Dodaj do ulubionych

do znawców hoteli

IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.11.12, 14:17
czy jest gdzieś na wyspach greckich hotel ładnie położony w postaci oddzielnych bungalowów prawie na samej plaży?byłam kiedyś w Mitsis Rodos Maris na Rodos - taki hotel bardzo mi odpowiadał tylko plażę wolałabym (właściwie mój maluszek) bardzie piaszczystą, możecie coś polecić, chodzi o ofertę z All Inclusive a miejscowość najlepiej maleńka, wioska z dala od tłumu
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: do znawców hoteli IP: *.jjs.pl 07.11.12, 15:24
      na wyspach greckich w ogóle? Ty chyba pytasz o te 7 wysp (a nawet 6 z wyłączeniem Rodos), które są w ofertach polskich biur podroży do tego w opcji All ?

Może któryś z tych trzech ci się spodoba, plaże piaszczyste, a nie piaszczysto żwirowe jak ta, którą miałaś na Rodos
      Kreta: www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Knossos+Beach+Bungalows+Suites-ch_ub-hid_70206.html?mediaCategorySubId=47
      www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+Creta+Maris+Beach+Resort-ch_ub-hid_35395.html?mediaCategorySubId=47
      Na Kos tez są ale tam plaże jak na Rodos
      Korfu: www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+Mareblue+Beach-ch_ub-hid_297916.html?mediaCategorySubId=44
      • Gość: Ani Re: do znawców hoteli IP: *.opole.dialup.inetia.pl 07.11.12, 17:31
        na Kos jest piękna piaszczysta i szeroka plaża w Marmari
        • Gość: gość Re: do znawców hoteli IP: *.jjs.pl 07.11.12, 18:19
          Jasne że jest tylko pytanie dotyczy nie tyle plaży, co hoteli i to określonych hoteli przy plaży:)
          • Gość: Ani Re: do znawców hoteli IP: *.opole.dialup.inetia.pl 07.11.12, 19:39
            hotel Marmari Beach
            • Gość: gość Re: do znawców hoteli IP: *.jjs.pl 07.11.12, 20:08
              teraz jest i plaża i hotel które spełniają wymienione wyżej warunki:)
    • Gość: Ewa Re: do znawców hoteli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.12, 07:26
      Wszystkie twoje warunki spełnia hotel Nana Beach na Krecie, to kompleks bungalowów w pięknym ogrodzie, przy piaszczystej plaży, z doskonałym all inclusive i mnóstwem atrakcji dla dzieciaków. w tym basen dla maluchów z małymi zjeżdżalniami, polecam, my zamierzamy jeszcze tam wrócić, to świetny hotel dla rodzin z dziećmi.
      • Gość: maggieblue Re: do znawców hoteli IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.12, 19:18
        bardzo Wam dziękuję kochani za podpowiedzi, rzeczywiście Nana Beach wygląda dobrze, choć raz już byliśmy na Krecie (w hotelu Kavros Beach) to chętnie tam wrócę - odpowiada mi kreteński klimat ;) poczekam teraz na konkretne oferty cenowe z biur podróży, 2 razy korzystałam z Grecos i nie ukrywam ze znowu na nich liczę, choć widzę ze Nana Beach sprzedawany jest przez Tui
        • Gość: maggieblue Re: do znawców hoteli IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.12, 19:52
          czy ktoś wie jakie biuro sprzedaje Knossos Beach na Krecie albo Marmari Beach? szczególnie ten ostatni ma boską plażę, nie wiem czy zmieszcze sie w budżecie ale planujemy koniec maja wiec moze uda sie do 4000 zł za osobę dorosłą na 2 tygodnie?
          • Gość: bozenato Re: do znawców hoteli IP: *.telpol.net.pl 08.11.12, 20:18
            Marmari Beach do tej pory miał Atlas Tour, też myślę o tym hotelu na lato, pozdrawiam
            • Gość: Ani Re: do znawców hoteli IP: *.ip.netia.com.pl 08.11.12, 21:14
              w Marmari Beach byłam w 2011 roku z Atlas Tours i plaża jest rzeczywiscie rewelacyjna, rosąa na niej palmy, jest szeroka a piasek jak nad Bałtykiem, żółty i drobny, wejście do morza piaszczyste, dla mnie było super
          • Gość: gość Re: do znawców hoteli IP: *.jjs.pl 08.11.12, 21:17
            eccoholiday ma Marmari Beach, a alfastar ma Knossos Beach

www.eccoholiday.com/hotel/grecja/kos/marmari-beach-hotel/
            www.alfastar.com.pl/oferta,/kraj,Kreta/kurort,/hotel,Knossos%20Beach
            • Gość: Ani Re: do znawców hoteli IP: *.ip.netia.com.pl 08.11.12, 21:58
              Ecco..hm...po tym jaki numer wycięli ludziom w poprzednie wakacje....
              • Gość: gość Re: do znawców hoteli IP: *.jjs.pl 09.11.12, 07:26
                czy ja napisałam gdzieś, że rekomenduję, polecam, ręczę za biuro ecco lub jakiekolwiek inne biuro, a może hotel ?
                czy pytanie brzmiało jakie biuro polecacie?

> Ecco..hm...po tym jaki numer wycięli ludziom w poprzednie wakacje....

Nie wiem jaki numer wycieli ludziom ? ale opinie o każdym biurze są w necie dostępne i zawsze przed dokonaniem wyboru biura, warto się z nimi zapoznać:
                www.easygo.pl/opinie/biura/ecco-holiday.html
                www.oceniacz.pl/biuro-podrozy/ecco-holiday/opinie
                www.bozo.pl/Turystyka/Biura-podrozy/Ecco-Holiday/
                • kolpik124 Euro Village Achilleas Kos 09.11.12, 10:42
                  Na uboczu, ok. 2 km od Mastichari, ładna piaszczysta plaża.

www.achilleashotel.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka