Gość: arko IP: *.poznan.uw.gov.pl 19.06.04, 12:22 Czy ktoś może powiedzieć na jaką kasę trzeba być przygotowanym na dzienne wyżywienie podczas pobytu na krecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: ceny 19.06.04, 14:45 Zalezy co, ile i gdzie. Wg mojego standardu (sniadanie w hotelu, cos na zab w ciagu dnia, kupione w sklepie i kolacja) styknie EUR 15 na glowe. Wg standardu minimum (sniadanie w hotelu, reszta kupowana w sklepach) starczy EUR 5 na glowe. Wg standardu "luxury" (sniadanie w hotelu, lunch i kolacja w knajpie), EUR 25 powinno wystarczyc. Milego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arko Re: ceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 15:52 Serdeczne dzięki to teraz mogę zacząć wreszcie kalkulacje wakacyjne. arko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: ceny IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 19.06.04, 18:05 cześc właśnie wróciłem z Krety i mogę podać aktualne ceny wyżywienia poza hotelem na obiad trzeba liczyć od min.5 -6 (gyros + frytki) Euro na osobe wcale nie są takie duże porcje jak mówią a juz taki pożadny obiadek (np. mussaka + sałatka grecka) to ok.8-10 Euro jeśli chodzi o przysłowiowe zapychacze np. pita gyros tood 1,80-2,20 Euro. Trzeba się trochę nachodzić żeby wybrać dobrze i niedrogo polecam żeby nie siadać w pierwszej tarernie tylko najpierw pochodzić i popatrzeć na ceny bo sa naprawdę zróżnicowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arko Re: ceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 11:04 Dzięki za świeże info. Mam nadzieję że pobyt był ciekawy i nie zapomniany. Odpowiedz Link Zgłoś