Dodaj do ulubionych

Hotel Atrium Rethymnon - opnie

18.07.13, 11:42
Witam czy ktoś może był w Hotelu Atrium Rethymnon? jakie są wsze opnie, jakie jest jedzenie i pokoje bo na forach spotkałam dość pozytywne opnie.
jak można wypożyczyć samochód w Rethymnon z miejscowej wypożyczali czy trzeba już załatwiać wypożyczenie samochodu z polski by było ono zarezerwowane?
Co warto zobaczyć w Rethymnon?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwona Re: Hotel Atrium Rethymnon - opnie IP: *.ip.jarsat.pl 19.07.13, 21:51
      Byłam w maju w hotelu Atrium. Hotel położony przy głównej ulicy Rethymnonu. Do samego centrum około 10-15 minut spacerkiem wzdłuż ulicy lub nadmorską promenadą. 100 metrów od hotelu, po przejściu dwóch ulic, plaża bardzo ładna, szeroka prawie piaszczysta (trochę małych kamieni - przeszkadzały w chodzeniu, w leżeniu na ręczniku mniej). Jeśli chodzi o jedzenie to smaczne, codziennie co innego, jednak bardzo dużego wyboru nie było. Może było to związane z małym obłożeniem. W restauracji było zawsze zajętych tylko kilka stolików. Głodnym być nie można. Do kolacji napoje płatne, woda 1 litr niegazowana 2 euro, a gazowana 3 euro. Wino od 9 euro butelka. Mieliśmy kłopoty z klimatyzacją w pokoju i dlatego też miałam okazję spać w trzech pokojach. Dwa były duże, przestronne (łóżko małżeńskie i jeszcze kanapka do siedzenia - pewnie może robić za dostawkę dla dziecka). Jeden trochę ciasny tylko dwa złączone łóżka i jedno krzesło, jakoś tak ponuro i nieciekawie. Jeden z tych fajniejszych pokoi miał balkon, który wychodził na ulicę - okropny hałas od samochodów. Jeszcze ta nie chłodząca klimatyzacja - z zamkniętym balkonem strasznie duszno i gorąco, a po otwarciu mega hałas o każdej porze. Początkowo nas trochę zbywali z tą klimą, ale za drugą interwencją wezwali jakiegoś magika, który niestety sobie nie poradził. Wezwali serwis, ale miał przyjechać następnego dnia. Wtedy dali nam pokój na noc, żebyśmy nie musieli przenosić wszystkich bagaży. Jednak serwis też nie podołał i zaproponowali ten pokój, który mieliśmy na noc. A że nie byliśmy szczęśliwi to dodatkowo pozwolili zostawić ten z nie działającą klimą, że niby kłopot z tymi walizkami. Ale trochę pomarudziłam i wtedy to pani wzięła klucze do różnych pokoi i sama poszła z nami, żebyśmy wybrali sobie jakiś inny pokój. I ten trzeci nas zadowolił: duży, z małżeńskim łożem, kanapką do siedzenia i balkon wychodził na basen (cisza, spokój) i mimo, że działała klima, to można było spać z otwartym balkonem. Kolejnego dnia po powrocie do pokoju postawili nam butelkę wina i koszyk owoców, z przeprosinami. W sumie miło. Wypożyczalni samochodów w okolicy hotelu bardzo dużo i tych międzynarodowych i miejscowych. W maju problemu z samochodem nie było, można było dostać tego samego dnia. Jak teraz nie mam pojęcia.
      • baska0088 Re: Hotel Atrium Rethymnon - opnie 23.07.13, 12:55
        dziękuję za informację

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka