Dodaj do ulubionych

Rodos-hotel Mareblue Cosmopolitan

IP: 195.136.20.* 09.01.12, 15:01
ewentualnie info nt hotelu, na co zwrócić uwagę;
jakie "pamiątki" z rodos???
Obserwuj wątek
    • Gość: w skrocie Re: Rodos-hotel Mareblue Cosmopolitan IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.12, 21:14
      na plus: bardzo ładne pokoje, ładny ogród zielony, pyszne i urozmaicone jedzenie, blisko stolicy, w miejscowości z eleganckimi hotelami, czysto w hotelu i w pokojach, ciekawe animacje

maly minus: plaża publiczna przy drodze

• Gość: ex-pat Re: Rodos-hotel Mareblue Cosmopolitan IP: 195.136.20.* 10.01.12, 15:01
        dzieki za info;
        wybieramy się na week-end majowy, więc pewnie plażę jedynie pooglądamy; z Twojej opinii wynika, że nie jest źle.
        po powrocie napiszę parę słów, jak było;
        • Gość: ex-pat Re: Rodos-hotel Mareblue Cosmopolitan IP: 195.136.20.* 15.05.12, 14:23
          już po pobycie; faktycznie: pokoje ładne i czysto - 1 euro dla pania sprzatającej i pokój "wyglancowany" na cacy; jedzenia jest w bród i duuuużo, może montonne i ustawione pod anglików - byli w większości; natomiast animacje - takie sobie - ale nie mam co do nich żadnych wymagan -po prostu mi nie przeszkadzają; ponieważ zdecydowaną wiekszość gości stanowili emeryci, wieczorami było cicho i spokojnie, ale w tzw. wysokim sezonie, może byc głośno - okna wychodzą na baseny i tereny animacji; najlepiej wziąść bungalow z oknami na spokojniejsze miejsca. Jak ktoś ma ochotę w ok. 40 min może dojść do centrum Rodos; autobusy powinny być co 15 minut, ale to jest chyba taki "grecki" kwadrans, czasami czekalismy i po 40 min.; samo miasto Rodos - super; okolice do zwiedzania - jednakże najlepiej wynająć autko - 3 dni wystarczy aby pozwiedzać całą wyspę; w maju cena maks 95 euro za 3 dni.
    • Gość: kasik Re: Rodos-hotel Mareblue Cosmopolitan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.12, 07:22
      tez sie zdecydowalismy na ten hotel - opinie w glownej mierze dobre choc zobaczymy w praktyce, najwazniejsze wg nas polozenie :) a pamiatki ;) ouzo :)
    • Gość: ohah Re: Rodos-hotel Mareblue Cosmopolitan IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.12, 14:11
      w jakich miesiacach lecicie?
      • Gość: kasik Re: Rodos-hotel Mareblue Cosmopolitan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.12, 14:26
        w pazdzierniku :) nie bedzie juz tlumow a i pogoda mam nadzieje dopisze
        • Gość: Ewa Re: Rodos-hotel Mareblue Cosmopolitan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 23:02
          Jezeli lecicie poza szczytem sezonu, to nie bedzie problemu z tlumem przy basenie. Ja bylam tam w lipcu i wesolo nie było pod tym wzgledem. Masa ludzi przy basenie, jest tylko jeden, sredniej wielkosci, gdzie w niektorych miejscach jest straszny przeciag. Pokoje faktycznie ladne, czyste, jedzenie tez ok. Polecam odwiedziec baseny i sklepik hotelowy w hotelu obok, nazywa sie atrium platinum. W sumie caly tydzien przy basenach spedzilam wlasnie tam, malo ludzi, bo otwarty byl dopiero miesiac, ale cos pieknego. Ceny pamiatek jak na tak luksusowy hotel, nizsze niz w sklepikach w okolicy Mareblue.
        • Gość: ohah Re: Rodos-hotel Mareblue Cosmopolitan IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.12, 00:07
          no to na pewno bedzie ok. bylismy we wrzesniu i bylo spoko. w sezonie podobno duzo ludzi wybiera ten obiekt, co w sumie tez dobrze o nim swiadczy, chociaz ja osobiscie preferuje luz
          • Gość: rb Re: Rodos-hotel Mareblue Cosmopolitan IP: *.kopnet.pl 16.01.12, 20:39
            Witajcie,
            Wybieram się do tego hotelu końcem maja i od razu pytanie czy woda na przelomie maja czerwca jest już ciepła?

Drugie pytanie czy plaża/woda - kolor wody, faktycznie jest niezbyt? takie bynajmniej są opinie.

Dzięki
            • Gość: wiadro Re: Rodos-hotel Mareblue Cosmopolitan IP: *.kalisz.mm.pl 16.05.12, 08:38
              Woda w morzy okolo20stopni.Plaza bardzo slaba,brudna,zaniedbana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka