Dodaj do ulubionych

Apollonia Beach Hotel/Limassol-Cypr-wróciliśmy

IP: 91.212.223.* 25.05.11, 07:02
Własnie wrociliśmy z tego hotelu. Wczasy z BP ITAKA. Hotel mimo 5* w rzeczywistości prezentuje 4*, ale i tak jestesmy bardzo z niego zadowoleni. Pozdrawiamy
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Apollonia Beach Hotel/Limassol-Cypr IP: *.play-internet.pl 15.07.11, 12:48
      15,07,2011 tydz temu wróciłam z tego hotelu i powiem tak obsługa tzn dziewczyny które roznosza drinki przesympatyczne jeden barman taki młody czarny tez za to taki stary łysy z wąsem wymądrza sie liczy drinki ile biore a byłam na all inclusive beszczelny typ pokoje sprzatane codziennie w pierwszy dzien kładzac sie do łożka wyszedł wielki karaluch zgłosilismy to nic w tym kierunku nie zrobili nie spałam 2 noce fakt po zabiciu go nie było nic wiecej ale sama świadomosc jedzenie dobre basen czysty w ostatni dzien potraktowali nas jak szmaty wylot mieslismy o 3 w nocy a nas wykwaterowali o 12 w południe i 12 godz bylismy bez jedzenia i pokoju za takie pieniadze jak pojechałam to nie polecam wcale nie jest 5 gwiaz najwiecej dałabym mu 3 ogólnie szału nie robi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka