Dodaj do ulubionych

perly Rodos Grecos prosba

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.12, 11:17
Witam, czy ktoś może mi napisać co jest w programie? z katalogu wynika ze Monolity, Filerimos,i dolina motyli a reszta "...". Pani z bp poleciła spytać się rezydentki na miejscu. Jednak już z góry chciałabym wiedzieć co i jak, planując do tej wycieczki również objazd samochodem. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: perly Rodos Grecos prosba IP: *.mofnet.gov.pl 22.08.12, 14:15
      To jest objazd bardziej zachodniej części, więc autem może by wschodnią.
      • Gość: kasia Re: perly Rodos Grecos prosba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.12, 14:43
        dzięki Aniu a czy mogłabyś mi powiedzieć o jakie inne miejscowości zahacza? np zamek Kastellos obejmuje? i teoretycznie wg mnie perlami sa Prasonisi, Lardos,to by nie obejmowała jak zachód? pozdrawiam
        • Gość: evulevu Re: perly Rodos Grecos prosba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.12, 16:00
          A dlaczego po prostu nie weźmiesz auta na kilka dni i nie chcesz sama tam pojechać, skoro i tak planujesz indywidualne zwiedzanie? Zawsze to przyjemniej i taniej :)
          • Gość: Kasia Re: perly Rodos Grecos prosba IP: *.cdma.centertel.pl 22.08.12, 20:35
            wycieczke mamy z Grecosa gratis w ramach fm :) auto i tak wypozyczymy na 3 dni. ale programowo nie chce sie powielic bo wtedy nie ma to sensu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka