Dodaj do ulubionych

Hotelopia.pl

IP: *.play-internet.pl 24.04.13, 00:17
czy ktoś rezerwowal pobyt w hotelu przez portal hotelopia.pl? czy były jakies problemy? Proszę o opinie na temat hotelopii. na swojej stronie podają, że są częścią TUI Travel, mają 40 lat doświadczenia...
Mam wybrany hotel na Krecie, w dobrej cenie (obniżonej prawie o 50%), ale jest on dostępny w tej cenie tylko na hotelopii. Sprawdzałam na booking- tam wogóle w moim terminie jest niedostępny, na expedia.com - jest tylko Single room, na quickrooms też nie dostępny...
Ja to jest z tymi portalami - pośrednikami - czy faktycznie mają aktualne dane na temat pokoi? czy może się zdarzyć, że po opłaceniu pobytu okaże się, że jednak nie ma wolnego pokoju?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anonymous Re: Hotelopia.pl IP: 212.160.172.* 20.05.13, 11:10
      Też miałem wątpliwości bo nie znałem wcześniej tego pośrednika.
      Skorzystałem jednak z hostelu w Londynie gdzie zarezerwowałem nocleg przez ten portal hotelopia.pl. Oferowany pokój dwuosobowy był w tak dobrej cenie tylko na tym portalu. W pozostałych pozostawały tylko pokoje wielosobowe ( 4,8,10) zarówno w tym hostelu jak i innych lub dużo droższe pokoje dwuosobowe.
      Pokój jak na jedną noc był OK. Różnica ze zdjęciami w ofercie polegała na tym że nie było mebli tzn szafy i szafek, co przy dłuższym pobycie byłoby dokuczliwe.
      W każdym razie pośrednik - działa i nie było problemu z rezerwacją, płatnością i zrealizowaniem pobytu na miejscu w hostelu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka