Dodaj do ulubionych

Przewodnik-KORFU

IP: 62.233.204.* 24.06.05, 10:05
Czy można kupic w Polsce przewodnik o Korfu? Widziałam tylko WYSPY GRECKIE i
o samym Korfu jest niewiele...
Obserwuj wątek
    • helmuts Re: Przewodnik-KORFU 24.06.05, 11:30
      w Polsce raczej nie.
      ale na miejscu mznu kupic fajny przdewodnik po Korfu, oczywiscie po polsku.
      W zeszlym roku kosztowal chyba 5 euro .
      • Gość: Aga Re: Przewodnik-KORFU IP: 62.233.204.* 24.06.05, 11:37
        Dziękuję bardzo
        • helmuts Re: Przewodnik-KORFU 24.06.05, 11:45
          nie ma za co.
          A wydanie naprawde ladne, na kredowym papierze .
          Ja to kupilem po zwiedzeniu palacyki Sissi, ale podejrzeam, ze w sklepach z
          pamiatkami w Korfu, ktorych jest mnostwo tez beda .
          • Gość: Rezydent z Korfu Re: Przewodnik-KORFU IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 24.06.05, 17:36
            Tym razem zgadzam sie z Helmutsiem.Kupisz na Korfu w jezyku polskim od 3 deo 5
            eur.Pozdrawiam
            Ps Helmuts.Wrocilem tydzien temu z Korfu i dowiedzialem sie ze twoj ulubiony
            pilot Michal juz nie pracuje dla Atles Tours.
            • Gość: Zbyszek Re: Przewodnik-KORFU IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.05, 17:05
              Wcale tak łatwo go kupic nie jest. Nie było go w Kassiopi, Rodzie, Acharawi -
              także w pałacu Sissi (był tylko o Achilejonie). Widziałem go dopiero na
              Wlachernie. Kosztował 5 euro. Szczególowsze od tego angielskie, niemieckie itd.
              są po ok. 7 euro. Ale to było przed sezonem - wróciłem kilka dni temu.
              pozdrawiam
              Zbyszek
            • helmuts Re: Przewodnik-KORFU 27.06.05, 09:27
              Gość portalu: Rezydent z Korfu napisał(a):

> Tym razem zgadzam sie z Helmutsiem.Kupisz na Korfu w jezyku polskim od 3 deo
              5
              > eur.Pozdrawiam
              > Ps Helmuts.Wrocilem tydzien temu z Korfu i dowiedzialem sie ze twoj ulubiony
              > pilot Michal juz nie pracuje dla Atles Tours.

wreszcie
              Mam nadzieje ze w jego miejsce trafi ktos taki jak zeszloroczna rezydentka
              Agnieszka Z OT.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka