Dodaj do ulubionych

hotel Planos Beach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 22:16
Wszelkie opinie, wrażenia , wspomnienia z pobytu w hotelu i Tsilivi mile widziane .
Obserwuj wątek
    • Gość: Ada Re: hotel Planos Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 22:27
      Hotel moim zdaniem ok, greckie 3 gwiazdki, czysto, blisko morza (jakieś 100 metrów) i blisko centrum miejscowości z barami, sklepami, tawernami. Nie wiem jak jest w tym roku, w ubiegłym za klimatyzację trzeba było extra płacić. Nie mieszkałam w tym hotelu, lecz moi znajomi podczas naszego wspólnego pobytu w Tsilivi, parę razy byłam ich gościem, więc moje wrażenia są wyłącznie jako obserwatora. Oni byli zadowoleni.
    • Gość: IGA Re: hotel Planos Beach IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.12, 23:49
      byliśmy tam dwa lata temu, wspominamy bardzo miło, szczególnie atmosferę - kameralnie i rodzinnie. Mama świetnie gotuje;) hotel ile ma gwiazdek jest jasne, więc w stosunku do nich jest super miejscem
    • Gość: kaja Re: hotel Planos Beach IP: *.play-internet.pl 14.06.12, 17:51
      Niedawno wróciliśmy z tego hotelu, wszystko ok., klimatyzacja bezpłatna jest od 15 czerwca, ale nam była nie potrzebna bo noce były chłodne. Pokoje sprzątane codziennie. Śniadania serwowane od godz. 8.00, kolacje od godz. 19.00, miła obsługa. Byliśmy z 1,5 rocznym dzieckiem.
      • Gość: bomicha Re: hotel Planos Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 20:08
        Dziękuję:) Chciałabym jeszcze zapytać o kilka rzeczy. Czy w wyposażeniu aneksu kuchennego są jakieś talerzyki, szklanki, sztućce ? Jak wyglądają ceny w przyhotelowym sklepiku , podobnie jak w innych ? Czy zabierać suszarkę do włosów?
        • Gość: Ada Re: hotel Planos Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 22:13
          Nie warto kupować w przyhotelowym sklepiku. Lepiej przejść w górę ulicy 100 metrów, skręcić w lewo i zrobić zakupy w 2 marketach (są po obu stronach ulicy), znacznie taniej, a naprawdę blisko.
        • Gość: kaja Re: hotel Planos Beach IP: *.play-internet.pl 15.06.12, 21:02
          Aneks kuchenny jest w pełni wyposażony, jest tez czajnik oraz suszarka.
          • Gość: bomicha Re: hotel Planos Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 21:28
            To super, dzięki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka