Dodaj do ulubionych

mastercard sprawdza sie ?

IP: *.man.polbox.pl 20.07.05, 08:15
Witam !
Chiałam sie dowiedzieć jak wygląda sprawa korzystania z kart kredytowych na
Riweirze Olimpijskiej. Jesli mam visa electron i mastercard czy to wystarczy ?
Cz też zdecydowanie powinnam mieć Visa electron ? Czy siec bankomatów i
placówek gdzie mozna płacić karta jesat rozwinieta ? Czy lepiej mieć gotówke ?
Obserwuj wątek
    • mischel10 Re: mastercard sprawdza sie ? 20.07.05, 09:41
      Wróciłam nie dawno z Krety mialam ze sobą kartę kredytową mastercard i tą kartą
      bez problemu można było placić praktycznie wszędzie.Myślę że visą też można
      płacić jak pamiętam w dużo miejscach była naklejka visy electron, mastercard i
      Visy. Zyczę udanych wakacji!!!
      • Gość: wewe Re: mastercard sprawdza sie ? IP: *.pld2.root4.net / 213.17.194.* 20.07.05, 09:49
        Są to karty międzynarodowe więc nie powinnaś mieć żadnych problemów chyba że
        nie będziesz mieć kasy na karcie to wtedy niestety nie wypłaci :)
        Jeśli chodzi o akceptowalność to wciąż wzrasta ilość punktów akceptujących
        karty.
        • Gość: acek czy bez KREDYTOWEJ da sie zyc.. IP: *.product / 62.233.238.* 20.07.05, 10:37

nawiazujac do watku, czy bez karty kredytowej wypuklej.. da sie "zyc" ??
          wileu "madrych ludzi" pisze ze to prawie koneicznosc, jakie macie w tej materii
          odczucia ??

pozdrawiam

a.cek

• Gość: maja Re: czy bez KREDYTOWEJ da sie zyc.. IP: *.proxy.pascal.pl 20.07.05, 11:59
            Płaciłam zwyczajną visą electron w maleńkim sklepiku na Thassos; żadnych
            problemów.
    • Gość: Aga Re: mastercard sprawdza sie ? IP: 62.233.204.* 20.07.05, 10:56
      Generalnie w Europie bardziej opłaca się uzywać mastercard. Ale oczywiście
      najlepiej wziąć obydwie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka