Dodaj do ulubionych

Hotel Astir Beach Gouves

IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.13, 14:28
Mam pytanie do osób które spędzały wakacje w tym hotelu. Jak oceniacie kwestię pobytu w tym hotelu z małymi dziećmi. Mam na myśli głównie takie sprawy jak basen, ogród. Jakiej wielkości jest basen, czy brodzik dla dzieci jest ok? Jak jest ze znalezieniem zacienionego miejsca przy basenie (czy leżaki a parasolami są non stop "okupowane" czy nie ma z tym problemu. Czy jest tam jakiś ogród, zieleń gdzie można pospacerować z maluchami i schronić sie przed słońcem? Czytałem tez że niektórzy narzekali na przelatujące samoloty gdyż hotel jest relatywnie blisko lotniska...
Obserwuj wątek
    • Gość: haniala1 Re: Hotel Astir Beach Gouves IP: *.lukman.pl 22.03.13, 18:45
      Byłam w tym hotelu w lipcu 2012. Z pobytu byłam zadowolona. Samoloty w ogóle mi nie przeszkadzały. Basen jest nie duży leżaków mało i od samego rana zajęte. Ja nie korzystałam bo obok jest piękna plaża z piaszczystym i łagodnym wejściem do morza po prostu super nie chciało się wychodzić z morza, w morzu nie ma kamieni tylko piasek i czasami super fale. 2 leżaki i parasol 6 euro za cały dzień, 1 leżak bez parasola 2euro. Na terenie hotelu właściwie nie ma ogrodu. miejsc zacienionych również, spacerować po trenie hotelu też nie bardzo jest gdzie, hotel jest położony na nie dużym terenie. Jednak hotel polecam ze względu na plażę i morze bo jest po prostu super a przede wszystkim bliziutko. Jedzenie też w porządku.
      • Gość: Ydzio Re: Hotel Astir Beach Gouves IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.13, 22:01
        Dzięki za info
        • Gość: kaczor77 Re: Hotel Astir Beach Gouves IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 02.05.13, 22:53
          Witaj. My bylismy w 2010 roku i ogolnie byl to nasz pierwszy wyjazd wiec nie mielismy z czym porownac. Ogolnie bylo ok. Wiele do zyczenia pozostawiala tylko obsluga hotelu ktora mam nadzieje po 3 latach zdazyla sie zmienic z menadzerem hotelu na czele.jesli bedzie potrzeba wiecej szczegolow zostaw emaila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka