marco48 27.06.05, 11:53 Poszukuję infromacji o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marco48 Re: Pallini Beach ****+ Chalkidiki 12.09.05, 20:44 byłem w sierpniu 2005 dużo bym musiał pisac a nie za bardzo mi sie dzisiaj chce :) polecam oficjalną stronę kompleksu www.g-hotels.gr/gh/pallini/pallini.asp?Lang=En hotel składa się z budynku głównego 9 pięter chyba(odnowione przyjemne pokoje), bungalowów i jednopiętrowego budynku bungalowów nie widziałem w środku, budynek jednopiętrowy: 3 pokoje 6 lóżek - nieodnowione zapach stęchlizny zameldowali mnie w jedopiętrowym ale po rozmowie w recepcji zamieniono mi pokój na w budynku głównym i było ok (dałem 10 euro w łapę ale przysłali mi za to do pokoju wino i owoce :) ) basen odkryty słonowodny - nie korzystałem po co jak obok jest super morze basen kryty był nieczynny jedzenie dobre ale kiepska obsługa, głównie rosjanie (bierz rachunki jeżeli będziesz kupować coś na stołówce wino czy piwo, wodę mnie rusek skasował i zabrał rachunek a potem przy wymeldowaniu okazało się że mam nieuregulowany rachunek !! ) obok bliżniaczy hotel athos leżaki przy ahtos bezpłatene przy pallini (ta sama plaża) płatne 7eur za dwa łóżka i parasol dużo ludzi w średnim wieku z dziećmi mało młodzieży do kalithea 30min pieszo w sierpniu to było za dużo na plaży dwa czy 3 bary, sporty wodne, woda cudowna :) jeden z ładniejszych hoteli jakie widziałem na halkidiki tylko trochę nudno i mało egzotycznie w tej części grecji Odpowiedz Link Zgłoś