Gość: meg88 IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.12, 18:28 Witam... lecę z mężem 19 lipca do Tsilivi hotel Planos Beach, kto coś może powiedzieć o miejscu, hotelu, plaży i ogólnych wrażeniach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mia Re: Tsilivi hotel Planos Beach IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.12, 19:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Tsilivi hotel Planos Beach IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.12, 19:23 Tsilivi to małe miasteczko otoczone gajami pomarańczowymi i cytrynowymi.Tych ostatnich pod drzewami tyle jak u nas ulęgałek .Można zbierać do woli i robić pyszną lemoniadę. Plaże skromne , wąskie. Najładniejsza jest na końcu miejscowości , można tam dotrzeć brzegiem morza -uwaga na śliskie kamienie albo szosą .Koniecznie trzeba się wybrać do zatoki wraku i błękitnych grot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg88 Re: Tsilivi hotel Planos Beach IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.12, 19:29 Dzięki za informacje, więc mój 2 tygodniowy pobyt w tym hotelu, miejscowości, plaży wycieczek powinnam zaliczyć do udanych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozenato Re: Tsilivi hotel Planos Beach IP: *.telpol.net.pl 26.12.12, 20:02 Miejscowość fajna, wakacyjna, dużo sklepów i tawern, wieczorami fajne miejsca na krótkie i długie spacery (byłam trzy lata temu w Admiral Tsilivi), na pewno przyjemnie spędzicie czas, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg88 Re: Tsilivi hotel Planos Beach IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.12, 20:06 Już się cieszę.....ale cierpliwie czekam....:) Odpowiedz Link Zgłoś
ggw1 Re: Tsilivi hotel Planos Beach 15.02.13, 10:18 Witam, podbijam wątek :) Zastanawiam się nad tym hotelem, ale mało jest aktualnych opinii na jego temat. Podoba mi się, bo jest bezpośrednio nad morzem i blisko centrum (przynajmniej tak jest w opisie, ale czy faktycznie blisko?), a pokoje mają widok na morze. Ale jeszcze się waham, cena w lipcu jest dość wysoka, a tylko wtedy mogę mieć urlop :( Może ktoś zechciałby podzielić się swoją opinią? Warto? Dzięki, Gosia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggw1 Re: Tsilivi hotel Planos Beach 15.02.13, 10:22 pomyliłam hotele, chodziło mi o Tsilivi Beach :) sorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voyageur2013 Re: Tsilivi hotel Planos Beach IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.13, 21:41 Lecisz z Grecosem? Wybieram się na Zante w drugiej połowie maja, po powrocie napiszę jakie wrażenie robi to miasteczko. Też tam lecimy, do hotelu Caravel. Odpowiedz Link Zgłoś