Dodaj do ulubionych

Warszawa ma lepiej

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.08.04, 19:29
Serdecznie polecam wszystkim latać z Triadą tylko z Warszawy. A dlaczego? To
bardzo proste. Już wam piszę. Gdy lecicie z Wawy np. na Halkidiki (oczywiście
bez międzylądowań, co jest bardzo uciążliwe), to jesteście w hotelu ok. 11
rano (Kalithea), jeżeli lecicie z innych miast Polski, to macie
międzylądowanie, a w hotelu jesteście dopiero o 19.oo. Analogicznie rzecz się
ma przy powrocie. Lecąc do Warszawy, nie musicie zrywać się o 5 rano, jak ci
wszyscy z ,,prowincji", tylko spokojnie wyśpicie się,zjecie śniadanko, potem
do 12 opalacie się na plaży, później krótki prysznic i do autokaru. Odlot
macie pi razy drzwi po 15, w Warszawie jesteście ok. godz.18. I w ten sposób
lecąc ze stolicy zyskujecie 1 dzień pobytu, jeden wieczór, na którym możecie
sobie posiedzieć do nocy i jedno śniadanko. Fajnie nie? Podczas gdy ja już o
12 w południe ląduję we Wrocławiu, kochana Warszawa dopiero schodzi z
plaży.Tak było w tym roku w Grecji, w ubiegłym roku w Turcji i tak jest w
każdej ofercie warszawskiego biura ,,Triada" co roku. Aha, jeszcze jedno -
oczywiście wszystko to za taką samą cenę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kretka Re: Warszawa ma lepiej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 20:05
      na lot z Krety do W-wy z Triadą musiałam wstać o 5.00 rano, więc nie ma reguł :)
      • Gość: prowincjusz z Wroc Re: Warszawa ma lepiej IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.08.04, 08:15
        Droga Kretko, owszem są reguły, twój przypadek jest odosobniony. Poczytaj
        sobie tabelę odlotów w katalogu Triady. Może się zdarzyć jakaś zmiana, bo to są
        czartery, ale w 95% jest jak piszę.
        • Gość: Katar Re: Warszawa ma lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:01
          no i tak ma byc !;-)
    • Gość: Cortina Re: Warszawa ma lepiej IP: *.umwo.opole.pl 27.08.04, 08:34
      Rzeczywiscie tak jest , chociaz , nie jestem z Warszzawy a az z Opola i
      korzystniejmi było dla mnie dojechac np. do Wrocławia na lotnisko przed moim
      wylotem na Kretę to bardziej odpowiadał mi wylot ze stolicy a to dlatego ze był
      o 9 rano a nie o 12 (Wrocław). Na miejscu w Heraklionie byłam 2,5 godziny
      pózniej.Na tomiast powrót do Warszawy tez był póżniejszy ( godzina 18).,
      podczas gdy reszta wczasowiczów musiała zrywac sie rankiem i skoro swit ruszac
      w droge.
      My z mezem swiadomie wybralismy opcję z Warszawa , ale o tym wszystkim
      wiedzielismy juz długo przed wylotem.
    • Gość: Yola Re: Warszawa ma lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:15
      Skoro taką AMeryke odkryłeś to nic tylko lataj z Wawy, ja leciałm na Kretę z K-
      c i nie narzekam, nie uśmiecha mi się jechać do Wawy 4 razy w sumie tylko po to
      żeby kilka godzin dłużej na Krecie być.
      • Gość: prowincjusz z Wroc Re: Warszawa ma lepiej IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.08.04, 18:32
        ja nie odkryłem Ameryki, bo już to wiedziałem od kiedy jeżdżę z Triadą, tylko
        coraz bardziej mnie to wkurza. A to,że ty latasz z Katowic i ci to nie
        przeszkadza, to twoja sprawa.Tak mniemam, że troszkę dziwna jesteś.
        • Gość: Yola Re: Warszawa ma lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:05
          Ja dziwna? nie sądzęnapisałm swoeje zdanie i tyle,sprawiedliwości nie ma ni nie
          będzie, każdy ma wolny wybór i może latać skąd chce.
          • Gość: olek wieruszów Re: Warszawa ma lepiej IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.08.04, 20:48
            klient może, ale biuro powinno traktować wszystkich klientów tak samo.
            • marta76 Re: Warszawa ma lepiej 30.08.04, 08:57
              dziwne to wszystko co piszecie bo ja mam zupełnie odwrotna sytuację.
              Na Rodos leciałam z Wawy o 6.40 był samolot.Międzylądowanie w Krakowie.Więc
              wszyscy bylismy razem na miejscu.Wracaliśmy tez razem na lotnisko choć samoloty
              byly juz odzielne.
              Cena za wycieczkę ,która zapałaciłam w Warszaiwe była o ponad 1/3 drozsza w
              Waiwe niz pozostałej częsci Polski.
            • Gość: Yola Re: Warszawa ma lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:12
              Trudno każdemu dogodzić, poza tym jak ktos nie ma czego to się pierdół czepia.
              • Gość: prowincjusz z Wroc Re: Warszawa ma lepiej IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:01
                Wyglądasz mi na klientkę, którą każdy może robić w konia.Nic dodać nic ująć.
                Przykro mi.
                • gale OT 31.08.04, 20:48
                  A ja mam prosbe do Uczestnikow tego milego watku o ograniczenie niepochlebnych
                  ocen osob, z ktorych opinia sie nie zgadzamy.
                  • Gość: prowincjusz z Wroc Re: OT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:48
                    Przepraszam, ale mam prawo pisać to co myślę,nawet, jeśli to się komuś nie
                    podoba. Przecież nikogo tutaj nie wyzywam ani nie obrażam.
                    • gale Re: OT 01.09.04, 21:55
                      Oczywiscie - tak. Pozwolilem sobie wtracic sie hm prewencyjnie.

Serdecznie,
    • marta76 Re: Warszawa ma lepiej 31.08.04, 22:06
      w pełni popieram Gale.
      To co dzieje sie na tym forum jak i zresztą na innych czasami woła o pomstę do
      nieba.Ludzie obrażają innych uważając,że tylko ich opinia jest słuszna.
      Napisałam co myślę nie po to ,żeby się tutaj spierac kto ma lepiej tylko po
      to ,żeby wykazać,że nie tak do końca tylko Warszawka ma lepiej.Mimo tego,że
      zapłaciliśmy prawie 2 razy więcej za wycieczkę uważam ,że była wspaniała.Nie
      zalezalo mi na Triadzie tylko na tym,żeby zapewniono nam warunki do spania i
      przelot.Resztę załatwiliśmy sami.W sierpniu byliśmy nad morzem w Polsce i
      wydaliśmy tez sporo kasy.Co dopiero za 1650 zl za tydzien mozna się spodziewać
      w Grecji?.Nic oprócz tego co dostaliśmy i na nic więcej nie liczyliśmy.
      • Gość: prowincjusz z Wroc Re: Warszawa ma lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:44
        Czytaj dokładnie o czym piszę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka