Dodaj do ulubionych

Imperial Car Rental

11.06.16, 16:38
Witam! Trzy dni temu zarezerwowałem w tej firmie auto na kilka dni. Do chwili obecnej nie otrzymałem żadnego potwierdzenia, czy zamówienie zostało przyjęte. Wylatuję na Kretę w przyszłym tygodniu no i mam dylemat, no bo nikt nie odpowiada na podany na stronie telefon jak również nie mogę wysłać zapytania, bo z kolei podany tam unikalny kod po prostu nie wchodzi. Może ktoś miał podobne doświadczenia, a może jest osoba, która miała do czynienia z tą firmą? Trochę się obawiam zamówić auto w innej wypożyczalni, no bo co będzie jak podstawią mi dwa równocześnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kadetbg Re: Imperial Car Rental IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.16, 22:52
      jak się sprawa zakończyła? Proszę o informację, gdyż sam się przymierzam do rezerwacji auta w Imperial Car Rental na Peloponezie
      • gratis1 Re: Imperial Car Rental 26.10.16, 18:31
        Do dnia wyjazdu, więcej, do chwili obecnej nikt się nie odezwał. Auto wypożyczyłem na miejscu, bez żadnych problemów, za mniejsze pieniądze niż chciał ten cały Imperial. Fakt, że byłem poza tzw. "wysokim sezonem" i w miejscowości nie obleganej tak przez turystów, jak inne kurorty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka