Gość: jaa IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 19:09 Był ktoś w wodnym parku na rodos w Faliraki? polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muchospatatos Re: Rodos-wodny park 24.07.11, 20:24 Bylem w nim w czerwcu..jest ok choc bez fajerwerkow, w jungle w hurgadzie lepszy:) troszke czasu mozna w nim spedzic, wstep do 12 lat 15 E, powyzej 20 euro...ale dzieci ponizej 12 lat nie sa wpuszczane na wiekszosc duzych zjezdzalni wiec ostroznie.. Jezdza 2 bezplatne autobusy, jeden zbiera Kiotari i Lindos a drugi z rejonu Rodos i yalyssos... Prawde mowiac raz waro, wiecej chyba nie...dzieci male to raczej szkoda kasy na wstepy bo moga sie nudzic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Rodos-wodny park IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 20:38 dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rema Re: Rodos-wodny park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 10:07 Bylam w nim rok temu-nic specjalnego.Dzieci nie sa wpuszczane na wiekszosc zjezdzalni-pozostaje niewielki wybor.Najgorsze jednak jest to,ze plytki chodnikowe rozgrzewaja sie niemilosiernie-moje dzieci poparzyly stopy-kto byl zorientowany to mial ubrane skarpetki-jest to jakies rozwiazanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: Rodos-wodny park IP: 195.158.247.* 25.07.11, 10:28 hmmm, a wystarczyło kupić coś takiego jak klapki... no bo to skandal, jakim prawem w Grecji płytki nagrzewają się do takich temperatur i dlaczego nie są chłodzone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Rodos-wodny park IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.11, 10:42 dokladnie tak....albo buty takie do sportów wodnych. Nawet na stronie parku jest info o tym ze chodniki sie nagrzewaja i polecaja chodzenie w skarpetkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Rodos-wodny park IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.11, 22:10 a dla osób dorosłych (22-25lat) polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
meres8 Re: Rodos-wodny park 28.07.11, 00:12 Byliśmy całą rodziną i polecamy dla każdego w każdym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
gona31 Re: Rodos-wodny park 28.07.11, 09:24 Gość portalu: maciek napisał(a): > a dla osób dorosłych (22-25lat) polecacie? Polecam Wam zabawę w water parku."Byłam" tam parę lat temu,gdy byłam w Waszym wieku i zabawa super.Niektórych zjeżdżalni nie przetestowałam ze strachu!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s1korupka Re: Rodos-wodny park IP: *.net.stream.pl 01.09.11, 17:29 Byliśmy w czerwcu z 7 letnią córką. Córka była zachwycona, a nam też się bardzo podobało. Szkoda tylko, że nie pojechaliśmy raniutko, bo nie zdążyliśmy zaliczyć wszystkich atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Rodos-wodny park IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 11:22 opłaca się pojechac z rana i od razu zaliczyc kilka atrakcji bez kolejek. Potem to sie stoi w sporych kolejkach do każdej zjeżdżalni..... Odpowiedz Link Zgłoś
annares Re: Rodos-wodny park 05.09.11, 09:48 my akurat byliśmy po południu i gdzieś tak od 16.00 robi się znowu pustawo... Ogólnie polecam dla każdego.... Odpowiedz Link Zgłoś