Dodaj do ulubionych

Louis Creta Princes

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.13, 09:16
Witam
Co lepsze w tym hotelu: budynek główny czy bungalowy? jaki jest ten hotel? brać?
Obserwuj wątek
    • dana.1245 Re: Louis Creta Princes 14.02.13, 14:33
      Ja zarezerwowałam wczasy na lipiec. Myślę, że chyba lepsze są bungalowy, gdyż czytam opinie, że w budynku głównym albo głośno chodzi klima, albo pokoje dają z jednym wspólnym tarasem. Też mam prośbę do tych, którzy byli o radę co lepsze.
      • Gość: Jolanta Re: Louis Creta Princes IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.13, 17:40
        lepszy budynek główny
        • Gość: ROMDER Re: Louis Creta Princes IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 14.02.13, 18:12
          Byłem w tym hotelu dwa razy - dwa razy w pokoju 242 - jest to środkowa część hotelu.
          Polecam budynek główny - bungalowy są mniej ciekawe. Życze udanego pobytu !
          • Gość: ROMDER Re: Louis Creta Princes IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 14.02.13, 18:16
            Na e-maila mogę wysłać parę zdjęć.
            • Gość: aga Re: Louis Creta Princes IP: *.miedzychod.mm.pl 14.02.13, 20:25
              Prosze podać czy dostawka i łóżeczko sie zmieści, czytam opinie że pokoje małe, stare? zastanwiam sie nad tym hotelem.Prosze powiedzieć jaka plaża czy dużo kamieni i czy one są duze, że nogę można powykręcać , szczególnie chodzi mi o dziecko, czy może drobny żwirek?
              z gory dzieki.
              • Gość: gość Re: Louis Creta Princes IP: *.ibd.gtsenergis.pl 14.02.13, 22:52
                Byłam w budynku głównym na czwartym piętrze. Wielkość pokoju wystarczająca dostawką bylo normalne pojedyncze łóżko. Mała łazienka. Meble w pokoju faktycznie stare ,ale czyste. Gdyby nie to ,że jest tyle miejsc do zobaczenia to mogłabym tam wrócić. Baseny rewelacyjne a od tego roku widziałam na zdjęciach , że mają być zjeżdżalnie.Plaża nie dla małych dzieci przy wejściu do wody kamienie potem żwirek , często duże fale (byłam w lipcu) i szybko robi się głęboko. Przy leżakach nawieziony piasek.
          • Gość: Adam Re: Louis Creta Princes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.13, 10:31
            ROMDER proszę podeślij te fotki - saka48@wp.pl
            • budam1 Re: Louis Creta Princes 25.02.13, 20:55
              TEŻ BARDZO PROSZĘ!!!CHODZI MI SZCZEGÓLNIE O PLAŻĘ BO NALEŻĘ DO TYCH OSÓB KTÓRE 80% SWOJEGO POBYTU SPĘDZAJĄ NA PLAŻY.
    • onyks_malowany Re: Louis Creta Princes 26.02.13, 14:53
      jeśli chodzi o wspólny taras, to tak mają ci, których kwaterują na 1 pietrze (o ile to się nie nazywa parter). Ja dopłaciłam 100 zł /os, żeby mieć balkon z widokiem na morze i miałam. Na 4 piętrze. Widok cudny, choć balkon nieduży. Pokoje skromne. Dla 2 osób wystarczające. Świetne baseny, dobre jedzenie, obsługa miła. Plaża dla dorosłych dobra, dla dzieci to chyba zbyt głęboko.
      • budam1 Re: Louis Creta Princes 26.02.13, 21:30
        A proszę mi napisać jak głęboko jest np 2 metry od brzegu po pas , kryje itp. Mam dzieci w wieku 7 i 8 lat.
        • Gość: gość Re: Louis Creta Princes IP: *.ibd.gtsenergis.pl 27.02.13, 10:01
          Mniej więcej dorosłemu po pas
          • budam1 Re: Louis Creta Princes 27.02.13, 20:25
            no to dość szybko robi się głęboko.. a dalej też tak jest?!!!Jestem trochę wystraszona...
            co prawda pływają tzn .córa powiedzmy dość dobrze gorzej z synem. trudno weźmiemy motylki albo koło. Proszę mi jeszcze powiedzieć czy te kamienie na tyle przeszkadzają że nie można pływać.Przepraszam że męczę tak ten temat ale naprawdę mi zależy!!
            I jeszcze jedno podobno niedaleko??(w co wątpię) jest plaża piaszczysta codzi mi tutaj o ELAFONISI ALBO FALASARNA co lepsze i ile tam trzeba jechać? Pozdrawiam
            • Gość: gość Re: Louis Creta Princes IP: *.ibd.gtsenergis.pl 27.02.13, 22:08
              kamienie przeszkadzają jak są mocne fale, ponieważ z dużą siłą morze je wyrzuca na brzeg. Podczas dwutygodniowego pobytu było tak około 7 dni. Z tego względu my na plaży spędzaliśmy mało czasu, więcej na super basenach. Na pięknych piaszczystych plażach byliśmy na Elaffonisi i Balos . Dla mnie Balos nr 1 ze względu na temperaturę wody. Dla dzieci i nie tylko wymarzone miejsce:)
              Plażę prawie piaszczystą widziałam w Platanias (około 10 km. od Maleme)tylko nie wiem jak z głebokością wody i tłum ludzi. Falasfarna też syszałam ,że jest piaszczysta i piękna - niestety nie byłam.
              • budam1 Re: Louis Creta Princes 28.02.13, 20:22
                A jak z dojazdem i ile trwa?!. Pytam bo ja i córka cierpimy na chorobę lokomocyjną.Godzinę wytrzymam dłużej gorzej...
                • Gość: gość Re: Louis Creta Princes IP: *.ibd.gtsenergis.pl 28.02.13, 20:42
                  Dasz radę :) Transfer trwał około godziny ,ponieważ nasz hotel był ostatnim i po drodze rozwoziliśmy wczasowiczów do innych hoteli. Mając chorobę lokomocyjną koniecznie weź coś na drogę do Elaffonissi -jest kręta:) Koniecznie wybierzcie się wieczorem do Chanii z Louisa kursuje darmowy autobus. Jak chcesz coś jeszcze wiedzieć to pytaj.
                  • budam1 Re: Louis Creta Princes 02.03.13, 21:06
                    A ile trwa podróż do ellafosi.
                    • Gość: gość Re: Louis Creta Princes IP: *.ibd.gtsenergis.pl 03.03.13, 19:57
                      Ciężko mi powiedzieć ,bo nie jechaliśmy tam bezpośrednio. Po drodze zwiedzaliśmy. Myślę , że może jechać się około godziny.
                      • budam1 Re: Louis Creta Princes 03.03.13, 21:20
                        No to do przeżycia?!!Dziękuję za odpowiedzi były bardzo pomocne i mam nadzieje że nie będę żałować wyboru. Cały czas zaprząta mi głowę tylko ta plaża ale miejmy nadzieję że nie będzie tak źle...bo i tak zamierzam cały dzień tam spędzać. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję!!!
                        • Gość: Kama Re: Louis Creta Princes IP: *.net.stream.pl 04.03.13, 23:19
                          Witam! Ja też wybrałam w tym roku ten hotel na nasze rodzinne wakacje.
                          Wybrałam termin na początek lipca.
                          Jak mogę jeszcze zapytać o standard pokoi.czy we wszystkich budynkach jest taki sam standard? I czy przy recepcji można się dogadać w sprawie pokoju?
                          Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź.
                          • Gość: gość Re: Louis Creta Princes IP: *.ibd.gtsenergis.pl 05.03.13, 10:36
                            widziałam trzy pokoje w budynku głównym na trzecim i czwartym piętrze. Wszystkie były podobne. Oglądając zdjęcia i czytając opinie przygotowałam się na coś gorszego niż zobaczyłam.
                            Szału nie ma:) ale też nie jest żle. Przede wszystkim czysto! Bez problemu zamieniłyśmy w recepcji pokój i tylko dlatego ,że chcieliśmy być obok siebie. Dodam, że było to w połowie lipca.
                            Jedź - wrócisz zadowolona:) Baseny , Chania i pierwsza tawerna na deptaku rewelacja.
                            • budam1 Re: Louis Creta Princes 05.03.13, 21:14
                              dziękuję za info, na pokojach mi nie zależy bo tam będę tylko spać.
                              Ja wyjeżdżam 31 lipca.
                            • Gość: Kama Re: Louis Creta Princes IP: *.net.stream.pl 05.03.13, 22:11
                              Bardzo dziękuje za wiadomość. Wyjeżdżamy 7 lipca i mam nadzieję,ze będziemy zadowoleni z wyboru.Gdyby jakieś wskazówki nasunęły się Pani na myśl to będę bardzo wdzięczna.pozdrawiam
        • twojaplaneta Re: Louis Creta Princes 27.02.13, 11:34
          Jest to sprawdzony hotel - polecam pokoje w budynku głownym!
          tinyurl.com/awtab4rpozdrawiam
    • Gość: Ewcia Re: Louis Creta Princes IP: *.010.c70.petrotel.pl 16.03.13, 10:12
      Bylismy w zeszłym roku z Itaką i w ofercie było od razu, że pokoje w budunku głównym więc na bungalowy się nie nastawialiśmy. Ktoś pisał, że dopłacał by mieć pokój z widokiem na morze. My dostaliśmy bez żadnej dopłaty na 4 piętrze z widokiem na morze. Więc jak się trafi i jakie akurat są wolne. Ktoś się pytał też o transfer. Do hotelu jechał cały autokar więc się nigdzie nie zatrzymywaliśmy , pół godzinki byliśmy na miejscu. Więc wszystko to łut szczęścia ;)
      • Gość: wrc Re: Louis Creta Princes IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.13, 23:16
        W tym roku Itaka również zakontraktowała tylko budynek główny.Wiem bo dzisiaj zarezerwowaliśmy.Wybieramy się 17 lipca z Wrocławia z 9 latkiem i 6 latką.
        Czy wybiera się ktoś w tym terminie z dziećmi?
        • budam1 Re: Louis Creta Princes 28.03.13, 14:53
          My wyjeżdżamy 31 lipca może ktoś w tym terminie się wybiera??!!
          Pozdrawiam.
          • agnesta Re: Louis Creta Princes 04.04.13, 12:03
            Chyba warto dopłacić do lepszego pokoju,bo standardowo to chyba kwaterują na pierwszym piętrze z wyjściem na obskórny betonowy taras. Jeszcze pół biedy jak od strony morza ale od strony ulicy jest stacja klimatyzatorów. Hałas taki, że nawet przy zamkniętych drzwiach słychać szum. Widok na śmietnik.
            Poprosiliśmy o zmianę pokoju. Zaproponowano nam więc bungalow i my byliśmy zadowoleni z tej zmiany. Standard i wyposażenie podobne, pokój mieliśmy na parterze od zewnętrzenej strony z wyjściem na trawkę, co przy dzieciach jest dobrm rozwiązaniem.
            • budam1 Re: Louis Creta Princes 04.04.13, 21:12
              Dziękuję serdecznie za podpowiedź ale dopłacać nie będę.liczę na szczęście a jak nie to poproszę o zmianę pokoju,może się uda.
              • Gość: Adam Re: Louis Creta Princes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.13, 11:35
                My lecimy w cztery rodziny 20.07 z wawy-dopłaciliśmy za widok na morze. Może ktoś jeszcze leci w tym terminie? Dzieciaki w przedziale 9-13 lat
                • Gość: dan1245 Re: Louis Creta Princes IP: *.gorzow.mm.pl 07.05.13, 15:17
                  Lecę z Poznania 24.07 na 2 tygodnie. Córka 12 lat
                  • budam1 Re: Louis Creta Princes 11.05.13, 16:15
                    Witam!!!Wylot z Krakowa 31.07 kto leci w tym terminie?
                    • Gość: dana1245 Re: Louis Creta Princes IP: *.gorzow.mm.pl 12.05.13, 11:00
                      Lecę z Poznania 24. 07 na 2 tygodnie. Córka 12 lat.
                      • Gość: Adam Re: Louis Creta Princes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 21:58
                        Wrócił ktoś już z tego hotelu w tym sezonie"?
                        • budam1 Re: Louis Creta Princes 13.05.13, 16:40
                          Też czekam z niecierpliwością na jakąkolwiek wpis z tego roku ale na razie cisza być może dopiero w czerwcu się coś pojawi...
                          • Gość: barka Re: Louis Creta Princes IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 22:16
                            Nikt jeszcze nie mógł wrócić, bo dopiero jutro tam zaczyna się sezon. Ja lecę w piątek, postaram się napisać po powrocie. Najbardziej mnie ciekawi, czy zdążyli z wszystkimi modernizacjami zaplanowanymi na zimę tego roku, bo było ich sporo. Interesują mnie głównie waterpark dla maluchów, zjeżdżalnie i nowy plac zabaw. Dam znać!
                            • Gość: Adam Re: Louis Creta Princes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.13, 12:30
                              No to czekamy
                              • budam1 Re: Louis Creta Princes 15.05.13, 20:38
                                Tak czekamy i życzymy udanego wypoczynku!!!!!!
                                • Gość: barka Re: Louis Creta Princes IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.13, 00:00
                                  No i wróciłam:) Hotel jest fantastyczny! Zdjęcia i opinie z poprzednich lat są już mocno nieaktualne, ponieważ bardzo dużo zrobiono tam w tym roku. Zjeżdżalnie dla dorosłych i większych dzieci są świetne, szczególnie zjeżdżalnia dla pontonów i niebieskie zjeżdżalnie do zjeżdżania na brzuchu ( na specjalnych materacach- mega szybkie!). Czynne cały dzień, nie tylko w wyznaczonych godzinach, jak to czasem bywa. Zjeżdżalnie dla mniejszych dzieciaków- super, brodzik z atrakcjami- super, odnowiony plac zabaw- super:) Wszystko ładne, kolorowe, pachnące nowością i zlokalizowane tak, że rodzice mogą spokojnie odpoczywać mając na oku dzieci. Dla rodzin z dziećmi bajka:) Chyba wszystkie tereny wspólnego użytku zostały odświeżone, bo naprawdę wygląda to dobrze. Jedzenie jest pyszne- śniadania typowe jak w większości hoteli, lunch w dwóch restauracjach bardzo blisko siebie, czyli przy basenie i w włoskiej. Codziennie świetne mięso z rusztu (często pyszny gyros) przy basenie i naprawdę dobra pizza w włoskiej, a do tego oczywiście inne smaczne dania i dużo świeżych warzyw i owoców. Na kolację chodziliśmy do restauracji głównej lub do azjatyckiej restauracji Mura, gdzie trzeba rezerwować, ale można korzystać dowolną ilość razy. Obydwie dobre i serwujące pyszne (jak na hotelowe) żarcie;)
                                  Pierwszą noc spędziliśmy w budynku głównym ( wynikało to z naszej rezerwacji) ale następnego dnia poprosiliśmy o przeniesienie do bungalowów, bo tam byli zakwaterowani nasi znajomi i nie było z tym problemów. Następnego dnia przyjechali inni znajomi, oni również na naszą prośbę zostali zakwaterowani w bungalowach i wszyscy mieliśmy pokoje obok siebie (bez żadnej dopłaty). Pokoje w budynku głównym i bungalowach mają ten sam standard i wyposażenie, ale w budynku głównym jest jak w bloku, a w domkach jak to w domkach:) Na parterze jest wyjście na trawnik, wieczorami można posiedzieć w spokoju na świeżym powietrzu, przy szumie fal...dla mnie to duży plus. W budynku głównym przeszkadzał nam też hałas wind. Minusem hotelu może być plaża- kamienista i o dosyć dużym spadku głębokości w wodzie. Ale nie jest źle. Ogólnie hotel polecam każdemu, a rodzinom z dziećmi w szczególności!
                                  Pozdrawiam i czekam na ewentualne pytania.
                                  • zawszeartur.n Re: Louis Creta Princes 29.05.13, 19:05
                                    Witam.
                                    Jak wygląda kwestia dojazdu do Chanii? Czy jest jakiś bus hotelowy?
                                    Czy jest w okolicy wypożyczalnia samochodów? Może wiesz jakie były ceny?
                                    • Gość: barka Re: Louis Creta Princes IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 12:08
                                      Witam.
                                      Z hotelu do Chanii codziennie, z wyjątkiem niedziel, kursuje bus bezpłatny. Jest to normalny duży autobus zabierający 48 osób. Są chyba 4 kursy tam i z powrotem, ostatni powrót o 17.40. W recepcji cały czas leży lista i można się wpisywać.
                                      Oprócz tego pod hotelem kursują lokalne autobusy, przystanek blisko, ale nie korzystaliśmy. Wypożyczalnie są w pobliskim Maleme (mniej niż 5 min na piechotę), niestety nie znam cen, bo my wypożyczaliśmy samochód na cały wyjazd i odbieraliśmy już na lotnisku. Korzystaliśmy z Sunnycars, polecam- cena za 10 dni wyniosła ok. 900zł, ale to z dwoma fotelikami dziecięcymi.
                                      Hotel jest świetny, ale jest też świetną bazą wypadową. Zupełnie niedaleko jest piękna plaża Falasarna (spokojnie można jechać po południu), kawałek dalej jest (moim zdaniem najpiękniejsza ze wszystkich) Balos. Do Elafonisi trochę dalej, ale trzeba jechać-zarówno droga jak i plaża fantastyczne.
                                      Mam nadzieję , że pomogłam:)
                                  • Gość: renia Re: Louis Creta Princes IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.13, 23:14
                                    a jak z temperaturą? w morzu dało się wykąpać?
                                    • Gość: barka Re: Louis Creta Princes IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 12:22
                                      Jak dla mnie temperatura wody wszędzie była dobra do kąpieli, przy hotelu i w Falasarna dość chłodna, ale wszyscy się kąpaliśmy i było przyjemnie, Elafonisi i Balos to już całkiem ciepła woda, bo tam jest bardzo płytko. W ostatnie dni byliśmy na plażach Agii Apostoli (to już bardzo blisko Chanii) i tam w tych piaszczystych zatoczkach jest przyjemna woda. Przy tych temperaturach ciężko byłoby się powstrzymać od kąpieli;)
                                      • Gość: renia Re: Louis Creta Princes IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.13, 12:32
                                        a byliście na Santorini?
                                        • Gość: barka Re: Louis Creta Princes IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 19:25
                                          Nie, Santorini i Samaria muszą poczekać aż dzieciaki będą mogły o własnych siłach się tam wgramolić. Chociaż niesienie 11miesięcznej córki na Balos i z powrotem do parkingu to też niezły wyczyn:)
                          • Gość: renia Re: Louis Creta Princes IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.13, 19:55
                            wracam 26 czerwca to coś z pewnością napiszę...
    • Gość: wrc Re: Louis Creta Princes IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.13, 13:02
      Czy mogę prosić o zdjęcia zjeżdżalni?na stronie są tylko projekty a dzieci już się nie mogą doczekać. ocb92@op.pl
      • Gość: zana34 Re: Louis Creta Princes IP: 78.19.231.* 29.05.13, 23:40
        A kiedy lecisz?
        • Gość: renia Re: Louis Creta Princes IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.13, 12:05
          lecę 12 czerwca do 26 z Łodzi?
          • Gość: zana34 Re: Louis Creta Princes IP: 78.19.231.* 30.05.13, 15:01
            My 25 dopiero będziemy na miejscu...
      • Gość: Sid1 Re: Louis Creta Princes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.13, 09:03
        Zdjęcia z kwietnia
        www.facebook.com/media/set/?set=a.10151335946686746.1073741825.56342076745&type=1
      • Gość: barka Re: Louis Creta Princes IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 10:28
        Zdjęcia wysłane! Pozdrawiam:)
        • budam1 Re: Louis Creta Princes 30.05.13, 14:28
          Mam pytanie odnośnie plaży czy dzieci(7 i 8 lat) popływają coś w morzu bo zdjęcia które są przedstawione na np;holidaycheck nie wskazują na to.Ja jadąc na wczasy większość czasu spędzam na plaży a właściwie cały dzień.Mam też prośbę o przesłanie zdjęć.Z góry dziękuję!
          • Gość: barka Re: Louis Creta Princes IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 19:38
            Chyba niewiele pomogę, bo nasze dzieci w ogóle nie były zainteresowane plażą (na plaży leżeli głównie dorośli), bo przy plaży jest plac zabaw, który im bardzo odpowiadał. Dalej niż plac zabaw się nie zapuszczali (mowa o 4 latkach). Rozumiem miłość do morza i plaży, ale w przypadku Louisa baseny są o niebo bardziej atrakcyjne. 7i8 latkowie na pewno popluskają się przy brzegu, ale nie zostawiłabym ich bez nadzoru w morzu. Naprawdę szybko robi się głęboko. Leżaków jest dużo, plaża czysta, kamienista, szum fal przyjemny, poleżeć można. Możecie sprawdzić jak wygląda plaża publiczna w Maleme- stojąc twarzą w stronę morza trzeba przejść kawałek w prawo, może tam jest lepiej.
            Polecam Falasarnę, jest naprawdę niedaleko:)
            Przejrzę zdjęcia, zobaczę czy mam coś z hotelowej plaży.
            • Gość: wrc Re: Louis Creta Princes IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.13, 10:38
              Barka,wielkie dzięki za foto.Dzieciaki są zachwycone.Miałem obawy czy zdążą z budową zjeżdżalni ten sezon(grekom nigdy się nie spieszy)ale jednak się udało.My jesteśmy raczej "basenowi" dlatego plaża raczej nas nie interesuje.Czy możesz polecić jakieś tawerny "na mieście"ewentualnie jakieś wycieczki z dziećmi?
              • Gość: barka1 Re: Louis Creta Princes IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.13, 23:27
                W Maleme poza hotelem nie jedliśmy, bo to żarcie hotelowe jest naprawdę wciągające:) Jedliśmy za to w Chanii- w tawernie na nabrzeżu Amfora- polecana przez przewodniki itd, ale aż takiego wielkiego wrażenia na nas nie zrobiła. Tawerna MOUTOPAKI jest w jednej z wąskich bocznych uliczek (niedaleko Amfory) i tam nam się bardziej podobało. Super klimat, fajny cichy zaułek i bardzo grecko. Jedzenie rewelacja: feta grillowana 4,5e, moussaka 7e, najlepsze stifado(polecam) chyba 8,5e. Deser i raki gratis.
                Z wycieczek to tak jak pisałam- plażowanie na Falasarna, Elafonisi(dosyć długa ale piękna droga), i koniecznie Balos (Gramvoussa)- jest przepięknie. Na Balos można statkiem z Kissamos, ale drogo, można też samochodem i potem przejść 2km ścieżką w dół. Nasze 4-latki dały radę.
                Bardzo blisko jest piękny wąwóz Therissos (samochodem), wycieczka na 2-3 godz, może mniej.
                Rethymnon też polecam, ale moim zdaniem Chania ładniejsza.
                A, no i koniecznie Chania wieczorem! Dopiero wtedy czuć klimat tego miasta! Nasze dzieci ( w sumie z dziećmi znajomych mieliśmy piątkę) spokojnie dały radę do 22, było warto:)
    • Gość: miesiąc Re: Louis Creta Princes IP: *.satfilm.net.pl 22.06.13, 08:46

Widac ze na terenie hotelu jest boisko do piłki nożnej...czy otwarte jest caly czas, czy sa chętni i czy piłki maja na miejscu?
      • Gość: wrc Re: Louis Creta Princes IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.13, 21:46
        My wyjeżdżamy 17 lipca i buty do gały zabieramy.Trzeba trochę się poruszać bo jedzenie podobno bardzo dobre.
        • Gość: renia Re: Louis Creta Princes IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.13, 23:32
          jedzonko dobre, pogracie w piłkę nożną i siatkówkę i mini golfa, tenisa....
          • Gość: renia Re: Louis Creta Princes IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.13, 21:27
            i polecam widok z budynku głównego z 3 piętra środkowego pawilonu z tych schodów zewnętrznych...
    • szkkar Re: Louis Creta Princes 15.05.14, 09:16
      My lecimy 1.06 na 2 tygodnie z Katowic. Zastanawiam się czy wynająć i na ile samochód..Jedziemy z dwójką dzieciaków - 6latkiem i roczniakiem, więc na super zwiedzanie nie ma co liczyć, ale im więcej czytam o Krecie tym bardziej aż prosi się ruszyć poza hotel. Do Chani na pewno kilka razy pojedziemy z hotelu, ale fajnie byłoby zobaczyć inne plaże, zwłaszcza że ta hotelowa niezbyt piękna..
      • adrianch1 Re: Louis Creta Princes 15.05.14, 21:32
        Samochód można wynająć obok sklepu koło hotelu :) dosłownie 50 metrów od hotelu
        • szkkar Re: Louis Creta Princes 16.05.14, 07:26
          Super :) I jak to wygląda cenowo ? Czy trzeba mieć kartę kredytową?
          • adrianch1 Re: Louis Creta Princes 16.05.14, 09:25
            Karta nie jest wymagana a ceny są zależne od sezonu, poza tym wychodząc z hotelu i idąc w lewo około 500 metrów są kolejne dwie wypożyczalnie samochodów, skuterów.
          • Gość: BUDAM Re: Louis Creta Princes IP: 193.242.212.* 16.05.14, 11:48
            Witam!!!
            BYŁAM TAM W TAMTYM ROKU. HOTEL NAPRAWDĘ SUPER JEDZENIE TEŻ SZCZEGÓLNIE POLECAM RESTAURACJĘ MURA MOŻNA Z NIEJ KORZYSTAĆ NIE TYLKO RAZ.
            PO WYJŚCIU Z HOTELU WIELKIE NIC. MY BYLIŚMY 7 I 8 LAT. BYLIŚMY NA DWÓCH WYCIECZKACH. POLECAM ELAFONISII, GRAMVOUSA. NIE WIEM CZY TAK SIĘ TO PISZE. PO PROSTU LAGUNA BALOS -BAJKA.
            PLAŻA -NO WŁASNIE NIE WIEM CO NA PISAĆ. BO DLA MNIE KOSZMAR. ZALEŻY JAK KTOŚ SIĘ NASTAWIA CZY BASENY CZY PLAŻA. MY DRUGIE. DLATEGO W TAMTYM ROKU TU PISAŁAM I CHCIAŁAM ZDOBYĆ JAKIEŚ INFO. ODNOŚNIE PLAŻY A RACZEJ KĄPIELI W MORZU. MY BYLIŚMY NA DWA TYGOD W LIPCU. I CAŁE TRZY DNI MOGLIŚMY KORZYSTAĆ Z MORZA DO WOLI BO RESZTĘ SIĘ NIE DAŁO. BYŁY TAKIE OGROMNE FALE ŻE STRACH. NA DOWÓD TEGO MOGĘ PRZESŁAĆ ZDJĘCIA JAK WYGLĄDAŁ MÓJ 8 LETNI SYN PO PIERWSZYM DNI. COŚ OKROPNEGO. WYWALIŁA GO FALA I DOSTAŁ KAMIENIAMI W TWARZ.I PRZYZNAM SĄ TO NIE MAŁE KAMYCZKI. NO CÓŻ ALE OGÓLNIE WYJAZD ZALICZAM DO UDANYCH.I POLECIŁABYM KAŻDEMU.
            ZOBACZYŁAM Z CIEKAWOŚCI NA CENĘ JA W LIPCU PŁACIŁAM 2+2 NA 2 TYGOD 12500 A W TYM ROKU ZAPŁACIŁABYM PONAD 16000 CENA STRASZNIE WZROSŁA ALE STANDARD JEST WG MNIE OK.
            • szkkar Re: Louis Creta Princes 21.05.14, 10:21
              My kupowaliśmy wczasy w grudniu i poza tym czerwiec jest jednak tańszy niż lipiec..
    • iwonne75 Re: Louis Creta Princes 30.06.16, 18:26
      Witam
      NIedługo jade do lOUIS CRETA PRINCESS do miejscowosci Maleme. Chciałabym na wlasna reke zwiedzic krete. Wycieczki u rezydentow sa bardzo drogie. Chcialam zapytac o wypozyczalnie, kktora w Maleme polecacie, jak to wyglada z komunikacja miejska, czy z Maleme do Kissamos mozna bezpośrednio dojecha mysle o autobusie do portu, z ktorego mozna poplynac na Gramvouse. Jak to wszystko wyglada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka