Dodaj do ulubionych

Imperial Belvedere 4* Kreta

10.12.16, 16:47
witam,
Był ktoś z Państawa w tym hotelu.Właśnie go zarezerwowałam.Wylot Warszawa 28.05.A i proszę napisać kto był w terminie pod koniec maja.Jakiej pogody można się spodziewać na krecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: pozamiatane Musztarda po obiedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.16, 18:34

Czy warto pytać o opinie o hotelu już po zarezerwowaniu?
    • kamilaszu2 Re: Imperial Belvedere 4* Kreta 10.12.16, 18:58
      tak.Bo może są tu na forum tak miłe osoby ,które podzielą się swoja opinią
      • Gość: niekumata Odrobina darmowej edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.16, 11:54

www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g503710-d292312-Reviews-Imperial_Belvedere-Hersonissos_Crete.html
        A w wolnej chwili zapoznaj się z definicją spacji.
        Proszę, nie dziękuj:)
    • skiba.1 Re: Imperial Belvedere 4* Kreta 11.12.16, 20:16
      Byłem w tym terminie w Star Beach Village (to rzut kamieniem), temperatura idealna (dla mnie) - ok. 28-30 stopni, lekka bryza, wilgotność w normie, warunki odpowiednie do wycieczek, ale... woda w morzu zimna, wytrzymywałem max. 20 minut, mój syn - 30 minut. Byłem też w pierwszej połowie września i to lepszy termin, oczywiście moim zdaniem. Pzdr!
    • Gość: Blanka Re: Imperial Belvedere 4* Kreta IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.16, 22:05
      Witaj . Ja wybieram w Grecji zawsze terminy z początkiem maja i pogoda jeszcze nigdy mnie nie zawiodła .Temperatura powietrza ok 25-28 stopni. I teraz też wybieram się na początku maja na Kretę do Imperial Belvedere . Po powrocie dam znać jakie warunki w hotelu i ogólnie.
    • kamilaszu2 Re: Imperial Belvedere 4* Kreta 12.12.16, 08:52
      super dziękuję.Jadę z dwójką dzieci jedno 1,5 roczne drugie 12 lat.Dawno Pani rezerwowała?Ja stawiałam na Turcję a do Grecji podchodzę jakoś sceptycznie.Mam nadzieję że będzie ok.
      • Gość: Blanka Re: Imperial Belvedere 4* Kreta IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.16, 20:55
        Rezerwowaliśmy tydzień temu :)
    • moniawi1 Re: Imperial Belvedere 4* Kreta 12.12.16, 19:47
      Witam,bylismy w tym roku rodzina 2+2,ostatnie dwa tyg.sierpnia.Dwa dni pochmurne,wtedy wypozyczlismy autko i zwiedzanie Krety.Akurat bylismy w hotelu obok czyli Royal Belvedere,ale z atrakcji mozna korzystac z obydwu hoteli.Kinder disci i animacje jedne dla wszystkich.Wedlug mnie suoer wybor,jedzenie przepyszne,baseny fajne szkoda tylko ze slona w nich woda ale o tym wiedzielismy.Jakies jeszce pytanka [prosze smialo pisac.
      • Gość: Blanka Re: Imperial Belvedere 4* Kreta IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.16, 20:58
        A proszę napisać jak jest z komunikacją miejską z pod hotelu ? I jaki koszt jeśli się Pani orientuje ?
        • moniawi1 Re: Imperial Belvedere 4* Kreta 12.12.16, 21:16
          Z ta komunikacja jest super,ale nie korzystałam,przystanek jest pod samym hotelem(oczywiście na dole) ale z tego co widzieliśmy autobusy podjeżdżały co chwilkę. Cen biletów tez nie znam.
        • skiba.1 Re: Imperial Belvedere 4* Kreta 13.12.16, 09:53
          Proszę sobie przestudiować tę stronę:
          www.ktelherlas.gr/en/routes-9
    • kamilaszu2 Re: Imperial Belvedere 4* Kreta 12.12.16, 20:34
      a co mozna w okolicy zobaczyć?gdzie pojechać,co zwiedzic na własą rękę i oczywiście gdzie najtaniej wypożyczyć auto?
      • moniawi1 Re: Imperial Belvedere 4* Kreta 12.12.16, 21:01
        W tym okresie wakacyjnym autka sa mniej wiecej w tej samej cenie(nie pytaj ile nie pamietam),ja zszedlem z hotelu i po lewej strnie za supermarketem jest wypozyczalnia na takiej gorce,bralem tam auto dwa razy i bylo ok.Co zobaczycz blisko....hmm,nie nastawialismy sie na zwiedzenie blisko hotelowe,bylismy w Mali takie male miasteczko typowo imprezowe.Natomiast polecam bardzo ale to bardzo plaze o nazwie elafonisi,tylko ze to daleko.Sprawdz na google maps,my pojechalismy tam z noclegiem w Kissamos warto bylo.Polecam tez wioske Kritsa,bardzo stara wioska z "polskim sklepem"prowadzonym przez przesympatyczna p.Ewe.Wioska super sczegolnie jej stara czesc,naprawde stara,warto,pollecam.Na krecie jest mnostwo rzeczy do zobaczenia wartych polecenia,ja ci napisalem tam gdzie stanela moja noga i polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka