Dodaj do ulubionych

apartamenty John&eve

IP: *.play-internet.pl 27.07.11, 23:25
proszę o opinie lub jakiekolwiek informacje o tym apartamencie, planuje we wrześniu wjazd z biurem ok services.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kejt Re: apartamenty John&eve IP: *.home.aster.pl 04.09.11, 00:39
      zdecydowanie polecam ten apartament! ! ! a odradzam yakintosa.
      • Gość: fabio Re: apartamenty John&eve IP: *.play-internet.pl 05.09.11, 19:35
        może coś więcej? i o paralii.
        proszę
        pozdrawiam
        • Gość: magda Re: apartamenty John&eve IP: *.ajc.com.pl 06.01.12, 22:36
          witam,
          wybieram się do apartamentów John&eve w lipcu. Mogłabym prosić o opinie na temat pokoi.Wybieram się z biurem Ok Services z BB.

dzięki
    • Gość: fabio Re: apartamenty John&eve IP: *.play-internet.pl 10.01.12, 20:51
      na Twoim miejscu nie byłbym do końca pewny czy akurat "wylądujesz" w John&eve. a dlaczego-podam Ci mój przykład: w lipcu 2011 wykupiłem pobyt w tym apartamencie a zakwaterowali mnie w apart. typu Venus. gdy pytałem się o powód to wytłumaczono mi, że była nad sprzedaż w ofercie. rozmawiałem z osobami które były w Jahn&eve i nie narzekali na warunki,a wykupywali wczasy pod koniec sierpnia. nawiasem mówiąc mój apartamentowiec był oddalony od Jahn&eve około 50 m i po porównaniu opinii standard tych hotelików był podobny. różnica to taka, że za johna płaciłem prawie 800 zł za osobę, a moi sąsiedzi w apart. typu venus 500,00 zł. za osobę
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka