Dodaj do ulubionych

Itaka-promocja

IP: *.de 04.01.05, 11:21
Itaka ma obecnie duże znizki za wcześniejszą rezerwację.Jak sądzicie-czy
można im zaufać?
Czy może zgarną kasę i zbankrutują??
Może coś slyszeliście??
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • magdary Re: Itaka-promocja 04.01.05, 11:26
      ja się zastanawiam bo w katalogu jest napisane 1200 zł zniżki od pary a na to
      sie składa

max 2 x 450 zł = 900 zł
      + 1 wycieczka gratis ( w wypadku Krety 2x30 EURO = 60 EUR to sie nijak ma do
      300 brakujących złotych)

ale moze cos jeszcze przeoczyłam?

a tak wogole to nawet te 450 jest niezłą zniżką w niektoych wypadkach.
      • mika_forum Re: Itaka-promocja 04.01.05, 13:05
        Wszyscy maja znizki za wczesniejsza rezerwacje!!!
        A Itaka ma fajne hotele ale wysoooookie ceny w tym sezonie (podejrzewal, ze
        skalkulowane na podstawie cen euro sprzed kwartalu), co sprawia ze jest chyba
        drozsza od TUI.
        • Gość: Turysta Re: Itaka-promocja IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 13:13
          Ceny katalogowe sa wysokie bo z czegos trzeba dac ta znizke.Przypuszczam,ze za
          cene z katalogu nikt nie kupi.Najpierw first minute,pozniej znizki
          walentynkowe,wielkanocne,pierwszomajowe az do last minute.Moim zdaniem trzeba
          porownac te ceny po znizkach z innymi turoperatorami doliczyc wszystkie "koszty
          ukryte" i wtedy sie decydowac.Mozna cene obnizyc nawet o 1000pln od osoby jesli
          sie ja wczesniej o zblizona kwote podniesie.
      • Gość: ala666 Re: wyjaśniam - Itaka-promocja IP: *.smart.polish / *.polish-airports.com 04.01.05, 14:57
        zniżka ważna do 23.01.2005 (pożniej są niższe) wynosi 450 zł + gratis wycieczka
        do 150 zł od osoby to razem daje 600 zł - za dwie osoby wychodzi 1200 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka