Dodaj do ulubionych

Gdzie do Grecji--szalone miejsce !!????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:10
Cześć, w wakacje chcę polecieć z mężem do Grecji. Lubimy ruchliwe, rozrywkowe
miejsca. Nie szukamy oazy spokoju.. tylko pięknych plaż, mnóstwa kafejek, i
fajnych sklepów z ciuchami ;)) Planujemy dzidzię, więc to prawdopodobnie
nasze ostatnie szalone wakacje. W zeszłym roku byliśmy w Turcji w Alanii i
bardzo nam sie podobało.
Poradźcie jakie miejsce wybrać, a którego zdecydownie unikać.
Acha i żeby nie było za drogo..
Obserwuj wątek
    • Gość: Lee Re: Gdzie do Grecji--szalone miejsce !!???? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 30.03.05, 19:58
      Hersonissos na Krecie. Tam napewno sie wyszlajecie.
      Jezeli macie jakies pytani co do tego miejsca to chetnie odpowiem
      • Gość: maxi Re: Gdzie do Grecji--szalone miejsce !!???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:10
        Napisz coś wiecej. Jak tam jest, jakie atrakcje. Jakiego hotelu szukac: w
        centrum czy dalej- na obrzezach miasta. Czy brać wyjazd z wyzywieniem czy
        lepiej bez. Jakie biuro wybrać. Jeszcze nie podjeliśmy żadnych kroków.
        • Gość: Lee Re: Gdzie do Grecji--szalone miejsce !!???? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 30.03.05, 20:43
          a wiec..
          atrakcji jest mnostwo..jesli chodzi o te zwiazane z rozrywka..w dzien imprezy w
          parku wodnym, wstep za darmo, bardzo duzo mlodych, muzyczka, palemki, baseny,
          sporty wodne itd. swietne miejsce i atmosfera. nie spotkalam sie z czyms takim
          niegdzie indziej.
          wieczorem- oczywiscie zabawa na bar street. mnostwo barow i klubow, wszedzie
          wstep darmowy, kazdy znajdzie cos dla siebie. hotel polecam bardziej na
          obrzezach, napewno nie w okolicach owej bar street. co do wyzywienia to
          naprawde zalezy. codzienne stolowanie sie na miescie troche kosztuje ale z
          drugiej strony nie w kazdym hotelu jedzenie jest smaczne. najlepiej poczytac
          opinie innych tutaj na forum o hotelach. co do biura to prawie kazde ma
          hersonissos w swojej ofercie
          tak mi sie tam podoba ze w tym roku jade na pare m-cy wiec w razie czego to sie
          zobaczymy:]
          • Gość: maxi Re: Gdzie do Grecji--szalone miejsce !!???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:42
            Oki, widzę, że mamy pdobne upodobania. My dwa razy pod rząd zliczyliśmy
            Hiszpanię najpierw Platja daro (suuuper szaleństwo!!) a potem za drugim razem
            trafiliśmy do jakigoś innego miasta gdzie o 22 było już cicho na ulicach,
            dominowały tam rodziny z dziećmi a plaże miały szerokosć 3 metrów i zaraz
            ruchliwa ulica. Potem dwa razy bylismy w Turcji w Alanii-cały dzień na
            słoneczku a wieczorem kawiarnie, dyskoteki, spacery po porcie, super tanie
            zakupy w fajnych butikach, mnóstwo młodych ludzi i ogółem świetny klimat. Tak
            nam się podobało, że dwa lata pod rząd jeździliśmy tam. Nie chciałbym juz nigdy
            trafić do takiego "uśpionego" miasta jak w Hiszpanii.
            • Gość: Macin S Re: Gdzie do Grecji--szalone miejsce !!???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:57
              Podbijam temat. Szukam czegoś w tym stylu. Nigdy nie byłem w Grecji. Proszę o
              wiecej opinii.
              • Gość: Lee Re: Gdzie do Grecji--szalone miejsce !!???? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 31.03.05, 11:20
                ja uwielbiam hiszpanie. bylam 2 razy na costa brava i zeby ta kreta mi sie tak
                przez przypadek nie wkrecila to bym pewnie dalej jezdzila w te rejony. za jakis
                czas napewno wroce. no a poki co tylko hersonissos.
    • Gość: Zbyszek Re: Gdzie do Grecji--szalone miejsce !!???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:27
      To tylko jachtem, każdy dzień w innym porcie, inne tawerny, kafejki,dyskoteki.
      Kąpiele na pełnym morzu, w uroczych zatoczkach i gdzie tylko dusza zapragnie i
      na koniec przeogromne pragnienienie powtórki w następnym roku. Powodzenia.
      • Gość: maxi Re: Gdzie do Grecji--szalone miejsce !!???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:41
        W mom wypadku jacht odpada - choroba morska :((
        Doradźcie jakiś fajny hotel w tej miejscowości.
        • Gość: karolina Platanias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:56
          jeżeli chodzi o kluby i te sprawy to polecam Palatanias niedaleko Chania.
          Ogólnie całe zachodnie wybrzeże jest super od Chania az do Kolimbarów. jestem
          tam co rok wiec wiem i uwielbiam tam byc:) pozdrawiam:)
          • Gość: Lee Re: Platanias IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 31.03.05, 17:40
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21755
            tutaj sa opinie o hotelach. moze cos wybierzesz
            zachodnie wybrzeze? owszem ladne ale jesli chodzi o rozrywki to slabo tam z tym
            • Gość: do Lee Re: Platanias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:51
              słabo? oj, a gdzie tobie przyszlo spedzac wakacje?? ja uwazam ze rorywki sa
              super... Ale powiedz jakie miejsce masz na mysli..??;) pozdr.
              • Gość: Lee Re: Platanias IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 31.03.05, 18:00
                bys wiedziala jakbys czytala ze zrozumieniem. co roku jestes na krecie a nie
                znasz hersonissos, malii i heraklionu?
                jezeli ktos jedzie na krete w celach rozrywkowych zatrzymuje sie wlasnie w tym
                rejonie.
                • Gość: zorica Re: Platanias IP: *.chello.pl 31.03.05, 20:05
                  Ja bym polecała Mykonos-
                  kosmopolityczny klimat mimo tego, ze wyspa jest właściwie wizerunkiem
                  Cyklad...Obecnie Mikonos jest jedną z częściej odwiedzanych wysp.
                  "Mykonos jest ciągle jednym z najpiękniejszych miast na wyspie, a wśród jej
                  nieskazitelnie białych domów można znaleźć setki kościołów i kapliczek. Wyspa
                  oferuje wspaniałe, choć zatłoczone plaże, malownicze wiatraki
                  i ciekawe, pofalowane tereny wewnątrz." (przewodnik)
                  Mnóstow świetnych sklepików, kafejek, do późnego wieczora można zabawić...
                  Jak najdzie was na jakies zwiedzactwo- niedaleko jest wyspa Delos, a na niej
                  wspanieł riuny starożytngo miasto, w samym Mikonos znajduje się Muzeum
                  Marynistyczne, Folklorytyczne wiec nie bedziecie sie nudzic...

Pozdraiwam
                • Gość: karola do Lee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 20:45
                  Jestem co roku, przez 3 miesiace ale w rejonie wlasnie zachodniego wybrzeza, w
                  Iraklio i Hersonissos bardzo rzadko. I uwazam, ze tam gdzie jestem nie brakuje
                  rozrywki;)
                  • Gość: Lee Re: do Lee IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 01.04.05, 09:05
                    to juz rzecz gustu
        • Gość: Zbyszek Re: Gdzie do Grecji--szalone miejsce !!???? IP: *.aster.pl 01.04.05, 14:20
          Współczuję a na hotelach nieznam się niestety.
          Pozdrowienia.
          • Gość: Lee Re: Gdzie do Grecji--szalone miejsce !!???? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 01.04.05, 15:07
            a czego wspolczujesz?
            • Gość: Zbyszek Re: Gdzie do Grecji--szalone miejsce !!???? IP: *.aster.pl 01.04.05, 16:25
              Choroba morska to akurat nie jest najmilsze z przeżyć jakich doświadcza się w
              życiu. Pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka