supersiua 29.06.11, 07:47 Czy ktoś był w tym roku i może powiedzieć jak to wygląda po pożarze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: Preveli był ktoś w 2011 30.06.11, 10:29 Podobno regeneruje się zadziwiająco szybko. Na poniższej stronie znajdziesz w miarę bieżące zdjęcia: www.west-crete.com/preveli-palm-forest.htm Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elena1_1 Re: Preveli był ktoś w 2011 10.07.11, 19:46 Ponawiam wątek,czy warto sie tam wybrać w tym sezonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Preveli był ktoś w 2011 IP: 95.108.77.* 11.07.11, 09:54 Czy warto się wybrać - wg mnie sama plaża jako miejsce do kąpania taka sobie, zależy czy lubisz kamyki w wodzie, trochę się w nich grzęźnie wchodząc do wody. Z pewnością warto pojechać do klasztoru Preveli i wracając podejść z parkingu na punkt widokowy z którego widać plażę, tę rzeczkę która dopływa - widok jest piękny. My zeszliśmy aż na plaże, ale ja wolę piasek i dlatego byłam rozczarowana. Niedaleko są świetne plaże w Plaskias - polecam . Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś