Gość: ala IP: 193.23.63.* 25.05.04, 15:14 Proszę o podanie cen : posiłków biletów wstępu, benzyny itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_na Re: Ceny na Rodos 25.05.04, 20:21 Nie ma cen posiłków obowiązujących na całym Rodos. Musisz pamiętać,że w samym Rodos ceny będą wyższe, niż w małej miejscowości. Podobno w ubiegłym sezonie cena jakiegokolwiek drinka na starówce w Rodos wynosiła 5 Euro.Uprzedzona nie korzystałam. Ja byłam w Genadi i posiłek wynosił około 10 Euro na osobę. Wejście do doliny motyli zależało od terminu. Na początku lipca płaciliśmy 2-3 euro/os. Droższe było wejście w Lindos. www.rodosisland.gr/utils/setframe.asp?URL=/rodos/weather/default.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Ceny na Rodos IP: 193.23.63.* 26.05.04, 10:20 Dziekuję za informacje, jeżeli mogłabyś mi powiedzieć ile kosztuje park wodny na rodos oraz wejściówka na lindos, interesują mnie głównie wejściówki do muzeum itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Ceny na Rodos 26.05.04, 11:41 Gość portalu: ala napisał(a): > Dziekuję za informacje, jeżeli mogłabyś mi powiedzieć ile kosztuje park wodny > na rodos oraz wejściówka na lindos, interesują mnie głównie wejściówki do > muzeum itp.? Wejście na Akropol w Lindos w czerwcu 2002 roku kosztowało 6 Euro od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Ceny na Rodos 26.05.04, 12:09 A wjazd tamże osiołkiem w 2002 r. 5 Euro, sok pomarańczowy wyciskany w Lindos 3 Euro, kebab 2,5 Euro. A wyroby miejscowych kobit, sprzedawane pod Akropolem wprost z ręki - haftowane obrusy w meandry lub oliwki naprawdę b. ładne (np za b. duży z 6 serwetkami 55Euro). Na Bar street w Rodos drinki były za 5 Euro, ale w tzw. happy hours ok. 18 czasem i za 2,5 Euro (Pina Colada):))). W Rodos polecam kebabownie w pobliżu szkoły wyższej i liceum w tzw. centrum gastronomicznym, tam żywią się miejscowi i studenciaki jest pysznie, dużo i tanio (wielki kebab był za 3 Euro, sok z pomarańczy 0,5 l - 4 Euro, retsina 0,5 l - 5 Euro). Polecam jeść w miejscach mało (lub wcale :)))turystycznych, a z pewnością wszędzie na Rodos takie są. Pozdrawiam Mielin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gelus Re: Ceny na Rodos IP: *.dtu.pl 31.05.04, 11:07 Niesamowite, takie same ceny są teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali_na Re: Ceny na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 12:07 www.rhodos-info.de/waterpark/infos.htm www.water-park.gr/info.html W wodnym parku nie byłam, ale tyle znalazłam w necie. Odpowiedz Link Zgłoś