Dodaj do ulubionych

SKIATHOS , kto byl?

IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 26.06.05, 20:18
Witam
Mam pytanie chcialabym zebrac jak najwiecej informacji nt tej wyspy: ile
kosztuja noclegi( bez rezewacji przez internet)
Jaki jest koszty promu , cena z a osobe oraz samochod. Z jakiej miejscowosci
jest najtanszy prom, Prosze rowniez o inne przydatne informacje
Obserwuj wątek
    • madai Re: SKIATHOS , kto byl? 26.06.05, 22:28
      niestety nie umiem udzielic Ci informacji na ten temat, chociaz bylam tam i
      bardzo mi sie podobalo. malownicza wysepka. :)
    • Gość: Jola Re: SKIATHOS , kto byl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:45
      Byłam na Skiathos ale na wycieczce fakulatywnej, tak że jak przedmówca nie
      umiem nic powiedzieć o dojeździe na wyspę. Natomiast wysepka jest
      piękna ,miesteczko w którym byłam bardzo malownicze, typowo greckie
      Szczególnie piękna jest słynna "złota plaża" Piasek mieniący się z powodu
      dodatku miki a woda przez to też ma złote refkesy. Coś pięknego!
    • www.podroze.kondi.pl Re: SKIATHOS , kto byl? 09.09.05, 23:46
      Witam serdecznie,

W tym roku (2005) byłem na Skiathos. Swoje zdjęcia prezentuję tutaj :
      www.grecja.kondi.pl (początek to Nei Pori, kolejno wyspa Skiathos i rejs
      statkiem na wyspę).

Pozdrawiam i zapraszam
      Konrad | www.podroze.kondi.pl
      • Gość: max xxl Re: SKIATHOS , kto byl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:37
        Na skiatos pływa dużo promów min Jet Fery wpisz w googlu jet fery a znajdziesz
        wszystkie połaczenia promowe w grecji. Jednak skiatos to wyspa nastawiona na
        przemysł turystyczny. Prawdziwą grecje poznasz na dzikich wyspach które mozesz
        zwiedzic promami ze skiathos. Cena promu hmm to zależy ja w tym roku za
        samochód plus 4 os dorosłe zapłaciłem odpowiednio 25eur/samochód 4.2eur/os za
        rejs z peloponezu na skiathos. Noclegi apartament w domu 2 pokoje
        +kuchna+łazienka 55euroza dobe za cały i to w centrum miasta niedaleko portu. Z
        tąd jest duzo promów i wodolotów na inne wyspy i jak zostwiasz samochód to
        promik tani max 5euro. Co do tych wycieczek które swiadczy ten grek nie wiem ja
        ma na imie ale wiecie o kogo mi chodzi to powiem wam ze to lipa bo
        najpiekniejsze miejsca na skiathos sa z duugiej strony wyspy a tez złoty
        piaseczek w koukounaires wygląda lipnie przy tamtych plażach ale co ma wam
        pokazac jak z drugiej strony nie ma portu1
        • Gość: szpilaa Re: SKIATHOS , kto byl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:46
          a czy jest jakieś biuro z polski albo połączenie lotnicze oferujące wycieczkę na
          Skiatos?
          też byłem tam na jednodniowej wycieczce tylko. super wyspa, piekne miasteczko,
          plaża zatłoczona ale woda super. no i "arabic night".
          chciałbym za rok uderzyć na jakąś grecką wysepkę.

pozdrawiam k.
          • Gość: max xxl Re: SKIATHOS , kto byl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 14:03
            Lotnisko skiathos jest małe bardzo małe takze nie moze obsługiwac wiekszych
            samolotów. Wiem ze przylatuja tutaj samoloty z londynu i mediolanu i paryza
            oraz mnóstwo lokalnych z nim thessalonik i aten. Stad tez mozena sie dostac
            samolotem za niska cene na zakynthos rodos kos krete itp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka