ela15 23.07.04, 20:55 Czy ktos tam byl,prosze o informace,pozdrawiam ela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sabina Re: RODOS,Kalithea Mare Palace IP: *.net.autocom.pl 25.07.04, 19:57 Wybieram się do tego hotelu 7 sierpnia ze Scanholiday. Relacja najwcześniej 21.08 :-). Również proszę o wszelkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ela15 Re: RODOS,Kalithea Mare Palace 25.07.04, 21:05 Bede bardzo zobowiazana za udzielone informacje.Ja wybieram sie 18 wrzesnia tez ze Scanholiday.Dziekuje z gory,pozdrawiam i zycze dobrego wypoczynku.ela15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: RODOS,Kalithea Mare Palace IP: *.acn.pl 29.07.04, 12:23 Zapraszam do czytania tego tematu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=14501625 Odpowiedz Link Zgłoś
ela15 Re: RODOS,Kalithea Mare Palace 29.07.04, 12:52 Dzieki serdeczne za informacje i to tak pozytywne.Ktorys raz z rzedu postawilam na Scanholiday i chyba znowu dobrze wybralam.Szkoda tylko ze to biuro ma coraz szczuplejsza oferte zaraz nie bede miala w czym wybierac.Ajak z lotem? Czytalam,ze byly klopoty z AirPolonia a ja wlasnie mam leciec tymi liniami z Poznania.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: RODOS,Kalithea Mare Palace IP: *.acn.pl 29.07.04, 14:06 Ja też w tym roku leciałam Air Polonią i też się martwiłam :) Nie ma co się martwić! - jak dzwoniłam do centrali Scana w Poznaniu to powiedzieli że AP nie wypowiedziała im umowy i nie ma co się denerwować. Co do oferty Scana to się z Tobą zgodzę - katalogi z lat '99 czy 2000 wyglądają jak encyklopedie w porównaniu do '04..Niestety. Jeśli Ci się przyda: Wycieczki na Rodos z cenami - Jeep Safari (wyprawa jeepami po bezdrożach Rodos) - 53 euro Rodos:zwiedzanie & zakupy (Monte Smith, spacer po Starym Mieście, czas wolny) - 26 euro Rodos wzdłuż i wszerz (Lindos, Monolithos, Siana, Embona "Emery", Dolina Motyli) - 36 euro Lazurowa przygoda (Pływanie po zatokach + lunch) - 33 euro Wieczór Grecki - 34 euro Symi ( Panormitis i port w Yalos) - 35 euro Nurkowanie - 50 euro Turcja(Marmaris) - 51 euro + turecka opłata portowa 15 euro Odpowiedz Link Zgłoś
ela15 Re: RODOS,Kalithea Mare Palace 29.07.04, 17:31 Dziekuje raz jeszcze.Mam jeszcze dwa pytania:1.czy lezaki i parasole na plazy sa platne?Czy moze tylko lezaki a pod parasolem bez lezaka mozna swobodnie sie rozlozyc?2.Czy mozna miec jakis wplyw na pietro w hotelu,nie lubie parteru.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: RODOS,Kalithea Mare Palace IP: *.acn.pl 30.07.04, 13:10 Co do leżaków to płacisz za leżak (2,5 euro). Co do piętra to można zgłosić zamianę - w tym roku miałam do wyboru mój pokój z zeszłego roku i nowy pokój na parterze. Jakbyś miała jeszcze jakieś pytania to pisz - lizander7@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Re: RODOS,Kalithea Mare Palace IP: *.net.autocom.pl 03.08.04, 22:21 Byłabym wdzięczna, gdybym mogła się dowiedzieć, czy: 1. w pokojach są ręczniki plażowe? 2. czy lepiej wybrać pokój na piętrze czy na parterze (jeśli będzie możliwość)? z góry dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś