Gość: Marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.11, 11:43 Witam. Był ktos na Cyprze w hotelu Piere Anne Beach ? Chętnie wysłucham opinii osób wypoczywających w tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorgo_of_sparta Re: Hotel Piere Anne Beach.... Cypr 16.06.11, 12:03 Chodzi o hotel w Ayia Napie? Ja byłam, ale 3 lata temu, nie wiem, czy interesuje Cię zatem moja opinia :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Hotel Piere Anne Beach.... Cypr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.11, 12:08 Tak o hotel w Ayia Napa... interesuje mnie Twoja opinia jak najbardziej odnośnie hotelu oraz miejscowości :) Odpowiedz Link Zgłoś
gorgo_of_sparta Re: Hotel Piere Anne Beach.... Cypr 16.06.11, 12:32 Byłam tam w maju, o samej miejscowości się nie wypowiem - Ayia Napa cieszy się sławą mocno imprezowej, ale w maju jest tam pustawo :). Sam hotel - drugi raz bym go nie wybrała. Podkreślam jednak, że to było 3 lata temu - czystość w hotelu pozostawiała sporo do życzenia, obsługa raczej burkliwa i wówczas średnio dobrze komunikująca się po angielsku (za to b. dobrze po rosyjsku). Pokoje - okrutnie niewygodne łóżka (naprawdę niewygodne! ;), ciemna i cokolwiek trącona grzybem łazienka, niechętnie (!) wymieniane przez obsługę ręczniki :D. Jakość hotelowej kuchni - szkoda słów... ALE! Nie wiem, jak teraz, ale wtedy to był trzygwiazdkowy ledwie hotel i niedrogi, więc czego wymagać? :) Jeśli teraz przeszedł np. "upgrade" do 4 gwiazdek, a reprezentuje sobą to, co kiedyś, to może być niefajnie :). Jeśli masz inne pytania, to chętnie odpowiem. Hotel jest dość ładnie położony, to in plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Hotel Piere Anne Beach.... Cypr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.11, 12:44 Byłaś z opcja HB? hotel traktowany bedzie jako baza wypadowa. caly dzien i tak planujemy spedzac na plazy badz zaliczyc jakies wycieczki. Interesowałby mnie Twoja opinia o miejscowości Ayia Napa oraz o Nissi Beach i ogólnie jak wspominasz Cypr. Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Hotel Piere Anne Beach.... Cypr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.11, 14:21 Nic dodać nic ująć. Byłam w tym hotelu rok temu, brud, robactwo, grzyb w łazience, jedzenie takie sobie. Jedynie widok na morze rekompensował wszystko, mieszkałam w pokoju w części hotelu położonej najbliżej morza. Nie wiem jakim cudem ten hotel w ubiegłym roku miał przyznany "żagiel Itaki" i 3 i pół gwiazdki. Drugi raz tam nie pojadę. Aya Napa też nic szczególnego, kluby, puby, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Hotel Piere Anne Beach.... Cypr IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.11, 17:00 Wróciłam z Cypru 13.06.11- mieszkałam w tym hotelu. Hotel składa się z trzech obiektów. Główny z recepcją i restauracją jest raczej stary. Umeblowanie pokoi z lat 80 - tych. Dwa pozostałe są nowsze. Najnowszy położony blisko morza - umeblowanie nowoczesne. Oczywiście najlepiej jeśli okna wychodzą na morze, gorzej jak na ulicę, ale można przeżyć. Czystość - o.k. Restauracja -bufet bardzo ciasny, część restauracyjna najfajniejsza blisko morza. Jedzenie - śniadania marne, kolacje - o.k. Obsługa mówi po bułgarsku, ros,. ang. Internet w holu. Goście - dawny obóz socjalistyczny z przewagą Rosjan. Relacje między ludźmi sympatycznie. UWAGA - Wszystkie wycieczki fakultatywne na mieście kosztują sporo taniej. W biurach podróży, na statku można porozumieć się często po polsku, zwykle po ros., ang. Generalnie na ma z językami większego problemu. UWAGA 2. - Jeśli ktoś chce przedłużyć swój pobyt ( wylot np. o 2.00 w nocy) w tym lub sąsiednim hotelu najlepiej zrobić to SAMEMU i pierwszego dnia. Rezydentka najpierw powiedziała, ze pokój kosztuje w tym hotelu 20 E. , a przed wyjazdem cena urosła do 40 E. NAJLEPIEJ ZEBRAĆ SIĘ W KILKA OSÓB I ZAŁATWIAĆ SPRAWY SAMEMU NIE POLEGAĆ NA REZYDENCIE> Odpowiedz Link Zgłoś