Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:44 8 lipca lece na Rodos do hot.Montemar Mein w opcji all inc. Czy ktos byl i moze cos zdradzic? A moze ktos leci w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lamia68 Re: hotel Montemar Mein Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:18 Zajrzyj na niemieckojęzyczne www.holidaycheck.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: hotel Montemar Mein Rodos IP: *.szuwarowa.krakow.pl / 62.233.211.* 29.06.05, 17:06 Montemar Main jest opisywany w dziale Greja hotele. Ja byłam na początku sezonu i było w porzadku. swietne baseny, jedzenie dobre, pokoje też oprócz trudnego do przyzwyczajenia zakazu wrzucania papiera do kibla :) Jak coś to pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: hotel Montemar Mein Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:42 Dzieki za reakcje.Ciekawa jestem jaka tam jest plaza, czy brac buty kapielowe? Gdzies wyczytalam, ze w pokojach mojego hotelu bylo duszno,przeciez jest klima? Podobno sa komary,czy wziac urzadzenie przeciwkomarowe do kontaktu i co wtedy z wtyczka, podobno jest specyficzna, czy taka sama jak na Cyprze? i jeszcze jedno,mam dlugie wlosy, czy w pokojach sa suszarki? Bardzo dziekuje za informacje, anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: hotel Montemar Mein Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:46 Basia,czy moglabys mi odpowiedziec?????? Odpowiedz Link Zgłoś