Dodaj do ulubionych

CyprioSun HoIlidays

IP: *.kema.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 15:07
Czy ktos leciał z tego biura w ostatnim czasie?? Ja slyszalam ze maja cofnieta licencje i nie wiem czy sie bac czy nie??
Obserwuj wątek
    • Gość: wptka Re: CyprioSun HoIlidays IP: *.acn.waw.pl 12.07.04, 17:22
      Nie bój się, ale NIE KORZYSTAJ NIGDY z ich usług !!!
    • Gość: Justyna Re: CyprioSun HoIlidays IP: *.acn.pl 12.07.04, 19:08
      Witaj Aga
      Leciaam z nimi na Cypr 3 lata temu.Oferta byla bardzo korzystna cenowo bo ok
      1100 zl za pobyl 2 tygodniowy.Wybralysmy z kumpela oferte agroturystyczna w
      Episkopi w hotelu Anthony"s Garden.
      No i zaczelo sie na miejscu.....
      Kilkoro z turystow mialo zmienione miejsce zakwaterowania.
      Nas takze przywieziono nie do hotelu z basenem ale do siedziby biura w
      Episkopi bez zadnych wyjasnien i przepraszam. Do plazy piechota 3 km
      szosa.Polaczenie z wiekszym miastem Limassol prawie zadne - autobus widmo.
      Itd....
      Juz po powrocie moja mama znalazla kilka bradzo negatywnych opinii na ich
      temat ;glownie zmiana miejsca kwaterunku, nizszy niz oplacony standard hotelu
      itp.
      Decyzja nalezy do ciebie ale ja juz nigdy z nie skorzystam z ich uslug.
      Polecam Ecco Holiday
      pozdrawiam Justyna

• Gość: aga Re: CyprioSun HoIlidays IP: *.kema.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 11:55
        dzięki bardzo :) ECCO Holiday juz mi polecano parę razy i pewnie z niego skorzystam.
        • turhotel Re: CyprioSun HoIlidays 25.07.04, 23:32
          Wybraliśmy się ( razem pięcioosobowa rodzinka ) z biurem CSH cztery lata temu.
          Cena - 5.600 za dwa tygodnie. Czego można się spodziewać gdy pzrelot kosztuje
          ok 1.000 PLN od osoby? A jednak : samolot był i doleciał, autokary czekały i
          dowizły nas do apartamentu - czysto, pelne wyposazenie, klima za doplata (
          uprzedzono nas ), duzy jak na warunki cypryjskie basen. Rezydent? - radze wziac
          Pascala - jest lepiej przygotowany. Ceny - troche wyzsze ale trzy rzeczy tanie:
          wynajem samochodu (Mazda Xedos 6 z AC ok.100 L z ubezp za tydzien - ale
          zalatwiajcie w rent a car sami!!!), benzyna oraz alkohol. Macie samochod i
          wszedzie jest blisko - niewazne ze w opisie do plazy jest 600 m(chyba w linni
          prostej) naprawde ok 1,5km , a i tak jest kamienista - plecam plaze oznaczone
          jako 5-gwiazdkowe. Dla rodzin z dziecmi - aquaparki jakich nie ma nigdzie poza
          Cyprem, w ktorych mozna z pociech na chwile spuscic oczy - co dziesiec metrow
          ratownik, pelna kontrola, a jak ktos sie potknie to juz przytrzymuje go pomocna
          dlon. Autokar na lotnisko i samolot do W-wy pez pudla. W sumie : bardzo udane
          wakacje za bardzo atrakcyjna cene. I ostatnia uwaga - bylismy w Polis - region
          ten nie byl jeszcze oblegany przez turystow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka