widzę, że lecimy w tym samym terminie 26.06- 03.07. My wylatujemy z Warszawy. Skoro była Pani juz w tym hotelu to może Pani się wypowiedzieć i nam trochę doradzić :) Czy są jakieś sugestie odnośnie hotelu? Gdzie najlepiej prosić o pokój? Przy którym basenie najlepiej leżeć lub też gdzie na plaże iść? Czy przy star beach czy może jeszcze gdzie indziej? Do której pobliskiej restauracji warto sie wybrać, czy są gdzieś kluby gdzie jest wejście za free? Lecimy w 4 osoby 26-27 lat :)
                • Gość: Dziku_9 Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.15, 16:40
                  Witam my też lecimy 26.06 ale z Katowic do pobliskiego hotelu, z restauracji polecał bym naprzeciwko Star Beach - "Tarantella" i troche dalej w strone Malii "Theodoras Garden" - Theodoras Garden ma nawet swój basen wiec czekajac na posiłek można się orzeźwić :) Z klubów to chodziłem do "Bio Bio" w centrum i do Star Beach - w Star Beach zawsze się coś działo codziennie no i aqua park świetna sprawa! Pozdrowionka!
              • Gość: Beata Re: Kreta Hotel Eri Beach IP: 195.43.67.* 07.07.15, 22:42
                witam , wróciła już pani z wakacji ? jeżeli mogłaby pani napisać coś na temat hotelu ERI BEATCH pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka