Dodaj do ulubionych

Odyssia Beach-Rethymnon-Kreta

12.01.05, 22:55
Ktoś był? Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • fufka Re: Odyssia Beach-Rethymnon-Kreta 15.02.05, 23:03
      przyłączam się do prośby o info
      • neronka Re: Odyssia Beach-Rethymnon-Kreta 20.06.05, 14:10
        cytat:

Autor: ~WWWSSS 20-06-2005 13:48

Byłem z Itaką w Hotelu Odyssia Beach od 1 do 15 2005 - wg mnie znakomity wybór.
        Z pewnością jeden z lepszych (jeśli nie najlepszy) hoteli oferowanych przez
        Itakę w tym rejonie Krety. Położony przy samej plaży wśród zieleni w
        miejscowości Missiria 4 km od Rethymnonu. Do Rethymnonu można dojść w niecałą
        godzinę w dużej mierze wygodnym deptakiem wzdłuż morza. Znakomite jedzenie -
        śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Obsługa
        dostosowuje się elastycznie do potrzeb gości. Można spokojnie wybierać się na
        wycieczki i zjeść śniadanie nawet o 4 rano a obiadokolację o 23, jeżeli są takie
        potrzeby. Pokoje klimatyzowane z jednym programem TV (więcej programów dodatkowo
        płatne). Lodówka również za dodatkową opłatą. Trochę lepsze są pokoje od strony
        morza, ale w Hotelu mogą za nie żądać dodatkowej opłaty. Leżaki przy basenie na
        trawce bezpłatne, na plaży pod parasolem (20 metrów dalej) płatne. Nie ma dużego
        ruchu samochodów a lejnocześnie stosunkowo blisko jest do wielu atrakcyjnych
        miejscowości. Obsługa bardzo miła. Można się z nią dogadać swobodnie po
        angielsku lub niemiecku. Polecam dla osób lubiących spokój i zwiedzanie.
        • grecja-hotele Re: Odyssia Beach-Rethymnon-Kreta 23.06.05, 21:51
          Potwierdzam,że hotel jast naprawdę fajny.Właśnie wczoraj wróciłam z Krety i
          jestem zadowolona z wyboru.Czysto, ładna zieleń, pieją koguty, jest spokojnie
          tylko dużo dzieciaków.A na rozrywki piechotką do pobliskiwego Rethymno lub
          Adelianos Campos. Plaża dobra, trochę kamyków,w pobliżu sklepiki iwszystko co
          trzeba.Jedzonko naprawdę smaczne i do oporu.Warto jak najbardziej się tam wybrać.
          • grecja-hotele Re: Odyssia Beach-Rethymnon-Kreta 14.07.05, 11:14
            Autor: ~Tomek 14-07-2005 09:18 wyślij odpowiedź

Witam,

BYłem w tym Hotelu z rodzinką i wielu aspektach sie zgadzam z wwwsss jedynie
            polemizuje co do jedzenia w hotelu, moim zdaniem było beznadziejne i monotonne
            ale o gustach sie nie dyskutuje , poza tym 300 m od hotelu jest super cukiernia
            i miejsce gdzie mozna kupic bombowy Gyros i kurczaki za naprawde newielkie
            pieniadze, o tawernach nie wspominajac
            Obługa była miła ale w naszym przypadku zdarzały sie " wpadki" typu czekanie 15
            minut na drinka albo rachunek z innego stolika. Poza tym wszystko było super.
            Zgadzam sie ze to chyba najlepszy hotel w oferc ie Itaki na Krecie, Szczególnie
            dzieki roslinnosci w Hotelu , która tworzy super klimat.
            Na Plazy jest miejsce do siatkówki plażowej ( mam nadzieje ze naprawili
            spryskiwacz! ) i mozna toczyc zawziete pojedynki :)
            Do Rethymno mozna iść ok 25 minut ( samemu ) i 1h ( z dzieckeim) , mozna tez
            podjechac autobusem ( ok 10 min) do centrum i uderzyc na starówke. Uwaga
            autobusy maja klime właczona na maxa, wiec uwaga na gardło.

w razie pytań słuze pomocą

pozdrawiam

• aniolki_pasterza Re: Odyssia Beach-Rethymnon-Kreta 08.02.06, 10:04
        ja też byłam w dniach 17-31.08 i uważam ze hotel jest bardzo dobry. W zacisznym
        miejscu a jednoczesnie blisko Rethymno,bardzo sympatyczna obsluga POLECAM
    • ahoy2 Re: Odyssia Beach-Rethymnon-Kreta 31.07.05, 22:16
      Zgadzam się ogólnie: jedzenie dobre, miejsce w porzo, dość czysto. Internet
      drogi. A pokoje last minute i sąsiednie nad garażami. Hałas b. duży. Samochody
      w wąskich uliczkach przy ciągłym wjeżdżaniu i wyjeżdzaniu b. hałasują. Nie ma
      zwyczaju wyłączania silnika na postoju. Ja tego nie lubię. Byłam w czerwcu.
      • daria.1 Re: Odyssia Beach-Rethymnon-Kreta 01.08.05, 13:45
        Czy pokoje są duże? Czy jest lodówka, klima? I napiszcie mi proszę czy dają łóżeczka dla małych dzieci?
        Pokoju nad garażem zdecydowanie bym nie chciała, będę z malym dzieckiem. cały czas zastanawiam się na jaki hotel się zdecydować. Itaka ma go teraz w promocji Oczko.
    • grecja-hotele Re: Odyssia Beach-Rethymnon-Kreta 27.01.07, 13:35
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka