Dodaj do ulubionych

Ceny na Rodos

IP: 193.23.63.* 25.05.04, 15:14
Proszę o podanie cen : posiłków biletów wstępu, benzyny itp.
Obserwuj wątek
    • mali_na Re: Ceny na Rodos 25.05.04, 20:21
      Nie ma cen posiłków obowiązujących na całym Rodos. Musisz pamiętać,że w samym
      Rodos ceny będą wyższe, niż w małej miejscowości. Podobno w ubiegłym sezonie
      cena jakiegokolwiek drinka na starówce w Rodos wynosiła 5 Euro.Uprzedzona nie
      korzystałam. Ja byłam w Genadi i posiłek wynosił około 10 Euro na osobę.
      Wejście do doliny motyli zależało od terminu. Na początku lipca płaciliśmy 2-3
      euro/os. Droższe było wejście w Lindos.
      www.rodosisland.gr/utils/setframe.asp?URL=/rodos/weather/default.asp
      • Gość: ala Re: Ceny na Rodos IP: 193.23.63.* 26.05.04, 10:20
        Dziekuję za informacje, jeżeli mogłabyś mi powiedzieć ile kosztuje park wodny
        na rodos oraz wejściówka na lindos, interesują mnie głównie wejściówki do
        muzeum itp.?
        • czarodziejka1 Re: Ceny na Rodos 26.05.04, 11:41
          Gość portalu: ala napisał(a):

> Dziekuję za informacje, jeżeli mogłabyś mi powiedzieć ile kosztuje park wodny
          > na rodos oraz wejściówka na lindos, interesują mnie głównie wejściówki do
          > muzeum itp.?

Wejście na Akropol w Lindos w czerwcu 2002 roku kosztowało 6 Euro od osoby.
          • mielin Re: Ceny na Rodos 26.05.04, 12:09
            A wjazd tamże osiołkiem w 2002 r. 5 Euro, sok pomarańczowy wyciskany w Lindos
            3 Euro, kebab 2,5 Euro. A wyroby miejscowych kobit, sprzedawane pod Akropolem
            wprost z ręki - haftowane obrusy w meandry lub oliwki naprawdę b. ładne (np za
            b. duży z 6 serwetkami 55Euro).
            Na Bar street w Rodos drinki były za 5 Euro, ale w tzw. happy hours ok. 18
            czasem i za 2,5 Euro (Pina Colada):))). W Rodos polecam kebabownie w pobliżu
            szkoły wyższej i liceum w tzw. centrum gastronomicznym, tam żywią się miejscowi
            i studenciaki jest pysznie, dużo i tanio (wielki kebab był za 3 Euro, sok z
            pomarańczy 0,5 l - 4 Euro, retsina 0,5 l - 5 Euro). Polecam jeść w miejscach
            mało (lub wcale :)))turystycznych, a z pewnością wszędzie na Rodos takie są.
            Pozdrawiam Mielin!
          • Gość: Gelus Re: Ceny na Rodos IP: *.dtu.pl 31.05.04, 11:07
            Niesamowite, takie same ceny są teraz
    • Gość: mali_na Re: Ceny na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 12:07
      www.rhodos-info.de/waterpark/infos.htm
      www.water-park.gr/info.html
      W wodnym parku nie byłam, ale tyle znalazłam w necie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka