Gość: Aga IP: 62.233.204.* 24.06.05, 10:05 Czy można kupic w Polsce przewodnik o Korfu? Widziałam tylko WYSPY GRECKIE i o samym Korfu jest niewiele... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helmuts Re: Przewodnik-KORFU 24.06.05, 11:30 w Polsce raczej nie. ale na miejscu mznu kupic fajny przdewodnik po Korfu, oczywiscie po polsku. W zeszlym roku kosztowal chyba 5 euro . Odpowiedz Link Zgłoś
helmuts Re: Przewodnik-KORFU 24.06.05, 11:45 nie ma za co. A wydanie naprawde ladne, na kredowym papierze . Ja to kupilem po zwiedzeniu palacyki Sissi, ale podejrzeam, ze w sklepach z pamiatkami w Korfu, ktorych jest mnostwo tez beda . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezydent z Korfu Re: Przewodnik-KORFU IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 24.06.05, 17:36 Tym razem zgadzam sie z Helmutsiem.Kupisz na Korfu w jezyku polskim od 3 deo 5 eur.Pozdrawiam Ps Helmuts.Wrocilem tydzien temu z Korfu i dowiedzialem sie ze twoj ulubiony pilot Michal juz nie pracuje dla Atles Tours. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Przewodnik-KORFU IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.05, 17:05 Wcale tak łatwo go kupic nie jest. Nie było go w Kassiopi, Rodzie, Acharawi - także w pałacu Sissi (był tylko o Achilejonie). Widziałem go dopiero na Wlachernie. Kosztował 5 euro. Szczególowsze od tego angielskie, niemieckie itd. są po ok. 7 euro. Ale to było przed sezonem - wróciłem kilka dni temu. pozdrawiam Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
helmuts Re: Przewodnik-KORFU 27.06.05, 09:27 Gość portalu: Rezydent z Korfu napisał(a): > Tym razem zgadzam sie z Helmutsiem.Kupisz na Korfu w jezyku polskim od 3 deo 5 > eur.Pozdrawiam > Ps Helmuts.Wrocilem tydzien temu z Korfu i dowiedzialem sie ze twoj ulubiony > pilot Michal juz nie pracuje dla Atles Tours. wreszcie Mam nadzieje ze w jego miejsce trafi ktos taki jak zeszloroczna rezydentka Agnieszka Z OT. Odpowiedz Link Zgłoś