Gość: mala IP: 95.108.77.* 12.06.11, 23:30 Prosze o info na temat rozkładów jazdy autobusów na Krecie, czy mozna na nich polegać, ew. jakie są ceny taksówek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbelek Re: autobusy Kreta 13.06.11, 06:49 www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: autobusy Kreta IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.06.11, 17:03 Na rozkładach w pełni bym nie polegał. O ile jeszcze na przystankach początkowych autobusy kursują w miarę zgodnie z rozkładem o tyle np. w środku trasy autobus potrafi przyjechać 15 minut później/wcześniej w stosunku do rozkładu wiszącego na przystanku. Poza tym na przystankach pośredniczących było podczas mojego wypadu do Chani (z Rethymnonu) tylu ludzi, że autobus się nie zatrzymywał a ludzie mogli tylko popatrzeć na odjeżdżającego busa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: autobusy Kreta IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.11, 21:45 Ja miałam z kolei taką sytuację że autobus z pętli w Chanii odjechał jakieś... 15 min przed czasem. Na szczęście akurat przyszłam na dworzec autobusowy zobaczyć o której mam odjazd i przypadkiem się załapałam. :) Poza tym parę razy jeszcze korzystałam z autobusów i zawsze były na czas i wszystko w jak najlepszym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś