Gość: Nina1
IP: 94.42.140.*
19.06.12, 11:05
Dzień dobry. Za trzy tygodnie lecę do tego hotelu z niespełna 20 miesięcznym dzieckiem. Słyszałam, że w tym hotelu zdarzają się pokoje lepsze i gorsze - czy ktoś mógłby mi z doświadczenia podpowiedzieć jaka lokalizacja jest tam najlepsza?jest tam kilka budynków i gdzieś wyczytałam, że mają też pokoje w suterenie(!). Jeśli macie też takie doświadczenia, porównanie, napiszcie proszę czy lepsze są pokoje na parterze czy na piętrze. Będę wdzięczna za każą podpowiedź.
jest tam tez na końcu taki nowy budynek, który ma w środku jakiś taki korytarz i pokoje na dwie strony - czy przez to w tych pokojach nie jest ciemno?
Poza tym byłabym wdzięczna za informację o wyposażeniu aneksu kuchennego, przede wszytskim jaka jest lodówka - czy tylko taka mała turystyczna czy taka klasyczna, i czy jest czajnik elektryczny. Mała jest na mleku, więc czajnik by się przydał. Ewentaulnie czy z domu zabrać sztućce?czy będzie gdzie postawić wózek poza pokojem?
Będę wdzieczna za każdą informację - jadę z Małą pierwszy raz i nie ukrywam że bardzo się stresuję