Dodaj do ulubionych

Maravel Land w Rethymnonie

21.03.05, 16:26
Co o nim wiecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: blue_smoky Re: Maravel Land w Rethymnonie IP: *.chello.pl 21.03.05, 23:28
      Hotel mieści się nie w Rethymnonie, a w rzeczywistości w niewielkiej
      miejscowości Adelianos Kampos. Do Rethymnonu jest stamtąd parę kilometrów.
      Mieszkałam w siostrzanym hotelu Maravel Sky należącym do tego samego
      właściciela. Maravel Sky w stosunku do Maravel Land wydawał się mi się lepszy
      tak na pierwszy rzut oka. Pawilony/bungalowy wyglądały na bardziej
      wyeksploatowane w tym ostatnim, były rozmieszczone na bardzo małej przestrzeni,
      pośrodku malutki basen. Przez kilka dni stołowałam się w Maravel Landzie zanim
      uruchomiono restaurację w Maravel Sky i muszę stwierdzić, że sala restauracyjna
      nie została przewidziana na dużą liczbę osób, bufet szwedzki był skromniutki,
      porcje w Landzie były dużo mniejsze od tych w Maravel Sky. Gdybym nie miała
      skali porównawczej, to nie byłoby problemu, ale ponieważ porównanie miałam -
      Maravel Sky wypadł mimo wszystko lepiej, chociaż wiele osób tak go krytykowało
      za gastronomię. Ciekawe, jakie byłyby ich reakcje, gdyby skorzystali z usług
      Maravel Landu? W ubiegłym roku hotel Maravel Land miał kategorię 3*, w tym roku
      już 3,5*. Być może polepszyła się jakość usług:-)? Co jeszcze zwróciło moją
      uwagę to to, że zasadniczą klientelę Maravel Landu stanowili głównie Rosjanie i
      Czesi, podczas gdy w Maravel Sky dominował język niemiecki,ale tym chyba nie
      należałoby się sugerować.
      • ferby26 Re: Maravel Land w Rethymnonie 22.03.05, 08:31
        Dziękuję Ci za informację, będe na to zwracał uwage:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka