Dodaj do ulubionych

Korfu - hotel Panorama

05.05.11, 11:01
Witam.
8 czerwca wybieramy się do Grecji, a dokładnie na Korfu z biurem podróży Itaka.
Proszę o opinię o hotelu Panorama.
Ile mamy zabrać ze sobą pieniędzy/os.? pobyt tygodniowy, wyżywienie all inclusive.
Co można ciekawego tam zobaczyć?
Dodam, że to nasza pierwsza zagraniczna wycieczka ;p
Obserwuj wątek
    • summer_kate25 Re: Korfu - hotel Panorama 05.05.11, 11:10
      Witaj,

Tu masz sporo opinii: www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Corfu+Panorama+Hotel+Resort-hid_160961.html
      Sama rozważałam ten hotel, więc znalazłam trochę informacji - wygląda na przyjemny:)
      • xaniax27 Re: Korfu - hotel Panorama 05.05.11, 11:46
        summer_kate25 napisała:

> Witaj,
        >
        > Tu masz sporo opinii: www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Corfu+Panorama+Hotel+Resort-hid_160961.html
        > Sama rozważałam ten hotel, więc znalazłam trochę informacji - wygląda na przyje
        > mny:)

Bardzo dziękuję za link, zaraz się biorę za czytanie :)
        A orientujesz się ile powinniśmy zabrać ze sobą pieniędzy?
        • summer_kate25 Re: Korfu - hotel Panorama 05.05.11, 12:10
          Trudno powiedzieć, zależy na jakie wydatki się nastawiasz - czy chcesz sporo zwiedzać, czy planujesz raczej pobyt głównie w hotelu-plaża, basen. Wycieczki organizowane czy wynajem auta to dodatkowe koszta, podobnie w zależności czy zamierzasz jeść sporo poza hotelem - obiady w tawernach, wyjścia na drinki, kawy etc;)
          Ja zawsze na tego typu wyjazdu biorę ok. 150-200 euro i resztę wyciągam na bieżąco z bankomatu na miejscu.
          Poza tym polecam zakup już teraz przewodnika po Korfu i przejrzenie forum - dowiesz się, co możesz zwiedzić, gdzie warto wybrać się na Korfu i mniej wiecęj oszacujesz koszta.
          • xaniax27 Re: Korfu - hotel Panorama 05.05.11, 12:13
            summer_kate25 napisała:

> Trudno powiedzieć, zależy na jakie wydatki się nastawiasz - czy chcesz sporo zw
            > iedzać, czy planujesz raczej pobyt głównie w hotelu-plaża, basen. Wycieczki org
            > anizowane czy wynajem auta to dodatkowe koszta, podobnie w zależności czy zamie
            > rzasz jeść sporo poza hotelem - obiady w tawernach, wyjścia na drinki, kawy etc
            > ;)
            > Ja zawsze na tego typu wyjazdu biorę ok. 150-200 euro i resztę wyciągam na bież
            > ąco z bankomatu na miejscu.
            > Poza tym polecam zakup już teraz przewodnika po Korfu i przejrzenie forum - dow
            > iesz się, co możesz zwiedzić, gdzie warto wybrać się na Korfu i mniej wiecęj os
            > zacujesz koszta.

Dziękuję za pomoc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka