Dodaj do ulubionych

AMOUDARA NA KRECIE I ELEKTROWNIA??

IP: *.multipr.pl / 62.89.76.* 23.07.04, 10:43
hej, poszukuję pilnie informacji czy hotel Sun jest w bezpiecznej odległości
od elektrowni w tej miejscowości w Grecji? Wlasnie zastanawiam się nad
wczasami w tym hotelu i nie chciałabym mieć pod oknem elektrowni:)
Obserwuj wątek
    • Gość: syla Re: AMOUDARA NA KRECIE I ELEKTROWNIA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 14:29
      • Gość: Ewa Re: AMOUDARA NA KRECIE I ELEKTROWNIA?? IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 27.07.04, 14:52
        Elektrownia jest wielka jak Titanic. Wybierz inne miejsce. Polecam okolice
        Chanii. Amoudara to zdecydowanie zly wybor. Zly, zly, zly - nie psuj sobie
        wakacji.
    • Gość: syla Re: AMOUDARA NA KRECIE I ELEKTROWNIA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 14:31
      elektrownia jest na koncu plazy w amudarze. widac ja z kazdego miejsca na tej
      olazy i ciagle dymi, nie polecam
      • Gość: mario29 Re: AMOUDARA NA KRECIE I ELEKTROWNIA?? IP: *.bphpbk.pl 27.07.04, 14:33
        EEe tam elektrownia ;))) na Cyprze na Governor's beach jest blisko
        cementownia :)) ulubione miejsce wysylania naiwniakow przez Triade...
    • Gość: Kasia Re: AMOUDARA NA KRECIE I ELEKTROWNIA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:34
      No tak ta elektrownia jest okropna, jeszcze wybuchnie i co my wtedy zrobimy, ja
      nie pojade nigdy w miejsce, gdzie jest tak niebezpiecznie. Boze jedyny a co by
      sie stalo, gdyby moje dzieci zachorowaly na chorobe popromienna. Przerazona
      Kasia
      • Gość: afla Re: AMOUDARA NA KRECIE I ELEKTROWNIA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:10
        A to jest elektrownia atomowa?. Wyjeżdzam ta 09.08. Może trzeba zrezygnować?
        • gale Re: AMOUDARA NA KRECIE I ELEKTROWNIA?? 29.07.04, 21:24
          Nie :))) To NIE jest elektrownia atomowa. Chociaz Ammoudara jest istotnie
          paskudna...
    • d.su Re: AMOUDARA NA KRECIE I ELEKTROWNIA?? 30.07.04, 16:57
      Jejku, po co tyle paniki!!
      Ta elektrownia to nic strasznego. Mieszkałam tam 4 miesiące i jakos mi nie
      przeszkadzała... Gór nie zasłania, wcale tak bardzo nie dymi... A że jest? w
      każdym turystycznym miejscu znajdziesz jakieś "industrialne" widoki.
      Inna sprawa, że Amoudara to typowa turystyczna miejscowość, czyli masz tam do
      wyboru smażyć się na plaży (brudnej niestety, w porównaniu z południowymi
      plażami) lub spacerować po niebezpiecznej (ze względu na szalonych kierowców)
      głównej drodze, tudzież zaliczyć parę knajpek i sklepów z pamiątkami. Chociaż
      juz parę km dalej, w górach, zupełnie nie czuć tego, że cywilizacja jest tak
      blisko...
      Stanowczo polecam miejscowości na południu Krety, czyściej - i
      zobaczysz "prawdziwą" Kretę, nie tylko tę dla turystów :)
      Pozdrawiam!
      • Gość: mirek Re: AMOUDARA NA KRECIE I ELEKTROWNIA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.04, 21:08
        Nie straszcie ludzi tą elektrownią .!!!Bylem tam kilka razy i wcale jej prawie
        niwidzialem.Jest tam najlepsza plaża piaszczysta.Do muzeum historycznego można
        dojechc autobusem miejskim .Jest duży super market co pozwoli zaoszczędzic
        sporo kasy.Żczę przyjemnego pobytu .
    • Gość: hana Re: AMOUDARA NA KRECIE I ELEKTROWNIA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 17:38
      Ja tez bylam w Amoudarze kilka lat temu, elektrownia była , a jakże,
      na samym koncu miejscowosci i jakos nam specjalnie nie przeszkadzala.
      Inna sprawa ze dzieki temu ze Amoudara polozona jest w bliskosci Heraklionu,
      i ma swietne polaczenia komunikacyjne (miejskim autobusem zwiedza sie Heraklion,
      mozna nim tez dojechac do portu i zrobic sobie mile wycieczki na inne wyspy
      np. Santorini), nie siedzielismy prawie na tej plazy.
      W przypadku wyboru apartamentow i wlasnego wyzywienia - supermarket jest atutem
      tego miejsca. Nie jest to napewno miejscowosc cicha i przepojona greckim klimatem.
      Ale w sumie ma swoje atuty. Zalezy czego kto oczekuje po wakacjach.
      Pozdrawiam i zycze milych wakacji w wybranym miejscu
    • Gość: piotr Re: AMOUDARA NA KRECIE I ELEKTROWNIA?? IP: *.chello.pl 03.08.04, 18:34
      bylem tam i ze jest tam elektrownia malo mnie interesowalo bo jest na samym
      koncy miejscowosci (i nie sluchajcie glupich opowiesci o dymie, sadzy z
      komina !) ala amoudara jest beznadziejna !!! brudna plaza , jadna przelotowa
      ulica z knajpami i tyle !!! zdecydowanie wiecej tam bym nie pojechal i odradzam
      innym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka