Gość: ron5 IP: *.de 04.01.05, 11:21 Itaka ma obecnie duże znizki za wcześniejszą rezerwację.Jak sądzicie-czy można im zaufać? Czy może zgarną kasę i zbankrutują?? Może coś slyszeliście?? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdary Re: Itaka-promocja 04.01.05, 11:26 ja się zastanawiam bo w katalogu jest napisane 1200 zł zniżki od pary a na to sie składa max 2 x 450 zł = 900 zł + 1 wycieczka gratis ( w wypadku Krety 2x30 EURO = 60 EUR to sie nijak ma do 300 brakujących złotych) ale moze cos jeszcze przeoczyłam? a tak wogole to nawet te 450 jest niezłą zniżką w niektoych wypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_forum Re: Itaka-promocja 04.01.05, 13:05 Wszyscy maja znizki za wczesniejsza rezerwacje!!! A Itaka ma fajne hotele ale wysoooookie ceny w tym sezonie (podejrzewal, ze skalkulowane na podstawie cen euro sprzed kwartalu), co sprawia ze jest chyba drozsza od TUI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Itaka-promocja IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 13:13 Ceny katalogowe sa wysokie bo z czegos trzeba dac ta znizke.Przypuszczam,ze za cene z katalogu nikt nie kupi.Najpierw first minute,pozniej znizki walentynkowe,wielkanocne,pierwszomajowe az do last minute.Moim zdaniem trzeba porownac te ceny po znizkach z innymi turoperatorami doliczyc wszystkie "koszty ukryte" i wtedy sie decydowac.Mozna cene obnizyc nawet o 1000pln od osoby jesli sie ja wczesniej o zblizona kwote podniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala666 Re: wyjaśniam - Itaka-promocja IP: *.smart.polish / *.polish-airports.com 04.01.05, 14:57 zniżka ważna do 23.01.2005 (pożniej są niższe) wynosi 450 zł + gratis wycieczka do 150 zł od osoby to razem daje 600 zł - za dwie osoby wychodzi 1200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś