dar.pruszkowa 07.09.04, 08:27 Czy ma ktoś jakieś wskazówki, jak się dostać i gdzie zamieszkać na Krecie w październiku? Oczywiście samolotem i niedrogo, więc raczej z biurem podróży. Znacie takie oferty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basta Re: Kreta jesienią IP: *.sgib.com 07.09.04, 09:27 sprawdz Rainbow tour maja teraz promocje 12 dni Studia Egli - 1224 ze wszystkimi oplatami. Ja wykupilam juz na 15 pazdziernika, a jak to Ci nie pasuje to wykup czarter do ATen i stamtad promem, z noclegami na pewno o tej porze nie ma juz problemow takze mozesz jechac w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Kreta jesienią IP: 217.153.94.* 07.09.04, 10:42 Wskazówek nie mam, ale też będę sama w październiku na Krecie. Gdzie konkretnie jedziesz? Jadzia Odpowiedz Link Zgłoś
dar.pruszkowa Re: Kreta jesienią 07.09.04, 19:12 Nie wiem, gdzie będę. Wydaje mi się, że najlepiej o tej porze byłoby zamieszkać na południu wschodniega końca wyspy, jest tam Hierapietra czy coś takiego, ale traktowałbym to tylko jako bazę wypadową na głęboką prowincję. Ale jeszcze nie wiem, czy pojadę jesienią. Najchętniej schowałbym się tam na święta, a wtedy chyba nie ma żadnych ofert biur. Z kolei samemu to organizować wychodzi o ile wiem znacznie drożej. Dlatego pytam o jesień. Odpowiedz Link Zgłoś