Gość: Jola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:10 Czy prawdą jest, że plaże na RODOS wyrózniają sie silnym wiatrem ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuza Re: RODOS i wiatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:30 Owszem, ale głównie te po zachodniej stronie wyspy. Wybrzeże wschodnie jest zdecydowanie spokojniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: RODOS i wiatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:36 Ja byłam w lipcu po wschodniej stronie wyspy - wręcz bezwietrznie, po zachodniej był wiaterek, ale nie silny, przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: RODOS i wiatr 01.03.05, 11:16 Jest wiatr, ale jest on zbawieniem. Przez ten wiatr nie czuć, że tak grzeje słońce. Nigdy więcej nie byłam tak bardzo opalona (czarna jak mulatka) jak na Rodos. Odpowiedz Link Zgłoś
ccleo Re: RODOS i wiatr 15.03.05, 22:02 owszem WYRONIAJA SIE! bylismy tam w pdorozy poslubnej- wtedyz z VINGiem, ktorego jzu chyba nie ma na rynku. nikt nam nie powiedzial, że Rodos to raj dla windsurfingowcow!! szcerze móiac, na polowie zdjec stamtad mam rozwiany włos hehe;) na plazy baardzo akmienistej bylismy chyba ze 2 razy, ale nie byla to wielka przyjemnosc, bo naprawde mocno wieje. za to an Rodos jest bardzo ciekawie i warto tam pojechac, tylko jakos to plażowanie i męczący wiatr nie bardzo.. za to w Lindos- nie uświadczysz wiatru, choc to an tej samej wyspie- tam z kolei stał ciężki upał :) cleo Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: RODOS i wiatr 16.03.05, 09:51 Tak, Rodos to wyspa słońca, ale i wiatru :) Wietrzna jest jednak strona zachodnia. Ja zawsze jeżdżę na stronę wschodnią (Kalithea) i wiatr jest tam słaby. W miesiącach takich jak lipiec i sierpień ten wiatr to zbawienie :) A co do Lindos, to leży ono właśnie po stronie wschodniej wyspy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: RODOS i wiatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:30 Wieje i to mocno, najpardziej na pł Prasonissis..ale i tak jest suuuuuper Odpowiedz Link Zgłoś